Gratis verzending van 150€ 16 jaar ervaring Gratis verzending vanaf 150 € Snelle en discrete levering
 1. /
 2. Voeding
 3. /
 4. Voeding
 5. /
 6. Plagron

Plantenvoeding set - Plagron Alga 100% Natural voor aarde 2x 1Ltr

Artikelnummer: 18057

 • Meststof op basis van algen voor groei- bloifase
 • 100% organisch en te gebruiken in biologische landbouw
 • Zorgt voor een stabiele pH-waarde in de bodem
 • Verbetert de bodemstructuur
30,40 € 32,44 €
U bespaart 2,04 €
incl. Omzetbelasting , Plus Verzending
Direct beschikbaar
Leverdatum: 19.06.2024 - 21.06.2024
Beschrijving
Plagron is een bekende producent van meststoffen in Nederland. Hier zijn de twee belangrijkste onderdelen van de bekende Plagron meststoffen serie gecombineerd in één set. Ideaal voor het starten van op aarde.

Details:
 • Plagron Alga Grow 1L
 • Plagron Alga Bloom 1L
Plagron Alga Grow
Alga Grow is een organische basisvoeding voor het kweken op 100% NATURAL veensubstraten. Alga Grow gebruik je in de groeifase van de plant. De algen in deze basismeststof zorgen voor een gezonde en gelijkmatige groei van de plant en goede wortelontwikkeling. Met Alga Grow geef je de plant solide basis tijdens de weken van de groeifase, zodat later de bloeifase zonder problemen kan worden ingezet. Alga Grow is geschikt voor een kweek in de biologische land- en tuinbouw.

Gebruik en dosering
Voor gebruik goed schudden. Maximaal 4 ml Alga Grow toevoegen per 1 liter water (1:250). Gebruik deze voedingsoplossing bij elke watergeefbeurt in de groeifase.

Plagron Alga Bloom
Alga Bloom gebruik je in de bloeifase van de plant. Alga Bloom is een organische basisvoeding die speciaal is gemaakt voor het kweken op aarde. Wil je biologisch kweken? Gebruik dan Alga Bloom. Deze meststof is organisch gecertificeerd. Alga Bloom bevat algen en zorgt voor gezonde, stevige planten en een rijke bloei.

Gebruik en dosering
Voor gebruik goed schudden. Maximaal 4 ml Alga Bloom toevoegen per 1 liter water (1:250). Gebruik deze voedingsoplossing bij elke watergeefbeurt in de bloeifase.


Beoordelingen

Beoordeel als eerste dit artikel en help anderen bij de beslissing voor de aanschaf:

Dit artikel bestaat uit
Loading ...