Huidige mededeling:

Vanwege de legalisatie in Duitsland zijn er momenteel vertragingen bij de ondersteuning en levering. Helaas is er momenteel geen telefonische ondersteuning mogelijk. We vragen om uw begrip hiervoor. Vragen per e-mail worden binnen 7-10 werkdagen behandeld. De huidige levertijd is 10-14 werkdagen. We vragen daarom om je geduld. Bestelde goederen worden uiteraard voor je gereserveerd en binnen de aangegeven tijd verzonden. ×
Gratis verzending van 150€ 16 jaar ervaring Gratis verzending vanaf 150 € Snelle en discrete levering
 1. /
 2. Voeding
 3. /
 4. Plantenvoeding sets

Plantenvoeding set - BIOBIZZ Starters-Pack 100% organic

Artikelnummer: 11051

 • Het makkelijke instappakket van BIOBIZZ
 • Vijf verschillende producten
 • Voor alle levensfasen van je planten
66,00 €
incl. Omzetbelasting , Plus Verzending
Product uitverkocht
Beschrijving

BioBizz Starters-Pack: gebruiksvriendelijke voeding voor een speciale prijs:

Als je je planten wilt verwennen met biologische plantenvoeding, dan is het BIOBIZZ Starters-Pack de juiste keuze. In dit pakket hebben heeft de fabrikant vijf van de belangrijkste Biobizz producten voor je bijeen gebracht, van de fundamentele basisvoeding tot aanvullende boosters voor wortel- en bloeistimulatie. Zoals je van BIOBIZZ mag verwachten zijn alle producten gecertificeerd en geschikt voor organische land- en tuinbouw. De vloeibare meststoffen en stimulatoren van Biobizz zijn opgebouwd uit gefermenteerde plant- en zeewierextracten en suikerbietconcentraten en bedienen het microleven in de aarde met een rijk buffet aan natuurlijke bestanddelen.

Inhoud BIOBIZZ Starters-Pack:

 • 1000ml BIOBIZZ Bio-Grow
 • 1000ml BIOBIZZ Bio-Bloom
 • 500ml BIOBIZZ Top-Max
 • 250ml BIOBIZZ Bio-Heaven
 • 250ml BIOBIZZ Root-Juice

De producten van het Biobizz Starters-Pack uitgelicht:

Biobizz Bio-Grow

Bio-Grow is een organische groeivoeding die van fundamenteel belang is voor een optimale groeifase. Maar daar houdt de functie van Bio-Grow niet op: ook tijdens de bloeifase vormt Bio-Grow samen met Bio-Bloom de essentieële basis voor je planten en levert het een compleet spectrum aan meststoffen die onmisbaar zijn voor de ontwikkeling van je planten. Hou dus niet op met Bio-Grow aan het begin van je bloeifase, maar blijf ermee doorgaan tot 7 à 10 dagen voor de oogst. Bio-Grow is namelijk gemaakt van suikerbieten extract (Vinasse), die er niet alleen voor zorgt dat de nuttige bacteriën in de aarde zich explosief vermenigvuldigen en daarmee de opname van voeding bevorderen en versnellen, maar ook extra smaak stimuleert in je gewassen tijdens de bloeifase. Bio-Grow bevat naast de speciaal op de groeifase afgestemde stikstof (N), fosfor (P) en kalium (K) ook bijna 70 verschillende sporenelementen en vitamines en heeft een uitzondelijk hoog betainegehalte.

Biobizz Bio-Bloom

De BioBizz Bio-Bloom bloeivoeding vult de Bio-Grow verder aan tijdens de bloeiperiode, aangezien je planten dan meer fosfor (P) en kalium (K) nodig hebben voor vrucht- of bloemvorming. Naast de nodige NPK's en sporenelementen bevat Bio-Bloom enzymen die bijdragen aan een snellere afbraak van voeding en aminozuren voor verbeterde opname van mineralen en verhoogde stofwisseling. Een ander belangrijk ingredient is zeewierextract: het levert de belangrijke phytohormonen auxine, cytokinine en gibberelline. Deze natuurlijke planthormonen zorgen voor extra weerstand, verbeterde verdeling van voeding en energie door de gehele plant en verhoogde terpenenproductie.

Biobizz Top-Max

Biobizz Top-Max is geen plantenvoeding (het bevat namelijk geen meststoffen of NPK's), maar een organische bloeistimulator opgebouwd uit humine- en fulvidezuren. Deze ingrediënten stimuleren de bloei- of vruchtvorming op een hele slimme manier: Huminezuren transporteren inmobiele sporenelementen zoals ijzer, koper, molybdeen en zink maar ook magnesium en calcium tot aan de wortels voor eenvoudige opname. De Fulvidezuren zorgen er vervolgens voor dat alle aangevoerde elementen door de hele plant effectief verdeeld worden. Dit helpt onder andere de dichtheid van de bloemvorming te verhogen. Een extra voordeel van Top-Max is dat het zetmeel of stijfsel uit de celwanden van de plant ontrekt en die omzet in suikers. Vandaar ook dat Top-Max over de laatste 25 jaar een reputatie heeft opgebouwd als smaakversterker. Kweek je niet op aarde of cocos, maar wil je deze effectieve bloeistimulator ook graag eens proberen op je hydrosysteem? Geen probleem: Top-Max is ook geschikt voor dergelijke systemen als toevoeging op je minerale voedingsschema.

Biobizz Bio-Heaven

Dit product is het paradepaardje van Biobizz, en dient als accelerator en bloeiversterker. Niet alleen biologisch maar ook 100% veganistisch, het is namelijk opgebouwd uit gehydroliseerd soya-bonen extract. Bio-Heaven bevat slimme aminozuren, chelaten en milde stikstofverbindingen die de opname van moeilijk opneembare micro-elementen, mineralen en meststoffen versneld. Dit voorziet de plant van extra energie in de vorm van enzymen en proteïnen. Deze vormen op hun beurt weer een wezenlijk bestanddeel voor de -versnelde- opbouw van nieuwe plantencellen. Bio-Heaven bevorderd een krachtige groeifase en versneld de bloeifase, zonder afbreuk te doen aan de uiteindelijke opbrengst. Deze natuurlijke booster is veelzijdig in gebruik: je kunt Bio-Heaven ook inzetten op coco- en hydrosystemen en het is één van de lievelingsproducten van orchideeënkwekers.

Biobizz Root-Juice

Het laatste product in de Starter-Pack is wederom een stimulator. Root-Juice is een organische wortelstimulator die een uitbundige wortelontwikkeling stimuleert. Dit product is opgebouwd uit zeewierextract en huminezuren. Je hebt die twee ingrediënten ook al terug zien komen in andere producten van Biobizz, echter zijn ze in Root-Juice optimaal gebalanceerd om de wortelontwikkeling te ondersteunen. Zodra er sprake is van wortelvorming kan je Root-Juice inzetten. Een bijkomend voordeel van Root-Juice is dat het de wortels beschermd tegen overvoeding en vervelende wortelziektes. Dat effect wordt bereikt doordat deze wortelstimulator de vermenigvuldiging van specifieke nuttige bacteriën bevorderd, die vervolgens een beschermend laagje om de wortels vormen en ze zo afschermen tegen negatieve invloeden van buitenaf. Daarnaast helpen de huminezuren het aanwezige micoleven en het wortelnetwerk van de plant met de aanvoer van sporenelemten en meststoffen tot aan de wortels voor eenvoudige opname. Gebruik Root-Juice niet alleen in de groeifase, maar ook in de eerste twee tot drie weken van de bloeifase om de eerste bloeivorming te ondersteunen en zo de fundering te leggen voor een mooie organische opbrengst.

Je kunt BIOBIZZ producten ook afzonderlijk en in verschillende maten bestellen:

Tips van BIOBIZZ:
Het beste combineer je de producten uit de BIOBIZZ Starters-Pack met: Light-Mix, een veelzijdige lichtbemeste aarde of All-Mix een zwaarder bemeste aarde die je helpt wat te besparen op het gebruik van de vloeibare producten.

Handige accessoires:


Beoordelingen

Beoordeel als eerste dit artikel en help anderen bij de beslissing voor de aanschaf:

Loading ...