1
Gratis verzending van 99 15 jaar ervaring Gratis verzending vanaf 99 Snelle en discrete levering + 2700 producten

Eazy Plug Eazy Mixx 5.0L

Artikel: 17870

  • optimaal voor zaailingen
  • uiterst hoge kiemkracht
  • 100% composteerbaar
  • combineerbaar met verschillende substraten
7,02 €
1,40 € per 1

incl.btw , Plus Verzending

voorradig

Levertijd: 3 - 5 Werkdagen

Beschrijving

Eazy Mixx: Voor betere ontkiemingsresultaten

Een goed toplaagsubstraat is van groot belang voor een succesvolle productie van zaailingen. Er is meer aan de hand dan alleen maar om de zaden te bedekken. Eazy Mixx is een goed uitgebalanceerd bovenlaags substraat dat uitdroging van je zaden voorkomt en zorgt ervoor dat de wortels naar beneden groeien in plaats van de zaden naar boven of opzij te duwen.

Makkelijk te gebruiken Eazy

Eazy Mixx is zeer eenvoudig aan te brengen in een dunne laag. Het blijft gemakkelijk te verwerken ongeacht de luchtvochtigheid en kluit niet, kleverig worden of een harde laag vormen waar de zaailingen niet doorheen komen. Het is veelzijdig en kan worden gebruikt als vervanging tot bijv. vermiculiet en is pH-neutraal.

Een goed toplaagsubstraat is van groot belang voor een succesvolle productie van zaailingen. Er is meer aan de hand dan alleen die de zaden bedekken. Eazy Mixx is een goed uitgebalanceerd bovenlaags substraat dat uitdroging van je zaden voorkomt en zorgt voor wortels die naar beneden groeien in plaats van de zaden naar boven of opzij te duwen.

Uiterst betrouwbaar en veelzijdig

Eazy Mixx is uiterst betrouwbaar dankzij de uitgebalanceerde samenstelling en zorgt voor het hoogst mogelijke slagingspercentage. Het kan ook gebruikt worden in combinatie met Rockwool, perspotten, kokossubstraten, papieren potten, enz.

100% kiemkracht

Eazy Mixx is perfect afgestemd op onze Eazy Plugs. Deze combinatie garandeert een 100% succespercentage op een snelle en eenvoudige manier. Een must voor elke serieuze kweker, want je kunt niet fout gaan.

Producent: eazyplug
Gewicht: 1,75 Kg

Beoordelingen

Beoordeel dit product als eerste:


Klanten kochten hierbij de volgende producten
Loading ...