1
Coupon code: DOPING15 - 15% korting op alle Voeding artikelen van 01.09. - 30.09.2022
Gratis verzending van 99Ä +49(0)40 - 2442 416 80 Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 17:00 uur Gratis verzending vanaf 99 Ä Snelle en betrouwbare levering met DHL

CANNA MononutriŽnten 1 Liter

Artikel: Canna_Mono

  • Spoorelemente, Stikstof, Fosfor, Magnesium, Calcium, IJzer, Kalium
Selectie
vanaf 11,08 €

incl.†btw , Plus Verzending

voorradig

Voor dit product zijn er verschillende varianten. Selecteer de gewenste variant a.u.b.

Beschrijving

MononutriŽnten zijn essentieel voor de ontwikkeling van de plant. Deze vloeibare mineralen zijn gemakkelijk oplosbaar en kunnen daarom rechtstreeks door de plant worden opgenomen. De pure mono-voedingsstoffen worden gemaakt van uitzonderlijke ingrediŽnten. Al onze mononutriŽnten zijn te gebruiken met de basis voedingsstoffen.

Met mononutriŽnten kun je tekorten aan specifieke voedingsstoffen corrigeren. CANNA mononutriŽnten gebruik je alleen als medicijn als het ťcht nodig is en als je weet waar je mee bezig bent.

Welke plant tekorten zijn er?

Bekijk de Plant Tekorten Gids om erachter te komen welk tekort er speelt en welk mononutriŽnt je daarvoor dient te gebruiken.

Trace Mix Spoorelementen

Deze stoffen zijn onmisbaar voor de plant, ze worden gebruikt voor diverse enzymsystemen en hebben daardoor invloed op microscopische processen, de energiehuishouding en op de ontwikkeling van de plant.

CANNA Spoorelementen bevat diverse spoorelementen (0.06% Fe (DTPA&ADDHA), 0.07% Mo, 0,06% Cu, 0.6% Mn, 0.3% B en 0.3% Zn). Vloeibare spoorelementenmix is mengbaar met de meeste meststoffen, behalve geconcentreerde calcium houdende meststoffen. Vloeibare spoorelementenmix is direct opneembaar voor de plant.

Stikstof

Stikstof is een onmisbaar element in de plant; stikstof heeft een hoofdrol in de eiwitsynthese en in het energiemetabolisme en is dus essentieel voor de ontwikkeling van de plant. Verder heeft stikstof invloed op chlorofyl, DNA en secundaire metabolieten. Daarnaast werkt het weerstand verhogend. Vloeibare stikstof meststof is direct opneembaar voor de plant en werkt ter bevordering van de vegetatieve groei.

CANNA Stikstof bevat 27% N (Bevat: Ammonium 6%, Amidstikstof 11% en Nitraat 10%. Tevens bevat het MgO 2,5% en CaO 6,5%). Vloeibare stikstof meststof is mengbaar met de meeste meststoffen, behalve met geconcentreerde sulfaat houdende meststoffen.

Fosfor

Fosfor is een essentieel element in fosfolipiden en fosfoproteÔnen. Ook speelt het een hoofdrol in de energiehuishouding. Verder heeft het invloed op de bloei en op secundaire metabolieten. Vloeibare fosfaat meststof is direct beschikbaar voor de plant.

CANNA Fosfor bevat 20% P2O5. Vloeibare fosfor is mengbaar met de meeste meststoffen, behalve met geconcentreerde calcium houdende meststoffen.

Magnesium

Magnesium is het centrale atoom in chlorofyl en speelt daarmee een essentiŽle rol bij de fotosynthese en andere fysiologische processen van planten. Het heeft invloed op pigmenten, wat de werking goed zichtbaar maakt. Vloeibare bitterzout (magnesiumsulfaat) is direct opneembaar voor de plant.

CANNA magnesium bevat 7% MgO en 14% SO3. Vloeibare magnesium meststof is in geconcentreerde vorm niet mengbaar met calcium houdende meststoffen.

Calcium

Calcium is een essentieel element in de plant en is onder andere verantwoordelijk voor structurele en fysiologische stabiliteit van plantweefsels. Het stabiliseert de celwanden, heeft invloed op groeihormonen en het reguleert het transport van water en voedingstoffen in de plant. Vloeibare calcium meststof is direct opneembaar voor de plant, het verstevigt direct het celweefsel.

CANNA Calcium bevat 12% CaO. Vloeibare calcium meststof is mengbaar met andere meststoffen, behalve in geconcentreerde vorm met fosfaat-, citraat- en sulfaat- houdende meststoffen.

IJzer

IJzer is een onmisbaar element in de plant, ijzer heeft onder andere een rol in chlorofyl en een hoofdrol in de fotosynthese. Verder heeft het grote invloed op fysiologische processen en de energiehuishouding. Vloeibare ijzerchelaat meststof is direct opneembaar voor de plant.

CANNA IJzer bevat bevat 0.06% ijzer (0,03% Fe-DTPA & 0,03% Fe-EDDHA). Vloeibaar ijzerchelaat meststof is mengbaar met alle meststoffen en is stabiel bij elke gebruikelijke pH.

Kalium

Kalium is een onmisbaar element in de plant; onder andere voor de bloei, de eiwit- en koolhydraatsynthese, de waterhuishouding en het transport van water en voedingstoffen in de plant. Kalium is direct opneembaar voor de plant, verstevigt het celweefsel, verhoogt de weerstand en bevordert de kwantiteit en kwaliteit van de planten. Kalium is in geconcentreerde vorm niet mengbaar met calcium- en magnesium houdende meststoffen.

CANNA Kalium bevat 16% K2O. Vloeibaar kalium is in geconcentreerde vorm niet mengbaar met calcium en magnesium houdende meststoffen.

CANNA MononutriŽnten zijn beschikbaar in:
  • CANNA Mono Trace Mix Spoorelementen 1 L
  • CANNA Mono Magnesium (MgO 7%) 1 LL
  • CANNA Mono Fosfor (P 20%) 1 L
  • CANNA Mono Kalium (K 16%) 1 L
  • CANNA Mono IJzer (Fe 0,1%) 1 L
  • CANNA Mono Calcium (Ca 12%) 1 L
  • CANNA Mono Stikstof (N 17%) 1 L

Producent: Canna
Additieven: Mono Stoffen
Voeding: mineraal
Fase: Universeel
Grootte: 1 L

Beoordelingen

Beoordeel dit product als eerste:


Klanten kochten hierbij de volgende producten
Loading ...