Huidige mededeling:

Vanwege de legalisatie in Duitsland zijn er momenteel vertragingen bij de ondersteuning en levering. Helaas is er momenteel geen telefonische ondersteuning mogelijk. We vragen om uw begrip hiervoor. Vragen per e-mail worden binnen 7-10 werkdagen behandeld. De huidige levertijd is 14-21 werkdagen. We vragen daarom om je geduld. Bestelde goederen worden uiteraard voor je gereserveerd en binnen de aangegeven tijd verzonden. ×
Gratis verzending van 150€ 16 jaar ervaring Gratis verzending vanaf 150 € Snelle en discrete levering
 1. /
 2. Voeding
 3. /
 4. Gewasbescherming

Hesi SuperVit Groei- en bloeistimulator 10ml, 50ml, 100ml, 500ml

Artikelnummer: HESI_SV

 • Sterk geconcentreerde stimulator bestaande uit 15 plantactieve vitaminen en 10 aminozuren
 • Stimuleert een krachtige groeifase en overdadige bloeiperiode
 • Geschikt voor alle substraten
 • Voor vitale, gezonde planten en verbeterde opbrengst
Selectie
vanaf 9,65 €
964,95 € per 1 l
incl. Omzetbelasting , Plus Verzending
Direct beschikbaar

Voor dit product zijn er verschillende varianten. Selecteer de gewenste variant a.u.b.

Beschrijving

HESI SuperVit: De ultieme ultra-geconcentreerde groei- en bloeistimulator

HESI SuperVit is een hoog geconcentreerde mix van 15 vitaminen en 10 aminozuren die de stofwisseling en de algehele gezondheid van de plant verbetert.

Het beste voor je plantjes:
Vitaminen en aminozuren zijn zowel de bouwstenen als biokatalysatoren in de algemene stofwisseling. Zij ondersteunen de opbouw van het DNA (het erfgoed) en de plantenhormonen (Cytokinine en Gibberelline), die de groei van bladeren en de bloei van planten sturen. Ook bij fotosynthese en de energievoorziening spelen de vitaminen en aminozuren een actievel rol.

Extra ondersteuning voor groeiende en bloeiende gewassen:
Alle planten hebben, net als mensen, vitaminen nodig om te leven. In tegenstelling tot mensen kunnen planten alle benodigde materialen zelf produceren, uitgaande van anorganische meststoffen, water en kooldioxide. Met HESI SuperVit krijgen de planten de vitale stoffen in een kant en klare vorm toegediend. Dit spaart tijd en energie: Want alles wat al meteen aan de planten beschikbaar wordt gemaakt hoeven ze zelf niet meer aan te maken. Daardoor kunnen je geliefde gewassen zich volledig focussen op belangrijkere zaken zoals een stevige groei- en een krachtige bloeifase.

Wat doet HESI SuperVit:
HESI Supervit is een sterk geconcentreerde oplossing van plantaardige actieve vitale stoffen die in de natuur worden geproduceerd door schimmels. Supervit vervangt de functie van schimmels en maakt de plant minder afhankelijk van klimatologische omstandigheden. De plant kan, met dezelfde lichtintensiteit, het aangeboden licht beter verwerken (meer fotosynthese). Dit resulteert in een sterkere groei en een vollere bloei en een nóg betere gezondheid van de plant. Dit zie je meteen terug aan de omvang van de toppen en bloemknoppen in de bloeifase.

Toepassing:
Regelmatig toevoegen aan het voedingswater of sproeien tijdens de groei- en bloeifase. Geschikt voor alle types substraten en aardemengsels.

Dosering:
 • bij iedere keer gieten of sproeien: 2 druppels op 10Ltr water of 1ml op 65Ltr water
 • 1ml staat gelijk aan ± 14 druppels SuperVit
HESI SuperVit is verkrijgbaar in:
 • HESI SuperVit Groei- en Bloeistimulator 10ml
 • HESI SuperVit Groei- en Bloeistimulator 50ml
 • HESI SuperVit Groei- en Bloeistimulator 100ml
 • HESI SuperVit Groei- en Bloeistimulator 500ml

Beoordelingen

Beoordeel als eerste dit artikel en help anderen bij de beslissing voor de aanschaf:

Loading ...