1
Coupon code: BOX15 - 15% korting op alle Kweektenten van 01.10. - 31.10.2022 ×
Gratis verzending van 99€ +49(0)40 - 2442 416 80 Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 17:00 uur Gratis verzending vanaf 99 € Snelle en betrouwbare levering met DHL

Plantenvoeding set - Advanced Hydroponics Grow, Bloom, Micro 1L, 5L, 10L

Artikel: AH_Set

Grootte
vanaf 42,60 € 39,55 €
U bespaart 3,05 €

incl. btw , Plus Verzending

voorradig

Voor dit product zijn er verschillende varianten. Selecteer de gewenste variant a.u.b.

Beschrijving

Advanced Hydroponics DUTCH FORMULA: 1. GROW
De makers van Dutch Formula gebruiken een unieke drie-componenten methode om je planten van voeding te voorzien: de drie producten in deze plantenvoeding set worden vanaf de groeifase gelijktijdig ingezet. De aanbevolen combinatie van Dutch Formula GROW, BLOOM en MICRO tijdens het 18 uur durende vegetatieve stadium is de beste garantie voor resultaten van hoge kwaliteit en sterke, gezonde planten met weelderige groene bladeren. Dutch Formula GROW speelt daarin een belangrijke rol door de ultieme fundering tijdens de groeifase te crëeren voor de bloem- of vruchtproductie tijdens het volgende stadium. Volg de aanwijzingen in het kweekschema: je kunt de toepassing van GROW beëindigen tussen 21 en 30 dagen nadat je planten de twaalf uur durende bloeifase zijn ingegaan.

Advanced Hydroponics DUTCH FORMULA: 2. BLOOM
De bloeifase is de productiefste en belangrijkste fase tijdens de binnenkweek. Dutch Formula BLOOM is de krachtvoeding voor bloeifase. BLOOM zorgt ervoor dat je planten de juiste balans van voedingsstoffen krijgen om een optimale groei van superieure kwaliteit bloemen of vruchten te bevorderen. De ideale leefomgeving van je plant is uniek en hangt af van factoren zoals waterkwaliteit, licht, temperatuur en klimaatcontrole. Met de drie producten van Dutch Formula kun je gemakkelijk een individueel kweekschema ontwikkelen en aanpassen op elk gewenst moment tijdens de ontwikkeling van de plant: van groei tot oogst bepaal je zelf hoeveel voeding je planten krijgen. Aangezien je met GROW, BLOOM en MICRO alle noodzakelijke voedingsstoffen al binnen handbereik hebt, is het gebruik van dure supplementen en stimulatoren eigenlijk overbodig.

Advanced Hydroponics DUTCH FORMULA: 3. MICRO
De sleutel tot je succes vormt het derde product uit de reeks van Advanced Hydroponics: Dutch Formula MICRO. Dutch Formula MICRO bestaat uit een effectieve samenstelling van macro-elementen en gechelateerde micro-elementen, in combinatie met unieke pH-buffers, die extra kracht en stabiliteit tijdens de gehele cyclus van de plant garanderen. MICRO is de rode draad in zowel de groei- als bloeifase, die de effectiviteit van GROW en BLOOM accentueerd en ondersteund. Ook handig om te weten: Alle producten uit de DUTCH FORMULA serie zijn te gebruiken op alle denkbare kweekmedia en systemen. Je kan ze in zetten op aarde, cocos, hydro, NFT, steenwol en Mapito. Welke keuze je ook maakt voor je binnenkweek, met deze eenvoudige en gunstige plantenvoeding set van Advanced Hydroponics of Holland heb je altijd de juiste voeding in huis voor een succesvolle thuisteelt.

Advanced Hydroponics: Absoluut de moeite waard!
Advanced Hydroponics is één van die iconische Nederlandse plantenvoeding fabrikanten die al meer dan 25 jaar geleden de toon zetten op de Nederlandse binnenkwekers markt. Ze kennen de sores van de indoorgrower maar al te goed, en dat komt tot uitdrukking in het concept van de Dutch Formula producten. Niet teveel verschillende producten, stevige concentraties aan meststoffen en sporenelementen per product, en een hoge mate van gebruiksvriendelijkheid: Dit maakt de Dutch Formula serie een interessante keuze voor binnenkwekers met een beperkt budget. Je hebt minder producten nodig, lagere doseringen en je hoeft niet persé dure boosters toe te voegen om toch tot een mooie en kwalitatieve opbrengst te komen.

Handige accessoires:

Advanced Hydroponics Dutch Formula producten zijn verkrijgbaar in:

  • Advanced Hydroponics Set Grow, Bloom en Micro 1Ltr
  • Advanced Hydroponics Set Grow, Bloom en Micro 5Ltr
  • Advanced Hydroponics Set Grow, Bloom en Micro 10Ltr

Producent: Advanced Hydroponics
Voeding: mineraal
Fase: GroeiBloei
Grootte: 1 L5 L10 L
Medium: AquaGrondHydroCoco
Gewicht: 1,26 Kg

Beoordelingen

Beoordeel dit product als eerste:


Klanten kochten hierbij de volgende producten
Loading ...