1
Gratis verzending van 99€ +49(0)40 - 2442 416 80 Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 18:00 uur Gratis verzending vanaf 99 € Snelle en betrouwbare levering met DHL

Plagron

Filter
Plagron is een betrouwbare producent en wereldwijd leverancier van kwalitatief hoogwaardige biologische producten. Een toonaangevend bedrijf met een breed scala aan substraten, meststoffen en additieven. Meer dan twintig jaar ervaring heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid van kleine wormenkwekerij tot een internationaal bedrijf dat behoort tot de top van de markt. In ons eigen laboratorium in het Nederlandse Ospel ontwikkelen we op grote schaal diverse soorten producten. Ook zijn hier de productielocaties gevestigd.[:vm_splitText:]Voor elke kweker
Goede kwaliteit toegankelijk maken voor een breed publiek vinden wij belangrijk. Plagron is er voor iedereen; van beginnende kwekers tot ervaringsdeskundigen. Of het nu om de beste substraten of meststoffen gaat of goed advies, Plagron is je ideale partner. Wij zetten constant alles in het werk om de beste kweekprestaties voor jou mogelijk te maken. Onze producten zijn verkrijgbaar in shops over de hele wereld. Benieuwd naar ons volledige assortiment? Neem dan een kijkje bij onze producten. Plagron is een geregistreerde handelsnaam en een geregistreerd merk van Bertels B.V.

research & development
'Vertrouw op de doeltreffende voedingsoplossingen van Plagron voor de beste kweekprestaties'. Deze belofte vormt de basis van ons bedrijf.

Om deze belofte altijd mogelijk te maken is het van groot belang dat we voortdurend blijven vernieuwen. Ons assortiment wordt dan ook regelmatig aangepast en uitgebreid met nieuwe of verbeterde producten. Op basis van de wensen van onze klanten en onze uitgebreide expertise ontwikkelt onze eigen Research & Development-afdeling regelmatig nieuwe voedingslijnen, kweekmethoden en producten.

Onze productexperts doen doorlopend onderzoek naar hoe ze een product nóg beter kunnen maken, makkelijker in gebruik of beter voor het milieu bijvoorbeeld. Ook staan ze altijd voor je klaar om inhoudelijke kweekvragen te beantwoorden.

Loading ...