Gratis verzending van 99€ 15 jaar ervaring Gratis verzending vanaf 99 € Snelle en discrete levering

Plantenvoeding set - CANNA Terra Starterset aarde 2x 1Ltr

Artikelnummer: 14962

21,90 € 23,80 €
U bespaart 1,90 €
incl. Omzetbelasting , Plus Verzending
Direct beschikbaar
Leverdatum: 05.10.2023 - 09.10.2023
Beschrijving
De twee belangrijkste onderdelen van de populaire CANNA Terra serie gecombineerd in één set. De Terra Vega en Terra Flores van CANNA vormt de ideale introductie voor de zichzelf respecterende thuisteler tot de veelbelovende wereld van CANNA kwekers. Een perfecte starterset voor het telen op aarde!

CANNA Terra Vega
CANNA Terra Vega is een professionele één-component minerale plantenvoeding, speciaal ontwikkeld voor de groeifase van je planten op aarde. Het stimuleert sterke planten met grote vitale scheuten en weelderige wortelontwikkeling en legt daarmee de basis voor een hoge en kwalitatieve opbrengst aan het einde van de bloeifase. Dit komt omdat CANNA Terra Vega rijk is aan stikstofverbindingen die rechtstreeks kunnen worden opgenomen, hoogwaardige EDDHA ijzerchelaten en sporenelementen. Deze speciale formule garandeert daarmee een volledige opname van water en voeding vanaf het begin van de teelt. De CANNA Terra-serie is perfect aangepast voor gebruik op zowel voorbemeste grond als op grond met weinig voedingswaarde (bijv. wanneer je het substraat meerdere keren hebt gebruikt).

CANNA Terra Flores
Ook de Terra Flores van CANNA is een één-component minerale plantenvoeding, maar zoals de naam al verraadt is deze voeding speciaal voor de bloeifase op aarde bedoeld, stimuleert het de vruchtvorming en biedt het de plant zijn karakteristieke smaak. De unieke formule van Terra Flores zorgt er ook voor dat er geen voedingsionen in de bodem worden gebonden. CANNA Terra Flores bevat de juiste hoeveelheden fosfor en kalium, en is rijk aan chelaten en sporenelementen, die aanwezig zijn in een vorm die onmiddellijk kan worden opgenomen, wat een uitbundige bloei garandeert. Vanaf de vierde week van de bloeifase adviseren we om CANNA PK 13/14 toe te voegen voor een extra boost in de bloem- en vruchtontwikkeling van je gewassen.

Gebruiksaanwijzing CANNA Terra Serie:
  • Fles goed schudden voor gebruik
  • Mengverhouding 1:200, oftewel 5ml per liter water
  • Aanbevolen Ec waarde gietwater: 0.9 tot 1.6
  • Aanbevolen pH waarder: tussen 5.8 en 6.2
  • In geval van intensieve teelt: de planten regelmatig voeden met de Terra producten. In het geval van voedingsarme aarde, de voeding dagelijks gebruiken. Voor voorbemeste aarde rijk aan meststtoffen: Gebruik CANNA Terra één tot drie keer per week.
Tips van CANNA:
Via de website van CANNA heb je toegang tot hun Grow Guide, die je de mogelijkheid biedt om een persoonlijk kweekschema samen te stellen, gebaseerd op de hardheid van je water en de producten die je tot je beschikking hebt. Als je zeker wilt zijn dat je de producten uit de CANNA Terra Starterset op de meest optimale manier inzet, dan moet je de Grow Guide zeker eens proberen. De CANNA Terra-serie is perfect aangepast voor gebruik op zowel voorbemeste grond als op grond met weinig voedingswaarde (bijv. wanneer je het substraat meerdere keren hebt gebruikt). We raden je aan om voor een luchtige en kalkrijke aarde te kiezen, zoals bijvoorbeeld de uitstekende CANNA Terra Professional Plus.

De plantenvoeding set CANNA Terra 2x 1Ltr bevat:
  • Canna Terra Vega 1000ml - Groeivoeding
  • Canna Terra Flores 1000ml - Bloeivoeding
  • Inclusief kweekschema van CANNA

Handige accessoires:


Beoordelingen

Beoordeel als eerste dit artikel en help anderen bij de beslissing voor de aanschaf:

Dit artikel bestaat uit
Loading ...