1
Gratis verzending van 99 15 jaar ervaring Gratis verzending vanaf 99 Snelle en discrete levering + 2700 producten

Terra Aquatica FlashClean 500ml, 1L, 5L, 10L (FloraKleen)

Artikel: TA_FlashClean

  • reinigt en verwijdert zoutafzettingen
  • voor alle substraten en hydrocultuursystemen
Grootte
vanaf 7,02 €

incl.btw , Plus Verzending

voorradig

Voor dit product zijn er verschillende varianten. Selecteer de gewenste variant a.u.b.

Beschrijving

Terra Aquatica FlashClean (FloraKleen) is een reinigingsoplossing om zout deposito's voor alle ondergronden, evenals hydrocultuur en bodem en verwijder vertegenwoordigt in onze branche is een uniek product.

Flora Kleen is ontworpen om mestresiduen van hydrocultuur systemen, substraten en diverse potgronden verwijderen. Het product kan worden gebruikt in alle systemen en substraten tijdens het kweken. Het kan ook tussen de oogsten te Schoonmaak systemen worden gebruikt. In tegenstelling tot de producten die al op de markt, heeft niet op FloraKleen geweest Op basis van enzymen vervaardigd. Hiertoe werd een volledig andere technologie.

Terra Aquatica FloraKleen kan in de volledige ontwikkelingscyclus van de plant gebruikt worden.

Tijdens de culturele FlashClean (FloraKleen) optreedt als volgt:

  • Verminderd de schade veroorzaakt door kunstmest teveel of onbalans stress.
  • Verwijdert banden die bestaan tussen minerale zouten en mineralen ondergrond en zet ze weer vrij hetzij voor irrigatie of opnames van de planten
  • Dient in het substraat aanwezig micro-organismen als voedsel.
  • Gebruik FloraKleen een keer per maand op uw Hydroponikssystems of uw planten uit overtollige reinigen Om zouten dat er door reguliere kunstmest Daarnaast hebben opgebouwd bevrijden.


Flora Kleen is ook een uitstekende finale flush:
Gebruik FloraKleen als laatste spoeling een paar dagen voor de oogst naar de rijping en de vorming van suiker te bevorderen. zij het kan de laatste 1 of 2 dagen te gebruiken vr de oogst.

De concentratie product en de aantrekkelijke prijs maken het een wirtschafttlichen uitlezing voor de gezondheid van uw Om planten te bevorderen in hydrocultuur en bodem.

Toepassingen bij het veranderen voedingsoplossing:
Voer 1,5 tot 3 ml per liter water. Bij jongere of gevoelige planten, moet de concentratie zwakker dan voor sterk of oudere planten die naderen oogst. FloraKleen mag alleen worden gebruikt voor 48 uur voordat meststof wordt toegevoegd.

Te spoelen voor de oogst:
Aleen: Verwijder de oude voedingsoplossing uit de tank. Herbevolken met helder water en 3 ml per liter water FloraKleen voegen. Deze oplossing via een of twee dagen voor de oogst.
Na het aanbrengen van de Terra Aquatica Ripen: 3 ml per liter water FloraKleen toe te voegen tijdens de laatste 2 dagen van het leven, om het suikergehalte te verhogen.

In bodem en substraten:
Aleen: invullen om de 14 dagen, een container met schoon water en voeg 1,5 tot 3 ml / L FloraKleen. Steeping up de vloeistof loopt uit de bodem van de pot. Neem dan de gebruikelijke Nhrprogramm opnieuw.
Na het aanbrengen van de Terra Aquatica Ripen: 3 ml per liter water FloraKleen toe te voegen tijdens de laatste 2 dagen van het leven, om het suikergehalte te verhogen.

Beschikbaar in:

  • Terra Aquatica FlashClean 500ml (FloraKleen)
  • Terra Aquatica FlashClean 1L (FloraKleen)
  • Terra Aquatica FlashClean 5L (FloraKleen)
  • Terra Aquatica FlashClean 10L (FloraKleen)

Producent: Terra Aquatica
Voeding: mineraal
Grootte: 5 L,10 L,500 ml,1 L
Medium: Grond,Hydro,Coco
Gewicht: 1,20 Kg

Beoordelingen

Beoordeel dit product als eerste:


Klanten kochten hierbij de volgende producten
Loading ...