Gratis verzending van 150€ 16 jaar ervaring Gratis verzending vanaf 150 € Snelle en discrete levering
 1. /
 2. Voeding
 3. /
 4. Voeding
 5. /
 6. BIOBIZZ

BIOBIZZ Bio-Heaven 100% Organische Energiebooster 250ml

Artikelnummer: 10692

 • Levert extra energie aan de planten
 • Verbeterde opname mineralen en micro-elementen
 • Geschikt voor groei- en bloeifase
 • Voor elke kweekmethode: Aarde, hydro- en aeroponics
Selectie
Beschikbaar vanaf: 04.03.2024
Vooruitbestelling mogelijk
18,30 €
incl. Omzetbelasting , Plus Verzending
Direct beschikbaar
Leverdatum: 08.03.2024 - 12.03.2024
Beschrijving
Wat is BIOBIZZ Bio-Heaven?
Bio-Heaven is een 100% organische energiebooster, gemaakt van gehydroliseerd sojabonen-extract. Ruik er maar eens aan: Het ruikt (en smaakt!) duidelijk naar sojasaus. Het product is geschikt voor ondersteuning van de gehele groei- en bloeifase om de natuurlijke stofwisselingsprocessen te stimuleren en te versterken. Bio-Heaven ontdoet je planten van gifstoffen en verbetert de opname van immobiele voedingsstoffen en mineralen en stabiliseert de vochtbalans. Het resultaat is sterke planten en een hogere opbrengst.

Alleen natuurlijk, natuurlijk: De positieve effecten van Bio-Heaven
Bio Heaven bevat speciaal geselecteerde biologische stimulatoren die van groot belang zijn voor de structuur en het metabolisme van je planten, zoals aminozuren. Aminozuren vormen de "bouwstenen van het leven" en bevorderen de productie van proteïnen en enzymen. Deze vormen op hun beurt weer een wezenlijk bestanddeel voor de -versnelde- opbouw van nieuwe plantencellen. Bio-Heaven bevorderd een krachtige groeifase en versneld de bloeifase, zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit van de uiteindelijke opbrengst. Het versterkt het natuurlijke afweersysteem van planten en helpt hen zo zich te ontdoen van toxines die in stresssituaties worden geproduceerd. Bio-Heaven ondersteunt de activiteit van enzymen en daarmee een snellere opname van voedingsstoffen, bij continue gebruik verhoogt het permanent het metabolisme van je snelgroeiende gewassen naar de hoogste versnelling. Voor de micro-organismen in het water, aarde of kokossubstraat is Bio-Heaven een rijke bron van koolhydraten. Daardoor vermenigvuldigt het microleven zich snel en eenvoudig en creëren ze de meest optimale omstandigheden in de rhizosfeer (omgeving rondom de wortels) voor extra wortelvorming en daarmee de algemene groei van je planten. Niet alleen werkt BIOBIZZ Bio-Heaven als een tierelier in combinatie met organische plantenvoeding, het is ook de missing link voor homegrowers die liever minerale voeding gebruiken, aangezien het de opname van mineralen zo sterk bevordert dat er geen druppel van je minerale voeding verloren gaat en je growbox zowat uit z'n voegen barst van pure weelderigheid.

Hoe gebruik je BIOBIZZ Bio-Heaven op de juiste manier?
De voordelen van Bio-Heaven beperken zich niet tot enkel één fase van je homegrow, je kunt het inzetten in zowel de groei- als bloeifase en zelfs bij de productie van stekken en zaailingen. Het heeft een milde NPK-waarde van 0.91-0.18-0.24 en een aanbevolen dosering van tussen de 2 tot 5ml per liter. De dosering varieert afhankelijk van het type substraat en kweeksysteem. Bij gebruik in hydrologische kweeksystemen, een voedingsvat en automatische irrigatiesystemen: Bio-Heaven blijft voor een periode van 5-7 dagen stabiel in het voedingswater. Hou wel de pH-waarde van het voedingswater in de gaten en zorg voor een lauwe watertemperatuur van tussen de 19-20°C. Raadpleeg voor meer informatie de website www.biobizz.com, waar je ook het kweekschema kunt downloaden.

De voordelen van BIOBIZZ Bio-Heaven in het kort:
 • Voorziet je planten van alle belangrijkste bouwstenen
 • Levert extra energie aan je planten
 • Bevordert de activiteit van enzymen
 • Ondersteunt de opname van voedingsstoffen
 • Versterkt de groei- en bloeifase
 • Bevrijdt planten van gifstoffen
 • Verbetert de vochtopname
 • Optimaliseert het bodemleven
 • Verhoogt de opbrengst
 • Verbetert de kwaliteit van de oogst
Natuurgetrouwe organische ingrediënten in plaats van chemische zouten
Net zoals alle andere producten van BIOBIZZ is Bio-Heaven 100% organisch gecertificeerd en geschikt voor alle vormen van organische land- en tuinbouw. Dus als je aan de slag wilt gaan met je eigen, thuis gekweekte kruiden, groenten, fruit, bloemen en sierplanten dan ligt de keuze voor een natuurlijke biologische plantenvoeding voor de hand. Niet alleen voor je favoriete gewassen maar ook voor je eigen gezondheid en een duurzamere samenleving. Met de producten van BIOBIZZ ontdek je de perfecte balans tussen kwaliteit en kwantiteit.


Beoordelingen

Beoordeel als eerste dit artikel en help anderen bij de beslissing voor de aanschaf:

Loading ...