Gratis verzending van 150€ 16 jaar ervaring Gratis verzending vanaf 150 € Snelle en discrete levering
 1. /
 2. Substraten

CANNA Terra Professional Plus Aarde 50L

Artikelnummer: 10997

 • Professioneel en duurzaam
 • Van luchtig mosveen en stukken boomschors
 • Substraat van hoge kwaliteit
24,30 €
0,49 € per 1 l
incl. Omzetbelasting , Plus Verzending
Direct beschikbaar
Leverdatum: 19.06.2024 - 21.06.2024
Geschikte accessoires
Beschrijving

De professionele basis voor je kweek: Canna Terra Professional Plus

Voordelen van CANNA Terra Professional Plus

 • CANNA Terra Professional Plus is gemaakt van beluchte mosveen en stukjes boomschors, die een antiseptische werking hebben. Ze bevorderen een uitzonderlijke wortelgroei en de vorming van dikkere stengels.
 • Met een sneller metabolisme en een lagere gevoeligheid voor ziekten zorgt dit voor een hogere productie.
 • Voor een langdurige controle wordt het medium aangepast aan de pH door kalk toe te voegen gedurende ten minste één groeicyclus. Het wordt ook voorbehandeld met een minerale meststof die het beginniveau corrigeert zodat het naadloos kan worden voortgezet met de CANNA Terra meststoffen.
 • De speciale structuur zorgt voor een optimale verdeling van water en lucht in het medium.
 • CANNA Terra Professional Plus bevat sporenelementen en chelaten die de plant beschermen tijdens de groei.

Canna Terra Professional Plus is een uniek substraat dat niet te vergelijken is met conventionele potgrond. In plaats daarvan is Canna Terra Professional Plus de exotische "fundering" voor gezonde, duurzame plantengroei die overtuigt door zijn individuele materiaalsamenstelling en structuur. Canna Terra Professional Plus is een puur, zeer fijn gestructureerd aardemengsel dat speciaal is ontworpen voor planten die binnenshuis worden gekweekt. Het bijzondere aan het product is de opmerkelijke kwaliteit van de verwerkte en optimaal op elkaar afgestemde grondstoffen. Deze zijn 100 procent natuurlijk en vrij van alle soorten verontreinigende stoffen. Dit zijn waarschijnlijk de beste voorwaarden voor een gezonde plantengroei.

Koop nu Canna Terra Professional Plus en profiteer duurzaam

Veeleisende binnenkwekers zullen de vele positieve eigenschappen van Canna Terra Professional Plus waarderen. Bestel een voldoende hoeveelheid Canna Terra Professional Plus en vul de plantencontainers ermee. Verspreid het substraatmengsel zo royaal mogelijk om ervoor te zorgen dat je planten vanaf het begin goed worden voorzien van voedingsstoffen. Druk het grond-peatmengsel lichtjes aan en bevochtig het met een beetje water. Zodra de eerste druppels uit de bodem van het substraat stromen, is de juiste hoeveelheid vloeistof bereikt. Zet de plant na het water geven op de grond, druk lichtjes aan en zet de pot op een donkere plek. De gekozen locatie moet idealiter zijn uitgerust met verlichtingstechnologie die is afgestemd op de behoeften van de plant. De omgevingstemperatuur mag tijdens de hele groeiperiode niet onder de 4 graden Celsius komen.

Opmerking

De buitenverpakking van Canna Terra Professional Plus is gemaakt van recyclebaar plastic materiaal. Ook in dit opzicht heeft de fabrikant altijd het welzijn van Moeder Natuur in gedachten.

Canna Terra Professional Plus - De samenstelling

Canna Terra Professional Plus bestaat uit 100 procent natuurlijke grondstoffen van de beste kwaliteit. Er wordt onder andere witte turf, perliet en natuurlijke boomschors gebruikt. Essentiële voedingsstoffen van Canna Terra Professional Plus zijn onder andere biologische chelaten en andere sporenelementen, die vooral één ding moeten garanderen: Je planten permanent beschermen tegen ongedierte, ziektekiemen en andere ziekteverwekkers en ze zo zo lang mogelijk gezond houden.

Het antiseptische effect van de luchtige samenstelling van mosveen en boomschors van de Franse zeespar speelt een centrale rol met betrekking tot het welzijn van je planten. De enzymen die in de stukjes schors zitten, geven een soort anti-schimmelwerking af, die op haar beurt helpt om de planten te beschermen tegen ziekten en schimmelaantastingen. Daarnaast versterkt Canna Terra Professional Plus de wortelgroei in bijzondere mate en bevordert het ook de vorming van dikkere takken en twijgen. Een andere vermeldenswaardige eigenschap is de activering van metabolische activiteit: dit aspect is van fundamenteel belang als het gaat om het verhogen van de weerstand en robuustheid van de planten.

Het rijke karakter van een speciaal grondmengsel

Het hoogwaardige substraat Canna Terra Professional Plus is verrijkt met kalk en is ook voorbehandeld met een speciale minerale meststof. Dankzij de luchtige textuur die hierdoor ontstaat, is een optimale verdeling van zuurstof, water en voedingsstoffen in de grond gegarandeerd. De witte turf in het mengsel behoudt de vezelige structuur, die onder andere helpt om je planten gezond te laten groeien en bloeien.

Vanwege de hoge verzendkosten moeten we helaas een verzendtoeslag in rekening brengen voor de levering van grond (afhankelijk van de hoeveelheid), de gemaakte kosten worden tijdens het bestelproces berekend. Bij grotere bestellingen met palletverzending van grond berekenen we de bezorging apart voor je en maken we een offerte voor de verzendkosten.


 • Producent:
  Canna
 • Samenstelling: organisch
 • Grootte: 50 L
 • Artikelgewicht: 12,10 Kg
 • Afmetingen
  ( Lengte × Breedte × Hoogte ):
  65,00 × 45,00 × 15,00 cm
Beoordelingen

Beoordeel als eerste dit artikel en help anderen bij de beslissing voor de aanschaf:

Loading ...