Huidige mededeling:

Vanwege de legalisatie in Duitsland zijn er momenteel vertragingen bij de ondersteuning en levering. Helaas is er momenteel geen telefonische ondersteuning mogelijk. We vragen om uw begrip hiervoor. Vragen per e-mail worden binnen 7-10 werkdagen behandeld. De huidige levertijd is 10-14 werkdagen. We vragen daarom om je geduld. Bestelde goederen worden uiteraard voor je gereserveerd en binnen de aangegeven tijd verzonden. ×
Gratis verzending van 150€ 16 jaar ervaring Gratis verzending vanaf 150 € Snelle en discrete levering
  1. /
  2. Substraten

Eazy Block 7,5x7,5x6cm enkel

Artikelnummer: 15399

1,20 €
incl. Omzetbelasting , Plus Verzending
Direct beschikbaar
Leverdatum: 04.06.2024 - 07.06.2024
Geschikte accessoires
Beschrijving
Eazy Pyramid how it works with Eazy Blocks
Sterke, uitstekend groeiende wortels
De Eazy blok een organisch Growblock, zittende in Eazy plugplanten kan worden uitgevoerd. Naast alle voordelen van Eazy sluit deze biedt een meer uitgebreide regelgeving. Het resultaat is de vorming van sterke, duidelijke en snel groeiende wortels.

Goed vertakte wortelgestel
De Eazy blok wordt gekenmerkt doordat het geen kunststof behuizing en daarom is er een zogenaamde "air pruning" van de wortels. Dit heeft tot gevolg dat een dichte, goed vertakt wortelstelsel gevormd.

Onbeperkte Stable
De Eazy blok wordt geleverd in een droge toestand, dus dit schoon, gemakkelijk en onbeperkt is duurzaam en dus geen schimmel risico. De droge Eazy blok neemt snel en eenvoudig op het water. Daarna heeft hij weer zijn oorspronkelijke kenmerken.

Toepassing:
Eazy plug is samengesteld uit biologische Erdverbundsmaterial Zaai- en groeimedium. De applicatie is zeer eenvoudig. Omdat de stekkers volledig pre-buffer zijn, hoef je slechts een paar minuten in water te leggen of goed nagieten. Kantel vervolgens de resterende water en laat de stekker een minuut. De stekkers op te slaan alleen de hoeveelheid water die daadwerkelijk de zaailingen of zaden nodig. Daardoor is overhydratie vrijwel onmogelijk bij steenwol.

Puffer: PH 5,8 EC 0,8 +/-

  • Producent:
    eazyplug
  • Artikelgewicht: 0,04 Kg
Beoordelingen

Beoordeel als eerste dit artikel en help anderen bij de beslissing voor de aanschaf:

Loading ...