Gratis verzending van 150€ 16 jaar ervaring Gratis verzending vanaf 150 € Snelle en discrete levering
 1. /
 2. Voeding
 3. /
 4. Plantenvoeding sets

Plantenvoeding set T.A. TriPart hard water 1 L (Flora Series)

Artikelnummer: 12000

 • 3-Componenten plantenvoeding
 • Geschikt voor indoor en outdoor, en alle substraten, hydro en coco.
Selectie
35,50 € 38,54 €
U bespaart 3,05 €
incl. Omzetbelasting , Plus Verzending
Direct beschikbaar
Leverdatum: 19.06.2024 - 21.06.2024
Beschrijving

Geavanceerde 3-componenten plantenvoeding voor hydro, coco en aarde

De slimme modulaire 3-componenten Tripart plantenvoeding van Terra Aquatica is een ideale oplossing voor een compleet voedingsprogramma voor je planten, ongeacht je kweekmethode of kweekmedium.

Bespaar jezelf de investering aanvullende Cal/Mag of PK booster aan te schaffen, met de TriPart® set heb je het volledige spectrum aan essentieële voedingsstoffen altijd bij de hand, in slechts 3 flessen.

Met de TriPart® Flora Series kun je perfect inspelen op de veranderende behoeften van je planten door dosering en producten te variëren gebaseerd op de fase waarin je thuisteelt zich bevindt: meer TriPart® Gro tijdens de groeifase, en meer TriPart® Bloom tijdens de bloeifase: je bent helemaal zelf in controle bij het bepalen van de behoeftes van je favoriete gewassen. Simpel en doeltreffend tegelijkertijd.

Misschien is Terra Aquatica in Nederland niet de meest bekende fabrikant van plantenvoeding, maar de ontwikkelaar van Terra Aquatica producten, William Texier is één van de grondlegggers van plantenvoeding voor de moderne binnenkweek, en dat al sinds zo'n dikke 40 jaar! De plantenvoeding van zijn makelij wordt ingezet en getest door de meest prestigieuze onderzoekslaboratoria en universiteiten in de Verenigde Staten, waaronder NASA. De kennis en ontdekkingen die daar gedaan worden, worden meegenomen in het opwaarderen en innoveren van de TriPart® serie. De oorspong van het bedrijf GHE is dan misschien al wat ouder, de producten zijn helemaal getweeked op de behoeftes van de moderne binnenkweker.

Je hoort en leest het vaak genoeg: Producenten die beweren dat hun producten alles bevatten wat je plant nodig heeft voor een gezonde groei en bloei. Maar daar moet je dan wel een heleboel flessen voor aanschaffen. In tegenstelling tot de meeste concurrenten bevat de TriPart Serie niet alleen de primaire en secundaire voedingsstoffen die nodig zijn voor de basisvoeding van planten, maar ook een volledige reeks micro- en sub-micronutriënten - en ze cheleren elk mogelijk element voor een betere opname en stabiliteit, niets van de voeding mag verloren gaan tijdens je kweekcyclus. Daarom levert deze drie-componenten voeding van Terra Aquatica zulke indrukwekkende en betrouwbare resultaten als het gaat om verbeterde smaak, aroma, potentie en productie van essentiële oliën en terpenen. Laten we drie producten eens van dichtbij bekijken:

De werkingswijze van TriPart® - Flora Series:

TriPart® Micro:: TriPart® Micro is een verbindend product dat in conjunctie met de groei- of bloeivoeding samenwerkt en hun effect perfectioneert. Het zorgt ervoor dat het calcium gehalte in het voedingswater altijd op het juiste peil is, zodat problemen met zoutophoping of overvoeding voorkomen worden. Je kunt zelfs kiezen voor een hard water of zacht water variant van dit product, zodat je nog meer in detail je planten kunt voorzien van de juiste voedingswaardes. Micro levert voornamelijk de micro- en sub-microvoedingsstoffen die de TriPart® Gro en Bloom ondersteunen, maar heeft ook een vleugje aanvullende macro-elementen.(NPK's) Het beste gebruik je Micro zoals voorgeschreven: tijdens zowel de groei- en bloeifase

TriPart® Gro:: Deze groeivoeding stimuleert een structurele krachtige groeifase, bouwt sterke wortels op en levert het merendeel van de stikstof (N), kalium (K) en micro-elementen in TriPart Flora Series. Afhankeijk van de fase, gebruik je hogere doseringen in de groeifase, en lagere doseringen tijdens de bloei.

TriPart® Bloom: Zoals je van een bloeivoeding mag verwachten, levert Bloom de fosfor (P) en kalium (K) die je planten niet alleen nodig hebben voor hun wortelvorming en algemene gezondheid, het helpt voornamelijk het genetisch potentieel van je planten maximaal te benutten tijdens de bloeifase, vruchtvorming en rijpingsfase. Gebruik lagere doseringen tijdens de groeifase, en hogere tijdens de bloeifase.

Tips voor gebruik:
 • Goed schudden voor gebruik: De producten van de Terra Aquatica TriPart® Flora Series zijn sterk geconcentreerd.
 • Voeg de verschillende producten één voor één toe aan het gietwater en meng goed. Spoel de maatbeker tussendoor en aan het eind om.
 • Voor optimale resultaten is de Terra Aquatica TriPart® Flora Series beschikbaar in twee varianten, afhankelijk van je waterkwaliteit: Gebruik TriPart® Micro voor hard water met een Ca-gehalte van meer dan 70 mg/l. Voor water met een lagere waarde, gebruik je het beste de zacht water uitvoering van TriPart® Micro.
Leveromvang GHE TriPart® Starterset 1Ltr :
 • T.A. TriPart® Grow 1Ltr - FloraGro
 • T.A. TriPart® Bloom 1Ltr - FloraBloom
 • T.A. TriPart® Micro -Hard water- 1Ltr - FloraMicro

Handige accessoires:


Beoordelingen

Beoordeel als eerste dit artikel en help anderen bij de beslissing voor de aanschaf:

Dit artikel bestaat uit
Loading ...