Gratis verzending van 150€ 16 jaar ervaring Gratis verzending vanaf 150 € Snelle en discrete levering
  1. /
  2. Voeding
  3. /
  4. Plantenvoeding sets

Plantenvoeding set CANNA Terra - voor aarde

Artikelnummer: 10613

55,80 € 59,89 €
U bespaart 4,07 €
incl. Omzetbelasting , Plus Verzending
Direct beschikbaar
Leverdatum: 19.06.2024 - 21.06.2024
Beschrijving

Deze complete bemestingsset van CANNA is de ideale introductie voor de ambitieuze kweker in de veelbelovende wereld van CANNA-gebruikers. Een perfecte startersset voor het kweken op aarde.

Inbegrepen in de meststofset zijn:

  • Canna Terra Vega 1 L - groeimeststof.
  • Canna Terra Flores 1 L - bloeimeststof
  • Canna Rhizotonic 0,5 L - wortelversterker
  • Canna PK 13-14 0,5 L - bloeisupplement
  • Plus een pipet van 10 ml + doseertabel

De meest populaire methode onder telers is nog steeds de teelt op aarde. Voor deze telers heeft CANNA een complete serie meststoffen en substraten ontwikkeld onder de naam CANNA TERRA. De unieke samenstelling van deze serie zorgt voor een evenwichtige voorziening van de plant met precies die voedingsstoffen die hij in elke levensfase nodig heeft.

CANNA Terra Vega

...is een ééncomponent minerale meststof speciaal ontwikkeld voor de groeifase op aarde. De toevoeging van CANNA Terra Vega zorgt voor een weelderige wortelgroei en de vorming van gezonde en sterke scheuten - de basis voor hoge en kwalitatieve opbrengsten. CANNA Terra Vega bevat veel direct bruikbare stikstofverbindingen, evenals hoogwaardige EDDHA-ijzerchelaten en andere sporenelementen, die vanaf het begin een optimale voeding voor de plant garanderen.

CANNA Terra Flores

...is een ééncomponent minerale meststof die speciaal is ontwikkeld voor de bloeifase bij het kweken op aarde. CANNA Terra Flores bevat een groot aantal gechelateerde sporenelementen in een direct opneembare vorm die een buitengewone bloei garandeert. De unieke Terra Flores voedingsformule zorgt er ook voor dat er geen voedingsionen in de grond worden gebonden. Planten gekweekt met CANNA Terra Flores bloeien uitbundiger en worden gekenmerkt door een gezonde en krachtige groei. Vanaf de vierde week adviseren wij de toevoeging van CANNA PK 13/14 voor een nog grotere bloeiwijze.

De CANNA Terra serie is perfect geschikt voor gebruik op voorbemeste grond, maar ook op voedselarme grond (bijv. bij herhaald gebruik). Wij raden aan een goed beluchte en ook kalkrijke grond te gebruiken, zoals CANNA Terra Professional Plus.

Tip:

De Canna Grow Guide biedt je een gepersonaliseerd bemestingsschema, gebaseerd op je waterhardheid en je productlijn, en het geheel "just in time". Wil je optimale resultaten, probeer dan de Grow Guide.

Bijpassende accessoires:


Beoordelingen

Beoordeel als eerste dit artikel en help anderen bij de beslissing voor de aanschaf:

Dit artikel bestaat uit
Loading ...