Huidige mededeling:

Vanwege de legalisatie in Duitsland zijn er momenteel vertragingen bij de ondersteuning en levering. Helaas is er momenteel geen telefonische ondersteuning mogelijk. We vragen om uw begrip hiervoor. Vragen per e-mail worden binnen 7-10 werkdagen behandeld. De huidige levertijd is 14-21 werkdagen. We vragen daarom om je geduld. Bestelde goederen worden uiteraard voor je gereserveerd en binnen de aangegeven tijd verzonden. ×
Gratis verzending van 150€ 16 jaar ervaring Gratis verzending vanaf 150 € Snelle en discrete levering
  1. /
  2. Klimaat
  3. /
  4. Ventilatoren
  5. /
  6. Buisventilatoren

Buisventilatoren

Buisventilatoren voor volle leidingen Frisse lucht

Een ventilator wordt aanbevolen voor de luchttoevoer over langere afstanden en buizen. Buisventilatoren worden binnenshuis gebruikt voor de afzuiging van vervuilende stoffen en voor ventilatie. Als de ventilatie zich niet in de buurt van een buitenmuur bevindt, kan de toevoerlucht via een wandventilator of andere modellen worden geregeld. De bijzonder krachtige PrimaKlima buisventilatoren zorgen voor een gezond klimaat en goede groeiomstandigheden in kleine en grote ruimtes. Axiaalventilatoren zijn over het algemeen de meest voorkomende modellen. Ventilatoren met kogellagers zijn duurzamer, maar ook duurzamer. De ventilatoren op een rek of een buisventilator kunnen direct in de ventilatiebuis worden geïnstalleerd.

Voor veel lucht, maar weinig ruis.

Dankzij hun lage snelheid zijn ze zeer stil in gebruik. Stille blowers zijn vooral geschikt voor kweektenten, die in de woonkamer of in de buurt van de woonkamer worden opgezet. BLUE LINE-fans van PrimaKlima zijn uiterst krachtig en behoren tegelijkertijd tot de stilste kleine kamerfans op de markt. Dit komt vooral door hun lage snelheid, die ze bereiken met een speciaal schoepenrad. Alle PrimaKlima-ventilatoren zijn eenvoudig te regelen door middel van een stappentransformator of snelheidsregelaar.

Verse luchttoevoer zonder temperatuurschommelingen. Naast ventilatoren biedt de fabrikant Prima Klima ook hoogwaardige klimaatregelaars voor luchttoevoer- en luchtafvoersystemen. Met de betrouwbare klimaatregelaars heeft uw kweekruimte altijd de optimale temperatuur en het benodigde vacuüm. In onze online shop vindt u ook een selectie van individuele Cooltube reflectoren en complete Cooltube sets met ballast en lampen. Met behulp van deze apparaten kunt u de temperatuur bij het kweken van planten eenvoudig en betrouwbaar regelen. De ventilatietijden kunnen ook eenvoudig worden geregeld met een timer. Bij koude temperaturen is het vaak gebruikte plastic over het algemeen geschikt omdat het niet kan bevriezen.

Loading ...