1
#custom.glTopBarUsp1Mobile# +49(0)40 - 2442 416 80 Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 18:00 uur Gratis verzending vanaf 99 Ä Snelle en betrouwbare levering wereldwijd

BIOBIZZ Top-Max biologische bloeistimulator 250ml - 10L

Artikel: Bio_TopMax

  • 100 % organische bloemenbooster
  • grotere en zwaardere plukjes bloemen
  • Vruchten zijn zoeter en smakelijker
  • Verbetert de opname van voedingsstoffen
Grootte
vanaf 8,03 €

incl.†btw , Plus Verzending

voorradig

Voor dit product zijn er verschillende varianten. Selecteer de gewenste variant a.u.b.

Beschrijving

Wat is TopMax?
Er zijn drie uitstekende redenen om deze 100% organische bloeikrachtgever te gebruiken. Ten eerste, het bevat ingrediŽnten die kunnen helpen de werkelijke grootte en het gewicht van de bloemtrossen te vergroten. Ten tweede wordt de opname van voedingsstoffen verbeterd. En ten derde, gekweekte planten met TopMax resulteert in zoeter, soepeler smakende gewassen. Hoe het de voedingsstoffenstroom activeert, hangt in wezen af van de manier waarop het is in staat om de mineralen calcium, ijzer en magnesium in de bodem vrij te maken, die de stofwisseling van de plant stimuleren.

Hoe te gebruiken?
TopMax kan gedurende de gehele bloeiperiode worden gebruikt en werkt bijzonder goed in combinatie met Biobizz-substraatmengsels. In de eerste weken van de groei adviseren wij een dosis van 1ml per liter water. Bij het naderen van de oogst en voor het doorspoelen - wanneer de voedingsoplossing wordt vervangen door gewoon water om de smaak en textuur van het gewas te verbeteren - de dosis kan worden verhoogd tot 4ml per liter water. Volg onze voedingstabel voor de beste resultaten.

De voordelen van humus- en fulvozuren in TopMax
TopMax is ongelooflijk effectief vanwege de humuszuren die het bevat. De belangrijkste bron hiervan is een oude substantie in de bodem die Leonardiet heet. Dit komt van prehistorische bomen en vegetatie die bloeide tijdens de koolstofhoudende periode, 300 miljoen jaar geleden.

Volvetzuren hebben ook bijzondere eigenschappen die bijdragen aan een gezonde bloemengroei. Deze zuren zijn afkomstig uit uitzonderlijk rijke bronnen van humaatafzettingen die diep in de aarde gevonden zijn. Hun natuurlijke elektrische lading trekt de volgende elementen aan nutriŽnten en mineralen aanwezig in zowel de microbiologische bodembasis als in de toegepaste organische meststoffen. Humus- en fulvisch zuren werken samen om de energie in oude plantencellen te stimuleren en tegelijkertijd nieuwe cellen te stimuleren om zich te vormen.

Beschikbaar in:
BIOBIZZ Top-Max biologische bloeistimulator 250ml
BIOBIZZ Top-Max biologische bloeistimulator 500ml
BIOBIZZ Top-Max biologische bloeistimulator 1L
BIOBIZZ Top-Max biologische bloeistimulator 5L
BIOBIZZ Top-Max biologische bloeistimulator 10L

Additieven: Booster,†Enzymen
Voeding: organisch
Fase: Bloei
Grootte: 5 L,†10 L,†500 ml,†250 ml,†1 L
NPK-Waard: 0,1 - 0,1 - 0,1
Medium: Grond,†Hydro,†Coco

Beoordelingen

Beoordeel dit product als eerste:


Klanten kochten hierbij de volgende producten
Loading ...