1
Verzending slechts 6,90Ä voor bestellingen onder 99Ä*
Gratis verzending van 99Ä in NL +49(0)40 - 2442 416 80 Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 18:00 uur Gratis verzending vanaf 99 Ä Snelle en betrouwbare levering met DHL

Plantversterker

Voor sterke en gezonde planten

Plantenversterking is het begin en het einde van de tuinman: sterke planten zijn beter in staat om zich te verdedigen tegen ziekten, parasieten en andere plagen. De behandeling met plantenversterkers heeft een aantal positieve effecten op uw planten. Ze bevorderen de groei, bloei en gewasopbrengst. Aantasting door schimmels of schimmels wordt voorkomen door plantversterking en uw planten worden ook beter beschermd tegen stress door invloeden van buitenaf of giftige stoffen uit het milieu. Al tijdens de ontkieming en wortelvorming worden planten versterkt en kunnen ze zich optimaal ontwikkelen.

Naarmate planten beter bestand worden tegen gevaren, kan het gebruik van pesticiden worden verminderd of helemaal worden geŽlimineerd. Dit verbetert de smaak en gezondheid van de planten en de opbrengst.

In ons grote assortiment vindt u plantenversterkers voor alle denkbare situaties in de tuin. De klassieke producten ondersteunen preventief de ontwikkeling van het immuunsysteem van de plant, terwijl de homeopathische Biplantol nooddruppels de regeneratie bevorderen wanneer een plant al aangetast is door ziekte.

Ook vindt u hier speciale plantenversterkers voor verschillende plantensoorten zoals groenten, rozen of orchideeŽn. Onkruid en ongedierte worden op een zachte en duurzame manier uit de buurt van uw planten gehouden. Naast homeopathische middelen zijn er plantenextracten van paardenstaart en aloŽ vera en complexen met mineralen en plantenextracten. Voor beginners en geliefden zijn de sets die verschillende remedies combineren bijzonder geschikt. Onze plantenversterkers zijn ecologisch duurzaam en bevorderen de gezondheid van planten, dieren en mensen.
Loading ...