Gratis verzending van 99€ 15 jaar ervaring Gratis verzending vanaf 99 € Snelle en discrete levering + 2700 producten

Plantenvoeding set CANNA Terra - voor aarde

Artikelnummer: 10613

56,00 € 49,90 €
U bespaart 6,10 €
incl. Omzetbelasting , Plus Verzending
Direct beschikbaar
Deliverydate: 10.02.2023 - 14.02.2023
Beschrijving
Deze complete plantenvoeding set van CANNA is de ideale introductie voor de zichzelf respecterende thuisteler tot de veelbelovende wereld van CANNA-gebruikers. Een perfecte starter set voor het kweken op aarde!

De plantenvoeding set CANNA Terra bevat:
 • Canna Terra Vega 1000ml - Groeivoeding
 • Canna Terra Flores 1000ml - Bloeivoeding
 • Canna Rhizotonic 500ml - Wortelstimulator
 • Canna PK 13-14 500ml - PK Booster bloeifase

Voor extra gebruikersgemak biedt de CANNA plantenvoeding set aarde ook:

 • Een 10 ml doseerpipet
 • Een kweekschema van CANNA
De populairste methode van binnenkweken is nog steeds de teelt op aarde. Voor indoorgrowers die voor deze methode gaan heeft CANNA een uitgebreid serie aan plantenvoeding, stimulatoren en substraten onder de naam CANNA TERRA. De unieke samenstelling van deze serie garandeert Een evenwichtige voorziening van de plant met precies die voedingsstoffen die zij in elke fase van haar leven nodig heeft. Je kunt deze plantenvoeding set van CANNA inzetten op aarde in potten voor een binnenkweek, maar ook in de volle grond in je tuin.

CANNA Terra Vega
CANNA Terra Vega is een professionele één-component minerale plantenvoeding, speciaal ontwikkeld voor de groeifase van je planten op aarde. Het stimuleert sterke planten met grote vitale scheuten en weelderige wortelontwikkeling en legt daarmee de basis voor een hoge en kwalitatieve opbrengst aan het einde van de bloeifase. Dit komt omdat CANNA Terra Vega rijk is aan stikstofverbindingen die rechtstreeks kunnen worden opgenomen, hoogwaardige EDDHA ijzerchelaten en sporenelementen. Deze speciale formule garandeert daarmee een volledige opname van water en voeding vanaf het begin van de teelt.

CANNA Terra Flores
Ook de Terra Flores van CANNA is een één-component minerale plantenvoeding, maar zoals de naam al verraadt is deze voeding speciaal voor de bloeifase op aarde bedoeld, stimuleert het de vruchtvorming en biedt het de plant zijn karakteristieke smaak. De unieke formule van Terra Flores zorgt er ook voor dat er geen voedingsionen in de bodem worden gebonden. CANNA Terra Flores bevat de juiste hoeveelheden fosfor en kalium, en is rijk aan chelaten en sporenelementen, die aanwezig zijn in een vorm die onmiddellijk kan worden opgenomen, wat een uitbundige bloei garandeert. Vanaf de vierde week van de bloeifase adviseren we om CANNA PK 13/14 toe te voegen voor een extra boost in de bloem- en vruchtontwikkeling van je gewassen.

CANNA Rhizotonic
Als je op zoek bent naar een gezond en overdadig wortelstelsel, dan is CANNA Rhizotonic de juiste keuze. Het is een stimulator voor de groeifase van je plantjes en volledig natuurlijk. Het bevat meer dan 60 microbiologische stoffen, zoals sporenelementen en vitamines (B1 & B2) die aanmaak van planthormonen en wortelgroei stimuleren waardoor de plant mooie, sterke witte wortels krijgt. Zo kan de plant zich goed ontwikkelen en is ze minder vatbaar voor ziektes. Dit is vooral belangrijk tijdens de eerste weken van het leven van een plant, aangezien jonge planten het meest kwetsbaar zijn.

CANNA PK 13/14
Natuurlijk heb je hoge verwachtingen van je binnenkweek en hoop je op een indrukwekkende opbrengst. Daar kan CANNA PK 13/14 je zeker bij helpen. Door tijdens de bloeifase in de juiste verhouding extra fosfor (P) en kalium (K) toe te voegen krijgt de bloem- of vruchtvorming van je gewassen een extra boost om zich nog sneller en uitbundiger te ontwikkelen. Dankzij het speciale productieproces van CANNA bevat PK 13/14 zuivere PK's in zeer hoge concentraties. Hierdoor zijn deze essentieële marco elementen snel en direct beschikbaar voor je planten.

Tip:
Via de website van CANNA heb je toegang tot hun Grow Guide, die je de mogelijkheid biedt om een persoonlijk kweekschema samen te stellen, gebaseerd op de hardheid van je water en de producten die je tot je beschikking hebt. Als je zeker wilt zijn dat je de producten uit de CANNA Terra plantenvoeding set op de meest optimale manier inzet, dan moet je de Grow Guide zeker eens proberen. De CANNA Terra-serie is perfect aangepast voor gebruik op zowel voorbemeste grond als op grond met weinig voedingswaarde (bijv. wanneer je het substraat meerdere keren hebt gebruikt). We raden je aan om voor een luchtige en kalkrijke aarde te kiezen, zoals bijvoorbeeld de uitstekende CANNA Terra Professional Plus.

Handige accessoires:


 • Producent:
  Canna
 • Samenstelling: mineraal
 • Fase: GroeiBloei
 • Medium: Grond
 • Artikelgewicht: 3,74 Kg
Beoordelingen

Beoordeel als eerste dit artikel en help anderen bij de beslissing voor de aanschaf:

Dit artikel bestaat uit
Loading ...