1
Verzending slechts 6,90 voor bestellingen onder 99*
Gratis verzending van 99 in NL +49(0)40 - 2442 416 80 Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 18:00 uur Gratis verzending vanaf 99 Snelle en betrouwbare levering met DHL

CANNA Terra Meststof Set voor Aarde

Artikel: 10613

52,77 € 48,71 €

incl.btw , Plus Verzending

voorradig

Levertijd: 3 - 5 Werkdagen

Beschrijving

Deze complete Kunstmest CANNA is de ideale ter introductie voor de ambitieuze telers in de veelbelovende wereld van CANNA gebruikers. Een perfecte startset voor het kweken op aarde.

In de mest-set bevindt zich:
- 1 L Canna Terra Vega - Groeimest
- 1 L Canna Terra Flores - Bloeimest
- 0,5 L Canna Rhizotonic - Wortel-booster
- 0,5 L Canna PK 13-14 - Bloei-toevoeging

daarbij nog een 10ml Pipet + Doseringstabel

Meest populair onder de telers is nog steeds de teelt op aarde. Voor deze telers heeft CANNA een complete assortiment van meststoffen en ondergronden ontwikkeld genaamd CANNA Terra. De unieke samenstelling van deze reeks is een evenwichtige toevoer van de plant die nodig zijn voor elke fase van het leven met de juiste voedingsstoffen.

CANNA Terra Vega
is een single-component minerale-meststof specifiek voor de groeifase op aarde. De toevoeging van CANNA Terra Vega zorgt voor een weelderige wortelgroei en voor de vorming van gezonde en krachtige spruiten - de basis voor hoge en kwalitatieve opbrengst. CANNA Terra Vega bevat vele direct bruikbare stikstofverbindingen en hoogwaardige EDDHA-ijzer chelaten-en andere sporen-elementen, die garant staan voor een optimale voeding van de plant vanaf het begin.

CANNA Terra Vega N-P-K-waarden: 14-6-17

CANNA Terra Flores
is een single-minerale meststof die speciaal ontwikkeld is voor de bloeifase tijdens de teelt op aarde. CANNA Terra Flores bevat een verscheidenheid aan gechelateerde sporenelementen in een direct opneembare vorm wat een buitengewone bloei gegarandeerd. De unieke Terra Flores plantenvoedingsstoffen formule zorgt ook ervoor dat de aarde zich niet met voedingsstof- ionen verbindt. Getrokken met CANNA Terra Flores planten bloeien uitbundig en worden gekenmerkt door een gezonde en krachtige groei. Vanaf de vierde week raden wij de toevoeging van CANNA PK 13/14 aan, voor een nog grotere bloeiwijze.

CANNA Terra Flores N-P-K Werte: 2-2-4

Die CANNA Terra Serie is perfect geschikt voor gebruik op voorgemeste aarde en ook op voedselarme bodem (bijvoorbeeld bij herhaald gebruik van de aarde). Wij raden het gebruik van CANNA Terra Professional Plus aan. Wij raden een goed geventileerde en kalkrijke bodem te gebruiken, zoals CANNA Terra Professional Plus


Producent: Canna
Voeding: mineraal
Fase: Groei,Bloei
Medium: Grond
Gewicht: 3,74 Kg

Beoordelingen

Beoordeel dit product als eerste:


Dit artikel bestaat uit
Klanten kochten hierbij de volgende producten
Loading ...