Gratis verzending van 150€ 16 jaar ervaring Gratis verzending vanaf 150 € Snelle en discrete levering
  1. /
  2. Voeding
  3. /
  4. Plantenvoeding sets

Plantenvoeding set - BIOBIZZ Starterset aarde 2x 1Ltr

Artikelnummer: 14965

22,30 € 23,28 €
U bespaart 1,01 €
incl. Omzetbelasting , Plus Verzending
Product uitverkocht
Beschrijving
Als je je planten wilt verwennen met biologische plantenvoeding, dan zijn de producten van BIOBIZZ Worldwide Organics de juiste keuze. In dit pakket hebben we de twee belangrijkste Biobizz producten voor binnen- en buitenkweek op aarde bijeen gebracht, de groeivoeding Bio-Grow en de bloeivoeding Bio-Bloom. Zoals je van BIOBIZZ mag verwachten zijn alle producten gecertificeerd en geschikt voor organische land- en tuinbouw. De vloeibare meststoffen en stimulatoren van deze van oorsprong Nederlandse fabrikant zijn opgebouwd uit gefermenteerde plant- en zeewierextracten en suikerbietconcentraten en bedienen het microleven in de aarde met een rijk buffet aan natuurlijke bestanddelen.

De BIOBIZZ Starterset aarde bevat:
  • BIOBIZZ Bio-Grow 1Ltr
  • BIOBIZZ Bio-Bloom 1Ltr
  • Inclusief kweekschema BIOBIZZ

BioBizz Grow

Bio-Grow is een organische groeivoeding die van fundamenteel belang is voor een optimale groeifase. Maar daar houdt de functie van Bio-Grow niet op: ook tijdens de bloeifase vormt Bio-Grow samen met Bio-Bloom de essentieële basis voor je planten en levert het een compleet spectrum aan meststoffen die onmisbaar zijn voor de ontwikkeling van je planten. Hou dus niet op met Bio-Grow aan het begin van je bloeifase, maar blijf ermee doorgaan tot 7 à 10 dagen voor de oogst. Bio-Grow is namelijk gemaakt van suikerbieten extract (Vinasse), die er niet alleen voor zorgt dat de nuttige bacteriën in de aarde zich explosief vermenigvuldigen en daarmee de opname van voeding bevorderen en versnellen, maar ook extra smaak stimuleert in je gewassen tijdens de bloeifase. Bio-Grow bevat naast de speciaal op de groeifase afgestemde stikstof (N), fosfor (P) en kalium (K) ook bijna 70 verschillende sporenelementen en vitamines en heeft een uitzondelijk hoog betainegehalte

Doseringen Bio-Grow:
2 tot 4 ml per liter water. Begin met Bio-Grow als je planten ongeveer 10 tot 15 cm groot zijn. Stop ermee 7 tot 10 dagen voor de oogst.

BIOBIZZ Bio-Bloom

De BIOBIZZ Bio-Bloom bloeivoeding vult de Bio-Grow verder aan tijdens de bloeiperiode, aangezien je planten dan meer fosfor (P) en kalium (K) nodig hebben voor vrucht- of bloemvorming. Naast de nodige NPK's en sporenelementen bevat Bio-Bloom enzymen die bijdragen aan een snellere afbraak van voeding en aminozuren voor verbeterde opname van mineralen en verhoogde stofwisseling. Een ander belangrijk ingredient is zeewierextract: het levert de belangrijke phytohormonen auxine, cytokinine en gibberelline. Deze natuurlijke planthormonen zorgen voor extra weerstand, verbeterde verdeling van voeding en energie door de gehele plant en verhoogde terpenenproductie. Bio-Bloom is een veelzijdige bloeivoeding, die voornamelijk voor de binnen- en buitenteelt op aarde gebruikt wordt. Bio-Bloom doet het echter ook goed op cocos substraten en hydrosystemen als PK aanvulling op reguliere A&B hydro bloeivoeding.

Doseringen Bio-Bloom:
2-4 ml per liter water. Bio-Bloom gebruik je het best vanaf het begin van de bloeifase. Stop ermee 7 tot 10 dagen voor de oogst.

Tips van BIOBIZZ:
Het beste combineer je de producten uit de BIOBIZZ Starterset aarde met: Light-Mix, een veelzijdige lichtbemeste aarde of All-Mix een zwaarder bemeste aarde die je helpt wat te besparen op het gebruik van de vloeibare producten.

Handige accessoires:


Beoordelingen

Beoordeel als eerste dit artikel en help anderen bij de beslissing voor de aanschaf:

Dit artikel bestaat uit
Loading ...