1
Coupon code: DOPING15 - 15% korting op alle Voeding artikelen van 01.09. - 30.09.2022 ×
Gratis verzending van 99€ +49(0)40 - 2442 416 80 Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 17:00 uur Gratis verzending vanaf 99 € Snelle en betrouwbare levering met DHL

Advanced Hydroponics pH+ Up 1 L

Artikel: 10803

9,05 €

incl. btw , Plus Verzending

voorradig

Levertijd: 3 - 5 Werkdagen

Beschrijving

Advanced Hydroponics pH+ Up is een pH-regelaar voor het verhogen van de pH-waarde in de voedingsoplossing. Bij het verhogen van de pH-waarde hoeft geen rekening te worden gehouden met de ontwikkelingsfase van de plant. Advanced Hydroponics pH+ verhoogt de pH-waarde in de voedingsoplossing door kaliumhydroxide (K20).

Een correcte pH-waarde is absoluut noodzakelijk voor een plant om alle voedingsstoffen optimaal te kunnen opnemen. Advanced Hydroponics pH-regelaars zijn een van de meest populaire op de markt geworden. Hiermee kunnen de in de verschillende levensfasen van de plant vereiste pH-waarden zonder problemen worden aangepast en gehandhaafd. De pH-regelaars worden gewoon aan het irrigatiewater toegevoegd om de gewenste pH-waarde te bereiken. Geschikt voor alle besproeiingsmethoden en voor alle substraten. Voorzichtig doseren, een paar druppels zijn meestal genoeg.

Let op
  • Bevat kaliumhydroxide (K20).
  • Veroorzaakt ernstige brandwonden.
  • Goed gesloten en buiten bereik van kinderen bewaren.
  • Damp niet inademen.
  • Als het in uw ogen komt, onmiddellijk uitspoelen met veel water en onmiddellijk een arts raadplegen.
  • Draag geschikte beschermende kleding, handschoenen en een veiligheidsbril.
  • Verontreinigde kleding onmiddellijk uittrekken. In geval van ongeval of indien u zich niet goed voelt, onmiddellijk een arts raadplegen (indien mogelijk hem dit etiket tonen).

Producent: Advanced Hydroponics
Additieven: pH Regulering
NPK: 0 - 0 - 28
Gewicht: 1,60 Kg

Beoordelingen

Beoordeel dit product als eerste:


Klanten kochten hierbij de volgende producten
Loading ...