Gratis verzending van 99€ 15 jaar ervaring Gratis verzending vanaf 99 € Snelle en discrete levering

Plantenvoeding set Advanced Hydroponics - DUTCH FORMULA 1L

Artikelnummer: 10722

Selectie
42,90 € 45,90 €
U bespaart 3,00 €
incl. Omzetbelasting , Plus Verzending
Direct beschikbaar
Deliverydate: 14.06.2023 - 16.06.2023
Beschrijving

Set Advanced Hydroponics - Grow, Bloom en Micro (elk 1 liter)

De set bevat de aanbevolen componenten:

 • Advanced Hydroponics Dutch Formula Grow 1L
 • Advanced Hydroponics Dutch Formula Bloom 1L
 • Advanced Hydroponics Dutch Formula Micro 1L

Advanced Hydroponics DUTCH FORMULA GROW

De aanbevolen combinatie van Dutch Formula 1, 2 en 3 tijdens de 18 uur durende vegetatiefase is de beste garantie voor resultaten van hoge kwaliteit: Sterke, gezonde planten met weelderig groene bladeren. Dutch Formula GROW creëert de perfecte omstandigheden voor de volgende ontwikkelingsfase. Je moet 21 tot 30 dagen na het begin van de bloeifase (12 uur) stoppen met het gebruik van GROW.

Advanced Hydroponics DUTCH FORMULA BLOOM

De bloeifase is de productieve tijd van de plant. BLOOM is het "krachtvoedsel" voor prachtige bloemen. BLOOM zorgt ervoor dat je planten een correct uitgebalanceerde mix van voedingsstoffen krijgen voor een optimale groei van bloemen van hoge kwaliteit. De omgeving van je plant is uniek en afhankelijk van factoren zoals waterkwaliteit, licht, temperatuur en ventilatie. Met Dutch Formula kun je eenvoudig je eigen specifieke voedingsoplossing ontwikkelen en aanpassen op elk moment tijdens de ontwikkeling van de plant: van groei tot oogst. Dutch Formula is de combinatie van drie producten: GROW, BLOOM en MICRO. De drie componenten zijn samen in drie zeer eenvoudige stappen aangepast aan de natuurlijke levenscyclus van planten. Deze 3-stappen combinatie voorziet de plant van alle benodigde elementen en maakt dure toevoegingen overbodig.

Advanced Hydroponics DUTCH FORMULA MICRO

Je zult merken dat MICRO het geheim tot succes is. Het voorziet de planten van optimale voeding gedurende hun hele levenscyclus. MICRO is een geconcentreerd voedingsmengsel van gechelateerde micro-elementen die samen met speciale pH-buffers zorgen voor extra groei-energie en stabiliteit. DUTCH FORMULA: Voor alle substraten. Maar het gebruik van Dutch Formula is niet beperkt tot hydrocultuur. Dutch Formula kan worden gebruikt voor ALLE substraten. Veel grond- en cococulturen hebben aanzienlijk betere resultaten behaald door het gebruik van Dutch Formula.

Advanced Hydroponics loont!

Het succes van het product Dutch Formula van Advanced Hydroponics begon in Nederland, het "hart van het bedrijf", waar veel tuiniers binnenplanten kweken. Deze experts zijn altijd onder de indruk van de kwaliteit en vooral de uitstekende resultaten van Dutch Formula. Een belangrijke factor voor succes is de hoge concentratie voedingsstoffen in GROW, BLOOM en MICRO. Met andere woorden, je hebt minder voeding nodig voor je plant. Daarom is Dutch Formula de economische oplossing die je geld echt waard is. Dit systeem is zuinig en uitgebreid omdat je geen andere toevoegingen hoeft te kopen.

Bijpassende accessoires:


 • Producent:
  Advanced Hydroponics
 • Samenstelling: mineraal
 • Fase: GroeiBloei
 • Grootte: 1 L
 • Medium: AquaGrondHydroCoco
 • Artikelgewicht: 3,68 Kg
Beoordelingen

Beoordeel als eerste dit artikel en help anderen bij de beslissing voor de aanschaf:

Dit artikel bestaat uit
Loading ...