Huidige mededeling:

Vanwege de legalisatie in Duitsland zijn er momenteel vertragingen bij de ondersteuning en levering. Helaas is er momenteel geen telefonische ondersteuning mogelijk. We vragen om uw begrip hiervoor. Vragen per e-mail worden binnen 7-10 werkdagen behandeld. De huidige levertijd is 14-21 werkdagen. We vragen daarom om je geduld. Bestelde goederen worden uiteraard voor je gereserveerd en binnen de aangegeven tijd verzonden. ×
Gratis verzending van 150€ 16 jaar ervaring Gratis verzending vanaf 150 € Snelle en discrete levering
 1. /
 2. Voeding
 3. /
 4. Voeding
 5. /
 6. CANNA

CANNA PK 13/14 250ml, 500ml, 1L, 5L, 10L

Artikelnummer: Canna_PK13-14

 • Stimulering van bloemvorming voor maximale opbrengst
 • hoogwaardig voedingssupplement van fosfor en kalium
 • geschikt voor elk medium
Selectie
vanaf 7,02 €
incl. Omzetbelasting , Plus Verzending
Direct beschikbaar

Voor dit product zijn er verschillende varianten. Selecteer de gewenste variant a.u.b.

Beschrijving
CANNA PK 13/14 Operatie

CANNA PK 13/14 is een hoogwaardig fosfor-kaliummengsel dat de bloei en vruchtvorming stimuleert. Dit gebruiksvriendelijke additief verbetert de kwantiteit en kwaliteit van de oogst.

Bouwstoffen voor bloei
Fosfor (P) en kalium (K) spelen een grote rol bij de ontwikkeling van de plant. Tijdens de bloeifase is de behoefte aan deze elementen zeer hoog. Door CANNA PK 13/14 te gebruiken, voldoe je volledig aan deze vraag, waardoor de bloemen en vruchten zich maximaal kunnen ontwikkelen. Het additief CANNABOOST Accelerator versterkt het effect van CANNA PK 13/14.

Fosfor en kalium
Het is CANNA gelukt om het zuiverste fosfor en kalium in zeer hoge concentraties samen te voegen: dertien procent fosfor en veertien procent kalium. Het macrovoedingselement fosfor vervult een sleutelrol bij de stofwisseling en energieoverdracht. Extra fosfor tijdens de bloeifase versterkt onder meer de celopbouw van bloemen. Ook kalium vervult een onmisbare rol. Tijdens de bloei zorgt extra kalium ervoor dat de plant meer suikers aanmaakt.

Kweken met PK 13/14?
CANNA PK 13/14 is te koop bij tuinspeciaalzaken in heel Nederland. Zoek hier het dichtstbijzijnde verkooppunt. Kan voor elk teeltsysteem en in combinatie met alle CANNA plantenvoeding gebruikt worden.

Gebruiksaanwijzing

 • Voor gebruik de fles goed schudden
 • Voeg drie tot vier weken voor het oogsten CANNA PK 13/14 toe aan het voedingsvat
 • Gebruik deze voedingsoplossing gedurende 3-6 dagen. Gebruik PK 13/14 niet langer dan een week.
 • CANNA PK 13/14 kan zonder problemen worden toegediend in een concentratie van 15 ml per 10 liter kraanwater, mits de EC-waarde van je standaard voeding niet hoger is dan 1.8 mS/cm. EC- en pH-waarden dienen altijd gecontroleerd te worden, nadat CANNA PK 13/14 is toegevoegd
 • CANNA PK 13/14 kan, onder normale condities, in combinatie met alle CANNA producten worden toegepast

Gecombineerd met CANNA pH MIN bloei, kan in uitzonderingsgevallen verzadiging in het voedingsvat optreden. Mocht dit gebeuren, dan adviseren wij gebruik te maken van CANNA pH MIN groei (salpeterzuur in plaats van fosforzuur).

Voorkom hoge pH-waarden (hoger dan 7.0) in het voedingsvat, nadat CANNA PK 13/14 is toegediend. Een hoge pH-waarde verhoogt het risico op verzadiging. Verzadiging resulteert in onomkeerbare zoutverbindingen, die de plant niet meer natuurlijk kan opnemen. De voeding in het vat is onbruikbaar geworden en het vat moet goed worden schoongemaakt, om verdere neerslag te voorkomen.

Bij het gebruik van een voedingscomputer, is het mogelijk om CANNA PK 13/14 in verdunde vorm toe te voegen aan de B-voeding (en als er geen extra pomp kan worden toegevoegd). Gebruik CANNA PK 13/14 nooit in pure vorm, want dan kan B-voeding instabiel worden en eventueel neerslaan.

CANNA PK 13/14 is beschikbaar in:

 • CANNA PK 13/14 250ml
 • CANNA PK 13/14 500ml
 • CANNA PK 13/14 1 L
 • CANNA PK 13/14 5 L
 • CANNA PK 13/14 10 L

Beoordelingen (1)

Deel andere klanten uw ervaringen mee

5 van 5 Uitstekende service!

Allereerst: wat een perfecte service! Op de site stond binnen 6 werkdagen, maar ik had het al na twee dagen al in huis. Mijn planten (buitenkweek) beginnen net te bloeien en ben nu bezig met een week de Canna PK 13/14 toe te voegen. Dus kan nog niet beoordelen wat het uiteindelijke resultaat is.
Voordat ik de bestelling deed heb ik twee uur lang gezocht naar tuincentra in mijn buurt (Zaanstreek, Noord Holland), maar het is hier gewoon nérgens te krijgen. Dus moest ik uitwijken naar Duitsland. Bedankt Growland!!

Rob H., 12.09.2023
Loading ...