Gratis verzending van 150€ 16 jaar ervaring Gratis verzending vanaf 150 € Snelle en discrete levering
  1. /
  2. Voeding
  3. /
  4. Plantenvoeding sets

Plantenvoeding set - BIOBIZZ Try-Pack Hydro

Artikelnummer: 11668

26,40 €
incl. Omzetbelasting , Plus Verzending
Product uitverkocht
Beschrijving
Deze set van BIOBIZZ is speciaal bedoeld voor hydrokwekers die hun binnenkweek willen boosten, maar het liefst op een natuurlijke manier. De drie producten die BIOBIZZ geselecteerd heeft in de TRY-Pack Hydro zijn bedoeld om de minerale voeding in je hydrosysteem te ondersteunen, te effectueren en te accelereren. Wil je je hydrokweek een organisch vleugje geven om smaak, geur en het terpenenprofiel te boosten? Kijk niet verder, je hebt het juiste product gevonden. De TRY-Pack Hydro bevat voldoende producten om 1 tot 4 planten in een klein Hydrosysteemte boosten in samenwerking met een hydro basisvoeding naar keuze.

De voordelen van organische supplementen in een hydro thuisteelt:

Biobizz Bio-Bloom:

Tijdens de bloeifase in je hydrosysteem is het handig om extra fosfor (P) en kalium (K) toe te voegen voor een verhoogde vrucht- of bloemvorming, Indien je - naast je reguliere hydro voeding - Bio-Bloom inzet vanaf de derde / vierde week van de bloeifase geef je je planten een organische PK Booster (PK 7/4). Dat is een mooie natuurlijke oplossing voor een gullere en kwalitatief betere oogst! Naast de nodige NPK's en sporenelementen bevat Bio-Bloom enzymen die bijdragen aan een snellere afbraak van voeding en aminozuren voor verbeterde opname van je hydrologische minerale voeding en verhoogde stofwisseling. Een ander belangrijk ingredient is zeewierextract: het levert de belangrijke phytohormonen auxine, cytokinine en gibberelline. Deze natuurlijke planthormonen zorgen voor extra weerstand, verbeterde verdeling van voeding en energie door de gehele plant en verhoogde terpenenproductie.

Biobizz Top-Max

Biobizz Top-Max is geen plantenvoeding (het bevat namelijk geen meststoffen of NPK's), maar een organische bloeistimulator opgebouwd uit humine- en fulvidezuren. Deze ingrediënten stimuleren de bloei- of vruchtvorming op een hele slimme manier: Huminezuren transporteren inmobiele sporenelementen zoals ijzer, koper, molybdeen en zink maar ook magnesium en calcium tot aan de wortels voor eenvoudige opname. De Fulvidezuren zorgen er vervolgens voor dat alle aangevoerde elementen door de hele plant effectief verdeeld worden. Dit helpt onder andere de dichtheid van de bloemvorming te verhogen. Een extra voordeel van Top-Max is dat het zetmeel of stijfsel uit de celwanden van de plant ontrekt en die omzet in suikers. Vandaar ook dat Top-Max over de laatste 25 jaar een reputatie heeft opgebouwd als smaakversterker. Het mooie is dat Top-Max zich ook prima thuisvoelt in je hydrosysteem, op mapito en steenwol. Het is dan ook al enkele decennia de eerste keus van Nederlandse hydrokwekers om de smaak en kwaliteit van hun opbrengst te verbeteren.

Biobizz Bio-Heaven

Dit product is het paradepaardje van Biobizz, en dient als accelerator en bloeiversterker. Niet alleen biologisch maar ook 100% veganistisch, het is namelijk opgebouwd uit gehydroliseerd soya-bonen extract. Het was sinds de introductie in 2007 eigenlijk meteen al bedoeld als de "missing link" die organische kweken op aarde wilde verbinden met kweken zonder substraat op hydro. Deze energy booster kan zowel in de groei- als bloeifase ingezet worden, maar als je de TRY-Pack Hydro aanschaft speciaal als amendement voor je hydrosysteem, dan begin je er het beste mee vanaf de derde week van de bloeifase. Bio-Heaven bevat slimme aminozuren, chelaten en milde stikstofverbindingen die de opname van moeilijk opneembare micro-elementen, mineralen en meststoffen versneld. Dit voorziet de plant van extra energie in de vorm van enzymen en proteïnen. Deze vormen op hun beurt weer een wezenlijk bestanddeel voor de -versnelde- opbouw van nieuwe plantencellen. Bio-Heaven bevorderd een krachtige groeifase en versneld de bloeifase, zonder afbreuk te doen aan de uiteindelijke opbrengst.

Inhoud BIOBIZZ TRY-Pack Hydro:

Handige accessoires:


  • Producent:
  • Samenstelling: organisch
  • Medium: Hydro
  • Artikelgewicht: 1,00 Kg
Beoordelingen

Beoordeel als eerste dit artikel en help anderen bij de beslissing voor de aanschaf:

Loading ...