Huidige mededeling:

Vanwege de legalisatie in Duitsland zijn er momenteel vertragingen bij de ondersteuning en levering. Helaas is er momenteel geen telefonische ondersteuning mogelijk. We vragen om uw begrip hiervoor. Vragen per e-mail worden binnen 7-10 werkdagen behandeld. De huidige levertijd is 10-14 werkdagen. We vragen daarom om je geduld. Bestelde goederen worden uiteraard voor je gereserveerd en binnen de aangegeven tijd verzonden. ×
Gratis verzending van 150€ 16 jaar ervaring Gratis verzending vanaf 150 € Snelle en discrete levering
 1. /
 2. Voeding
 3. /
 4. Voeding
 5. /
 6. BIOBIZZ

BIOBIZZ

maak uw planten organisch - met BioBizz-meststof.

BioBizz produceert sinds 1992 natuurlijke plantenvoedingsstoffen, additieven voor de biologische plantenveredeling, grond, meststoffen, stimulerende middelen en additieven voor de tuinbouw. De BioBizz meststofserie is ideaal voor de biologische teelt van een grote verscheidenheid aan planten:
 • bloemen
 • Vruchten
 • Groenten
 • kruiden
De BioBizz producten kenmerken zich door een hoge kwaliteit en een grote variëteit. De meststof kan gebruikt worden voor grond, substraten en kokos, maar ook hydroponisch en in hydrosystemen. Biobizz, zodat uw planten opgroeien in een biodope.

Zelfs de productie van de biologische BioBizz-meststof is milieuvriendelijk. Het is daarom erg populair bij plantenveredelaars die aandacht besteden aan duurzaamheid in de teelt. Maar de eigenschappen spreken ook voor zich:
 • vriendelijke dosering voor beginners
 • meervoudige mix van producten
 • Oogst in biologische kwaliteit
 • Bemesting is vrijwel onmogelijk
 • Goedkope waarde voor je geld

Groei volgens plan

BioBizz producten hebben een overzichtelijk voedingsstoffenplan en het BioBizz startpakket bevat alle essentiële meststoffen en additieven. Het gesloten bemestingsschema maakt het bijzonder gemakkelijk voor beginners om vanaf het begin succesvol te kweken. De meststof kan eenvoudig aan het water worden toegevoegd. Een PH-waarde tussen 6,2 en 7,0 is optimaal.

BioBizz-meststof in de grond voor planten die omhoog schieten

In welke fase van de groeicyclus de dosering moet worden verhoogd, is ook te vinden in het bemestingsschema. BioBizz hanteert een cyclus van 12 weken als basis. Grondige tests hebben aangetoond dat deze doseringen de best mogelijke zijn. Dit voorkomt tekortkomingen en maakt de biologische tuinbouw zo efficiënt mogelijk. De Trypack productserie is verder ook geschikt voor een eerste BioBizz test. Groeien gaat altijd gepaard met vallen en opstaan, omdat veel factoren bepalend zijn voor het resultaat. Ook kunnen wij u adviseren welk BioBizz product voor u geschikt is.
Loading ...