Gratis verzending van 150€ 16 jaar ervaring Gratis verzending vanaf 150 € Snelle en discrete levering
 1. /
 2. Voeding
 3. /
 4. Voeding
 5. /
 6. CANNA

CANNA

Kanalenproducten in onze Growshop

Wij bieden u een breed scala aan verschillende producten uit het huis van Canna:

 • meststof voor elke groeifase, evenals de bloeifase
 • Meststof voor een perfecte toevoer van voedingsstoffen op elk moment
 • Meststoffen voor hydrocultuur en bodembewerking
 • Gestbestrijdingsproducten

Met de doelgerichte en correcte toepassing worden uw planten optimaal verzorgd vanaf de wortelontwikkeling tot aan de oogst en kunt u genieten van een rijke oogst. Gedetailleerde informatie over de afzonderlijke Canna-producten vindt u hier en op de betreffende productpagina's. Voor verdere vragen helpt ons supportteam u graag verder.

Hoge kwaliteit Canna-meststof bevordert de plantengroei

Als u op zoek bent naar een hoogwaardige organische plantenmeststof, kunt u niet om de producten van de Nederlandse merkfabrikant Canna heen. Het bedrijf werd in de jaren negentig van de vorige eeuw opgericht en heeft sindsdien veel hoogrenderende vaste en vloeibare meststoffen voor particulier en commercieel gebruik ontwikkeld. De meststoffen bieden een constante hoge kwaliteit en voorzien de planten van belangrijke voedingsstoffen tijdens de groeifase. Het assortiment van het bedrijf omvat speciale meststoffen voor allerlei soorten planten, maar ook tal van meststoffen die universeel en flexibel kunnen worden gebruikt. Ontdek hier in de Growshop de hoogwaardige en veelzijdige producten van Canna.

Universele plantenmeststoffen

De universele plantenmeststoffen zijn bijzonder praktisch en veelzijdig inzetbaar. Ze kunnen worden gebruikt voor gewassen op kokos of grond, maar ook voor hydrocultuur. Deze meststoffen kunnen eenvoudig en nauwkeurig gedoseerd worden. Ze voorzien de planten van de voedingsstoffen die ze nodig hebben in alle groeifasen.

Meststoffen voor bodemgewassen - De Terra-producten van Canna

De planten die op klassieke grond of potgrond groeien, moeten kiezen voor producten uit de Terra-serie. Ze zijn speciaal ontwikkeld voor de bodembewerking. Met basis- en groeimeststoffen krijgt u een combinatie die zorgt voor een ideale basisvoorziening bij het kweken op aarde. Voor plantensoorten die in groei zijn, kunt u het beste Terra Vega producten gebruiken. Ze ondersteunen een sterke en snelle wortelontwikkeling. Hierdoor krijgt de plant voldoende stikstof en kan ze veel water uit de bodem halen. Wanneer de planten in de bloeifase komen, schakelt u de toevoer om naar bloeiende meststof. De Flores producten van de fabrikant zijn hiervoor uitstekend geschikt. Ze voorzien de planten van veel kalium en fosfor, wat de bloei bevordert en de opbrengst verhoogt.

Meststof op maat voor elke groeifase

De Canna-meststof bevordert een snelle en gezonde plantengroei. Het stimuleert de wortelontwikkeling en werkt als een bloembooster. De combinatie van Cannazym, Rhizotonic en PK 13/14 zorgt voor een perfecte oppepper voor uw planten. De speciale samenstelling van de meststoffen stimuleert de wortel- en bloemvorming. De wortelmeststof van Canna is puur organisch en ondersteunt een goed bodemklimaat. Onder deze omstandigheden kunnen stekken en jonge planten zich prachtig ontwikkelen. Canna-Start, de stekmeststof die geschikt is voor diverse substraten, is daar bijzonder geschikt voor. Maar ook de groeimeststof van de Nederlandse kunstmestfabrikant kan overtuigen. Het voorziet de verschillende plantensoorten van enzymen. Dit voorkomt schimmelvorming, plagen en ziekten. Tegelijkertijd wordt de bodem verrijkt met meer zuurstof en wordt het immuunsysteem van de planten versterkt. De planten kunnen de voedingsstoffen beter opnemen en gebruiken. Fosfor en kalium zijn bijzonder belangrijk voor een snelle plantengroei. De Canna-PK 13/14 meststof bevat veel van deze meststoffen en balanceert voedingsarme bodems. Als u wilt genieten van een kleurrijke bloei, gebruik dan de Canna-bloemmeststof. De unieke bloembooster versnelt de bloemvorming. De opbrengst en de smaak worden ook verhoogd. De innovatieve bloemenmeststof, verkrijgbaar als vloeibare meststof of als concentraat, optimaliseert de fotosynthese en stimuleert de natuurlijke functies van de planten. Dit zorgt ervoor dat de bloemen en vruchten gelijkmatig rijpen. Hier zijn de voordelen van Canna-meststoffen in één oogopslag:

 • Bevordering van de wortelontwikkeling
 • Bevordering van de plantengroei
 • verbetering van de toevoer van voedingsstoffen
 • Optimalisatie van de bodemgesteldheid
 • Het bevorderen van de bloeipracht

bemestingsproducten voor kokos en hydrocultuur

Eenieder die met kokos of hydrocultuur werkt, vindt op maat gemaakte meststofproducten. Bijzonder aan te bevelen is de tweecomponentenmeststof voor kokosgrond. Voor hydrocultuur is er de kunstmestenserie Aqua en Hydro. In beide gevallen gaat het om een waardevolle speciale meststof waarvan de bestanddelen alleen in de voedingsoplossing worden samengebracht. Voor het spoelen van het substraat zijn de producten uit de Flush-serie ideaal. Deze producten verwijderen overtollige meststoffen en bereiden de planten voorzichtig voor op de oogst.

additieven voor groei en ongediertebestrijding

In aanvulling op het assortiment meststoffen bevat het Canna-assortiment ook veel praktische additieven ter bevordering van de plantengroei of voor de bestrijding van ongedierte. De innovatieve pesticiden zijn vrij van giftige stoffen en elimineren betrouwbaar wittevlieg, meeldauw, spintmijt en ander ongedierte. Met de Cure producten kunt u ook de bladeren van uw planten voorzien van een natuurlijke beschermfolie, zodat ze geen plaagdier een oppervlak bieden om aan te tasten. Maar Canna-Cure kan ook gebruikt worden voor acute plagen. Ontdek hier in de Grow Shop de hoogwaardige en veelzijdige meststofproducten van Canna voor uw plantages tegen lage prijzen.

Loading ...