Huidige mededeling:

Vanwege de legalisatie in Duitsland zijn er momenteel vertragingen bij de ondersteuning en levering. Helaas is er momenteel geen telefonische ondersteuning mogelijk. We vragen om uw begrip hiervoor. Vragen per e-mail worden binnen 7-10 werkdagen behandeld. De huidige levertijd is 14-21 werkdagen. We vragen daarom om je geduld. Bestelde goederen worden uiteraard voor je gereserveerd en binnen de aangegeven tijd verzonden. ×
Gratis verzending van 150€ 16 jaar ervaring Gratis verzending vanaf 150 € Snelle en discrete levering
  1. /
  2. Kweek Accessoires
  3. /
  4. Stekken

Hesi Wortel Complex Stimulator 1 L

Artikelnummer: 10238

  • Plantenhulp voor een gezonde wortelgroei
  • Optimaliseert de opname van meststoffen
  • Versterkt de weerstand van de plant
Selectie
28,40 €
28,40 € per 1 l
incl. Omzetbelasting , Plus Verzending
Direct beschikbaar
Leverdatum: 08.05.2024 - 15.05.2024
Geschikte accessoires
Beschrijving

Een wortelelixer voor startende planten op alle substraten

HESI Root Complex is een plantaardig hulpmiddel voor een gezonde wortelgroei en een onmisbare hulp voor tevreden planten. Tegelijkertijd wordt door het activeren van de bodembacteriën de opname van meststoffen op alle plantsubstraten geoptimaliseerd en leidt het tot een gezonde plantengroei. Dit versterkt de weerstand van de planten. Vooral na het planten of verplanten zorgt HESI Root Complex voor een snelle vorming van nieuwe wortels en schept het de voorwaarden voor een goed functionerende fotosynthese. De stress na het verpotten wordt zo aanzienlijk verminderd.

Wurzel Complex bevat grote hoeveelheden vitale stoffen die de planten onmiddellijk van extra energie voorzien en de stofwisseling verbeteren. Wurzel Complex is een essentiële hulpstof voor een rondom gezond en stressvrij plantenleven. HESI Wurzel Complex is een hulpmiddel en bevat geen meststoffen. Het verhoogt het zoutgehalte (geleiding) niet, is pH-neutraal en kan samen met NPK-meststoffen worden gebruikt.

Samenstelling:

Gechelateerde sporenelementen zoals ijzer, mangaan, zink, koper, boor, molybdeen in gecomplexeerde vorm, plus vitamine B1, B2, B12, foliumzuur, plantensuikers, aminozuren zoals glycine, histidine, tyrosine alsmede plantactieve enzymen.

Toepassing:

De planten regelmatig om de twee weken voeden met Wurzel Complex, extra toepassing na het planten of verplanten. Wurzel Complex wekelijks toepassen op ingevoerde planten en jonge planten.

Dosering:

Naast meststof: 50 ml / 10 liter voedingsoplossing.


Beoordelingen

Beoordeel als eerste dit artikel en help anderen bij de beslissing voor de aanschaf:

Loading ...