Gratis verzending van 99€ 15 jaar ervaring Gratis verzending vanaf 99 € Snelle en discrete levering

Advanced Hydroponics pH+ Up 1 L

Artikelnummer: 10803

10,95 €
10,95 € per l
incl. Omzetbelasting , Plus Verzending
Direct beschikbaar
Leverdatum: 05.10.2023 - 09.10.2023
Geschikte accessoires
Beschrijving

Advanced Hydroponics pH+ Up 1 liter

De exacte pH-waarde van je voedingswater speelt een niet te onderschatten rol bij de effectieve opname van voedingsstoffen, micro-elementen en mineralen.
Het is dan ook niet voor niets dat pH-correctie producten tot het standaard arsenaal van elke zichzelf respecterende homegrower behoren, vooral en voornamelijk bij het gebruik van minerale plantenvoeding zoals die van Advanced Hydroponics.
Tegelijkertijd is bij uitvoerige tests gebleken dat ook het afzuren van voedingswater met organische plantenvoeding tot wel 10% meer biomassa op kan leveren. Het kan dus absoluut geen kwaad, als je naast de minerale producten van Advanced ook producten uit de Natural Power serie gebruikt, om de pH te corrigeren.

Advanced Hydroponics pH+ is speciaal ontwikkeld voor zowel de groei- als bloeifase, door gebruik te maken van potasloog. Voor de nerds onder ons: Potasloog is een oplossing van kalium- en natriumhydroxyde in water. Het is een extreem corrosief en hygroscopisch sterk alkalisch middel, dus ideaal om de pH van je voedingswater te verhogen. Denk aan toepassingen zoals kweken met zacht water, of omgekeerde osmose water. pH+ is natuurlijk ook gewoon een handig product als je per ongeluk nét iets teveel pH- gebruikt hebt en je weer opnieuw wilt corrigeren zonder extra water toe te voegen.

De pH-producten van Advanced behoren ondertussen tot de meest populaire op de markt, vanwege gebruikersgemak en pH-stabiliteit van het voedingswater. Advanced pH+ is geschikt voor alle kweekmethoden en substraten. Wees voorzichtig met doseren, een paar druppels is over het algemeen al voldoende. Ben je ook nog op zoek naar een degelijke pH-meter? Bekijk dan hier ons aanbod.

Gevaar

  • Bevat corrosieve elementen zoals Potasloog (kalium- en natriumhydroxyde)
  • Veroorzaakt ernstige brandwonden
  • Goed afgesloten en buiten bereik van kinderen bewaren
  • Dampen niet inademen
  • Bij contact met ogen: Onmiddellijk spoelen met veel water en direct naar de dokter gaan
  • Draag geschikte beschermende kleding, handschoenen en een veiligheidsbril
  • Verontreinigde kleding onmiddellijk uittrekken. Bij een ongeval of indien u zich niet goed voelt, onmiddellijk een arts raadplegen (Neem indien mogelijk het etiket van pH+ mee)

Beoordelingen

Beoordeel als eerste dit artikel en help anderen bij de beslissing voor de aanschaf:

Loading ...