1
Gratis verzending van 99€ +49(0)40 - 2442 416 80 Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 18:00 uur Gratis verzending vanaf 99 € Snelle en betrouwbare levering met DHL

Eazy Block 7,5x7,5x6cm 160 Stuks

Artikel: 15400

158,52 €
0,99 € per 1

incl. btw Gratis verzending

voorradig

Levertijd: 3 - 5 Werkdagen

Beschrijving

Sterke, uitstekend groeiende wortels
De Eazy blok een organisch Growblock, zittende in Eazy plugplanten kan worden uitgevoerd. Naast alle voordelen van Eazy sluit deze biedt een meer uitgebreide regelgeving. Het resultaat is de vorming van sterke, duidelijke en snel groeiende wortels.

Goed vertakte wortelgestel
De Eazy blok wordt gekenmerkt doordat het geen kunststof behuizing en daarom is er een zogenaamde "air pruning" van de wortels. Dit heeft tot gevolg dat een dichte, goed vertakt wortelstelsel gevormd.

Onbeperkte Stable
De Eazy blok wordt geleverd in een droge toestand, dus dit schoon, gemakkelijk en onbeperkt is duurzaam en dus geen schimmel risico. De droge Eazy blok neemt snel en eenvoudig op het water. Daarna heeft hij weer zijn oorspronkelijke kenmerken.

Toepassing:
Eazy plug is samengesteld uit biologische Erdverbundsmaterial Zaai- en groeimedium. De applicatie is zeer eenvoudig. Omdat de stekkers volledig pre-buffer zijn, hoef je slechts een paar minuten in water te leggen of goed nagieten. Kantel vervolgens de resterende water en laat de stekker een minuut. De stekkers op te slaan alleen de hoeveelheid water die daadwerkelijk de zaailingen of zaden nodig. Daardoor is overhydratie vrijwel onmogelijk bij steenwol.

Puffer: PH 5,8 EC 0,8 +/-
Inhoud: 160 stuks

Producent: eazyplug
Gewicht: 6,40 Kg

Beoordelingen

Beoordeel dit product als eerste:

Overige

Eazy Pyramid how it works with Eazy Blocks


Dit artikel bestaat uit
Klanten kochten hierbij de volgende producten
Loading ...