Gratis verzending van 150€ 16 jaar ervaring Gratis verzending vanaf 150 € Snelle en discrete levering
 1. /
 2. Voeding
 3. /
 4. Plantenvoeding sets

Plantevoeding set - HESI Starterset aarde 2x 1Ltr

Artikelnummer: 14964

23,30 € 24,30 €
U bespaart 1,02 €
incl. Omzetbelasting , Plus Verzending
Direct beschikbaar
Leverdatum: 19.06.2024 - 21.06.2024
Beschrijving
Ons Growland team heeft de twee belangrijkste basisproducten van de geliefde HESI plantenvoeding serie uit Limburg voor je samengebracht in een handige starterset. Deze twee producten lenen zich bij uitstek voor de teelt op aarde, zowel binnen als buiten.

De HESI Starterset aarde bevat:
 • Hesi TNT Complex 1 Liter
 • Hesi Bloei Complex 1 Liter

HESI TNT-Complex voor de groeifase op aarde:

HESI TNT Complex is een krachtige en complete voeding voor groeiende planten op aarde, met 100% organische stikstof (N). Het voordeel van organische stikstofverbindingen is dat ze geen zouten bevatten die jonge gewassen zouden kunnen belasten in hun ontwikkeling. Zo kunnen ze ongestoord en effectief groeien onder ideale condities. Bovendien is TNT Complex verrijkt met alle andere noodzakelijke macro- en micro elementen en slimme supplementen zoals aminozuren, vitaminen en plantactieve suikers. Je ziet het effect van TNT Complex gemakkelijk terug in de ontwikkeling van je planten: een duidelijke verbetering van bladgroen en meer scheuten en internodes die een belangrijke basis vormen voor de latere bloeiperiode. Zoals met alle plantenvoedingen is het niet aan te raden TNT Complex te overdoseren, je planten kunnen gemakkelijk de hoogte inschieten, waardoor de plant veel energie moet verspillen voor het transport van voedingsstoffen van de wortels tot aan de top van de planten. Geef bij twijfel liever iets weiniger dan iets teveel, of volg het HESI kweekschema voor het beste resultaat.

Aanbevolen dosering TNT Complex:
 • Toevoegen tijdens de groeifase
 • Normale omstandigheden: 5ml per liter water
 • Voor zaailingen, jonge gewassen en moederplanten: 2,5ml per liter water
 • TNT Complex bij elke waterbeurt meegeven aan het gietwater

HESI Bloeicomplex voor de bloeifase op aarde

Naast de broodnodige marco elementen stikstof (N), fosfor (P) en kalium (K) is HESI Bloei Complex rijk aan sporenelementen, aminozuren en vitamines. De zorgvuldig samengestelde formule biedt de bloeiende planten alle essentieële meststoffen die noodzakelijk zijn voor deze belangrijke fase van je thuiskweek. HESI Bloei Complex bevat ook een pH corrector, deze corrigeert je gietwater naar een voor de planten optimale -licht zure- pH waarde. Dit maakt het voor je planten makkelijker om de voedingsstoffen snel en compleet op te nemen. Niets staat een uitbundige bloei nog in de weg! Nog een handige tip: Voeg vanaf de vierde week van de bloeifase ook wat HESI Fosfor Plus toevoegen voor extra fosfor en kalium (PK's), waarmee je de bloem- en vruchtvorming kunt verhogen voor een gullere oogst aan het einde van de rit.

Aanbevolen dosering Bloei Complex:
 • Toevoegen tijdens de bloeifase
 • Normale omstandigheden: 5ml per liter water
 • Eventuele dosering Fosfor Plus: 2,5ml per liter water
Tip van HESI:
De producten van HESI voor de kweek op aarde werken optimaal op de speciale HESI GrowMix. Deze licht voorbemeste aarde bevat voldoende voeding voor de eerste twee weken.

Handige accessoires:


Beoordelingen

Beoordeel als eerste dit artikel en help anderen bij de beslissing voor de aanschaf:

Dit artikel bestaat uit
Loading ...