Gratis verzending van 99€ 15 jaar ervaring Gratis verzending vanaf 99 € Snelle en discrete levering

BIOBIZZ Bio-Heaven 100% Organische Energiebooster 1 Liter

Artikelnummer: 10693

 • Energieleverancier voor je planten
 • Verwijdert giftige stoffen uit de planten
 • Voor de groei- en bloeifase
Selectie
49,90 €
incl. Omzetbelasting , Plus Verzending
Direct beschikbaar
Leverdatum: 05.10.2023 - 09.10.2023
Beschrijving

BIOBIZZ Bio-Heaven organische energie meststof voor groei- & bloeifase

BioBizz Bio Heaven is een 100% biologische bio-energie meststof. Het product is geschikt voor ondersteuning van de gehele groei- en bloeifase om de natuurlijke stofwisselingsprocessen te stimuleren en te versterken. Het ontdoet je planten van gifstoffen en verbetert de opname van voedingsstoffen en de vochtbalans. Het resultaat zijn sterke planten en een goede oogst.

Mogelijke toepassingen

Bio Heaven bevat specifiek geselecteerde biologische stimulanten die van groot belang zijn voor de structuur en stofwisseling van je planten, zoals aminozuren. Aminozuren zijn de basisbouwstenen voor eiwitten en enzymen. Het product verbetert dus de opname en het gebruik van voedingsstoffen uit verschillende meststofmengsels (bladbemesting en andere meststoffen).

Bio Heaven versterkt het natuurlijke afweersysteem van planten en helpt ze zo om zich te ontdoen van gifstoffen die worden geproduceerd in stressvolle situaties. Het product ondersteunt de activiteit van belangrijke enzymen en de snelle opname van voedingsstoffen. Bio Heaven vermindert de vochtstress van je planten door ze te helpen vocht beter op te nemen.

Voor de bodemorganismen is Bio Heaven een zeer goede bron van koolzuur. De micro-organismen creëren de beste omstandigheden voor de wortelgroei en algemene groei van je planten.

Met Bio Heaven krijgen je planten een echte energieboost en bedanken ze je met een goede groei en uitbundige bloei. Dit komt zowel de kwaliteit als de kwantiteit van de oogst ten goede.

Gebruik

De meststof kan tijdens de hele groei- en bloeifase worden gebruikt. De dosering hangt af van de gebruikte substraten. Omdat het een sterk geconcentreerd product is, is tussen 2 ml en 5 ml per liter water voldoende. Een groeiplan helpt bij het vinden van de ideale dosering. Het product kan worden gebruikt voor aarde, hydrocultuur en kokossubstraat. De NPK-waarde is 0,91-0,18-0,24.

De gemengde oplossing kan direct aan de grond of het substraat worden toegevoegd tijdens irrigatie of worden gebruikt als bladspray. De oplossing is niet stabiel. Het moet binnen 24 uur worden gebruikt.

Voordelen van Bio Heaven

 • Garandeert de all-round voorziening van je planten met alle belangrijke stimulanten
 • Geeft je planten energie
 • Bevordert de activiteit van enzymen
 • Ondersteunt de opname van voedingsstoffen
 • Verhoogt de groei en bloemvorming
 • Bevrijdt planten van gifstoffen
 • Verbetert de vochtopname
 • Optimaliseert het bodemleven
 • Verhoogt de opbrengst
 • Verbetert de kwaliteit van gewassen

Het merk BioBizz

BioBizz is gevestigd in Spanje, waar het al sinds de jaren negentig verschillende aanbiedingen voor telers ontwikkelt, zoals hoogwaardige organische groeimeststoffen, substraten en biologische toevoegingen. Het bedrijf hecht veel belang aan een bewuste en duurzame benadering van het milieu. De BioBizz producten zijn daarom ideaal voor het biologisch kweken van een grote verscheidenheid aan planten zoals bloemen, fruit, groenten of kruiden.


Beoordelingen

Beoordeel als eerste dit artikel en help anderen bij de beslissing voor de aanschaf:

Loading ...