Huidige mededeling:

Vanwege de legalisatie in Duitsland zijn er momenteel vertragingen bij de ondersteuning en levering. Helaas is er momenteel geen telefonische ondersteuning mogelijk. We vragen om uw begrip hiervoor. Vragen per e-mail worden binnen 7-10 werkdagen behandeld. De huidige levertijd is 14-21 werkdagen. We vragen daarom om je geduld. Bestelde goederen worden uiteraard voor je gereserveerd en binnen de aangegeven tijd verzonden. ×
Gratis verzending van 150€ 16 jaar ervaring Gratis verzending vanaf 150 € Snelle en discrete levering
  1. /
  2. Voeding
  3. /
  4. Plantenvoeding sets

Plantenvoeding set - BIOBIZZ TRY-Pack Outdoor

Artikelnummer: 11669

14,10 €
incl. Omzetbelasting , Plus Verzending
Product uitverkocht
Beschrijving

TRY-Pack Outdoor - Maximale natuurlijke opbrengst met minimale investering

Biobizz maakt het leven een stuk makkelijker voor iedereen die het liefst buiten zijn plantjes verbouwd, in achtertuin of op het balkon. En als je dan al toch van de natuur gebruik maakt, waarom dan niet meteen ook aan de slag gaan met een organische plantenvoeding? En dat is nou precies waar Biobizz al meer dan 25 jaar goed in is. De TRY-Pack Outdoor komt uit een serie van vier verschillende packs en is lekker gunstig in aanschaf voor iedereen die aan 1-4 plantjes genoeg heeft.

Tuinieren als een baas met de BIOBIZZ TRY-Pack outdoor

Als je je planten wilt verwennen met biologische plantenvoeding, is BIOBIZZ de beste keuze. In dit pakket hebben heeft de fabrikant drie van de belangrijkste Biobizz producten voor je bijeen gebracht, geschikt voor de buitenkweek, van de fundamentele basisvoeding tot een booster voor bloeistimulatie. Zoals je van BIOBIZZ mag verwachten zijn alle producten organisch gecertificeerd en geschikt voor organische land- en tuinbouw. De vloeibare meststoffen en stimulatoren van Biobizz zijn opgebouwd uit gefermenteerde plant- en zeewierextracten en suikerbietconcentraten en bedienen het microleven in de aarde met een rijk buffet aan natuurlijke bestanddelen.

Biobizz Fish-Mix

Dit is één van de weinige niet veganistische producten van Biobizz, aangezien het opgebouwd is uit gehydroliseerde visemulsie. Hieraan is echter ook een deel suikerbietenextract oftewel Vinasse toegevoegd. Vooral de aanwezigheid van proteïnen uit de vis is van groot voordeel voor de buitenkweek: het verrijkt de volle grond of licht bemeste aarde in potten in hoog tempo met extra microleven en fanatieke nuttige bacterieën. Je zult zelden zo'n krachtige groeifase meegemaakt hebben en hou ook rekening met enorme groenten en kroppen sla in je moestuintje. Geef Fish-Mix tijdens de gehele groei- en bloeiperiode, en stop ermee een week voor de oogst. Het enige wat je nu nog nodig hebt, is een fatsoenlijke, zonnige zomer!

Biobizz Bio-Bloom

De BioBizz Bio-Bloom bloeivoeding vult de Fish-Mix verder aan tijdens de bloeiperiode, aangezien je planten dan meer fosfor (P) en kalium (K) nodig hebben voor vrucht- of bloemvorming. Naast de nodige NPK's en sporenelementen bevat Bio-Bloom enzymen die bijdragen aan een snellere afbraak van voeding en aminozuren voor verbeterde opname van mineralen en verhoogde stofwisseling. Een ander belangrijk ingredient is zeewierextract: het levert de belangrijke phytohormonen auxine, cytokinine en gibberelline. Deze natuurlijke planthormonen zorgen voor extra weerstand, verbeterde verdeling van voeding en energie door de gehele plant en verhoogde terpenenproductie.

Biobizz Top-Max

Biobizz Top-Max is geen plantenvoeding (het bevat namelijk geen meststoffen of NPK's), maar een organische bloeistimulator opgebouwd uit humine- en fulvidezuren. Deze ingrediënten stimuleren de bloei- of vruchtvorming op een hele slimme manier: Huminezuren transporteren inmobiele sporenelementen zoals ijzer, koper, molybdeen en zink maar ook magnesium en calcium tot aan de wortels voor eenvoudige opname. De Fulvidezuren zorgen er vervolgens voor dat alle aangevoerde elementen door de hele plant effectief verdeeld worden. Dit helpt onder andere de dichtheid van de bloemvorming te verhogen. Een extra voordeel van Top-Max is dat het zetmeel of stijfsel uit de celwanden van de plant ontrekt en die omzet in suikers. Vandaar ook dat Top-Max over de laatste 25 jaar een reputatie heeft opgebouwd als smaakversterker. Kweek je niet op aarde of cocos, maar wil je deze effectieve bloeistimulator ook graag eens proberen op je hydrosysteem? Geen probleem: Top-Max is ook geschikt voor dergelijke systemen als toevoeging op je minerale voedingsschema.

Inhoud BIOBIZZ TRY-Pack Outdoor: Met de TRY-Pack Outdoor heb je voldoende voeding voor een buitenkweek van 1 tot 4 planten.

Tips van BIOBIZZ:
Het beste combineer je de producten uit de BIOBIZZ TRY-Pack Outdoor met: Light-Mix, een veelzijdige lichtbemeste aarde of All-Mix een zwaarder bemeste aarde die je helpt wat te besparen op het gebruik van de vloeibare producten.

Handige accessoires:


Beoordelingen

Beoordeel als eerste dit artikel en help anderen bij de beslissing voor de aanschaf:

Loading ...