Huidige mededeling:

Vanwege de legalisatie in Duitsland zijn er momenteel vertragingen bij de ondersteuning en levering. Helaas is er momenteel geen telefonische ondersteuning mogelijk. We vragen om uw begrip hiervoor. Vragen per e-mail worden binnen 7-10 werkdagen behandeld. De huidige levertijd is 14-21 werkdagen. We vragen daarom om je geduld. Bestelde goederen worden uiteraard voor je gereserveerd en binnen de aangegeven tijd verzonden. ×
Gratis verzending van 150€ 16 jaar ervaring Gratis verzending vanaf 150 € Snelle en discrete levering
 1. /
 2. Voeding
 3. /
 4. Voeding
 5. /
 6. Plagron

Plagron Green Sensation 100ml, 250ml, 500ml, 1L, 5L

Artikelnummer: GreenSensation

 • krachtige booster
 • Verbetert bloei, weerstand, bodem en opbrengst
 • voor alle substraten, kweekstijlen en watergeefsystemen
Grootte
vanaf 22,27 €
incl. Omzetbelasting , Plus Verzending
Direct beschikbaar

Voor dit product zijn er verschillende varianten. Selecteer de gewenste variant a.u.b.

Beschrijving
Plagron Green Sensation

Green Sensation 4-in-1: Verbetert bloei, weerstand, bodem en opbrengst

Green Sensation is een krachtige booster, te gebruiken op alle kweekstijlen, die de hoogste opbrengst garandeert. Het combineert 4 werkingen in 1 fles. Green Sensation verbetert namelijk de bloei, weerstand, bodem en opbrengst.

Gebruik en dosering
1 ml Green Sensation toevoegen per 1 liter water (1:1000). Voeg hierna basisvoeding toe tot de gewenste EC-waarde is bereikt. Dit product is speciaal ontwikkeld voor gebruik vanaf de vierde week van de bloeifase.

Eigenschappen
NPK-meststof (0-9-10)

Wat zijn de voordelen van Green Sensation

 • 4 werkingen in 1: Green Sensation verbetert de bloei, weerstand, bodem, en opbrengst. 4 werkingen in 1. Verbetert bloei: Om tot het beste eindresultaat te komen, heeft een plant tijdens de bloeifase meer fosfor (P) en kalium (K) nodig. Green Sensation zorgt voor de ideale hoeveelheid PK en garandeert zo het beste eindresultaat voor je kweek. Verhoogt weerstand: Green Sensation helpt de plant om sterkere celwanden en meer organisch materiaal aan te maken. Zo is je plant steviger en kan hij tegen een stootje, wat onmisbaar is voor de kwaliteit van het eindproduct. Verbetert bodem: Green Sensation bevat ingrediënten die in de grond rond de wortels van de plant hun werk doen. Maximaliseert opbrengst: Green Sensation zorgt ervoor dat de sapstroom in de plant de juiste nutriënten krijgt om processen te activeren die leiden tot de beste opbrengst.
 • Voordelig in gebruik: Door de gunstige mengverhouding (1:1000) is Green Sensation erg voordelig. Met 1 liter Green Sensation maak je maarliefst 1000 liter voedingswater aan. Met Green Sensation hoef je in de bloeifase slechts één product te kopen én te gebruiken, naast je basisvoeding. Dit maakt het voordeliger dan producten en voedingsschema's van andere merken.
 • Hoge kwaliteit van eindresultaat en ingrediënten: Green Sensation bevat geen hormonen, dierlijke reststoffen, genetisch gemodificeerde organismes of andere stoffen die een schadelijke invloed hebben op de kwaliteit van je eindproduct. Green Sensation bevat een nutrient dat schijnbare zoutstress triggert bij de plant. Dit zorgt ervoor dat de plant meer vaste stoffen en organische componenten vasthoudt. Zo ontstaat de hoogste opbrengst.
 • Gebruiksvriendelijk : Green Sensation zorgt in iedere kweeksituatie (binnen én buiten) voor de hoogste opbrengst. Het is te gebruiken met alle substraten, kweekstijlen en watergeefsystemen. Green Sensation is lang houdbaar en mengt eenvoudig.
Tips van Plagron
 • Green Sensation maakt toevoegingen zoals PK 13-14 of bloeistimulatoren overbodig.
 • Afhankelijk van het substraat is er een besparing mogelijk tot maar liefst 50% van de voeding.
Beschikbaar in:
 • Plagron Green Sensation 100ml
 • Plagron Green Sensation 250ml
 • Plagron Green Sensation 500ml
 • Plagron Green Sensation 1 L
 • Plagron Green Sensation 5 L

Beoordelingen

Beoordeel als eerste dit artikel en help anderen bij de beslissing voor de aanschaf:

Loading ...