Huidige mededeling:

Vanwege de legalisatie in Duitsland zijn er momenteel vertragingen bij de ondersteuning en levering. Helaas is er momenteel geen telefonische ondersteuning mogelijk. We vragen om uw begrip hiervoor. Vragen per e-mail worden binnen 7-10 werkdagen behandeld. De huidige levertijd is 10-14 werkdagen. We vragen daarom om je geduld. Bestelde goederen worden uiteraard voor je gereserveerd en binnen de aangegeven tijd verzonden. ×
Gratis verzending van 150€ 16 jaar ervaring Gratis verzending vanaf 150 € Snelle en discrete levering
 1. /
 2. Voeding
 3. /
 4. Voeding
 5. /
 6. Plagron

Plantenvoeding set - Plagron Starterset aarde 2x 1Ltr

Artikelnummer: 14966

21,30 € 22,27 €
U bespaart 1,02 €
incl. Omzetbelasting , Plus Verzending
Direct beschikbaar
Leverdatum: 04.06.2024 - 07.06.2024
Beschrijving
De Starterset van Plagron is de ideale set voor alle binnenkwekers die op zoek zijn naar flexibiliteit en gebruikersgemak voor een zacht prijsje. Je maakt het jezelf en je planten een stuk makkelijker met de minerale - en direct opneembare - plantenvoeding Terra Grow en Terra Bloom. Het wordt kinderlijk eenvoudig je voedingsschema aan te passen aan de behoeften van je favoriete gewassen en ze precies de richting in te sturen die leiden tot een mooie opbrengst. Met Plagron ben jij de baas in je Growbox. En maak je geen zorgen over een extra bezoek aan je locale growshop: Deze Starterset bevat voldoende voeding voor een complete kweekcyclus op 1m². Aan de slag en op weg naar een gulle oogst!
  Inhoud Plagron Starterset aarde :
 • 1x Plagron Terra Grow 1Ltr
 • 1x Plagron Terra Bloom 1Ltr
Plagron Terra Grow
Terra Grow is een sterk geconcentreerde minerale basisvoeding, te gebruiken in de groeifase van je thuisteelt en op alle typen aardemengsels. Met Plagron Terra Grow voorzie je je planten van alle noodzakelijke micro- en marco-elementen voor een natuurlijke, sterke en snelle groeifase. Het stimuleert eem gezonde wortelontwikkeling en een dienovereenkomstige hogere weerstand tegen negatieve invloeden zoals schimmels, plantenziektes en ongewenste beestjes. Plagron biedt ook enkele boosters en stimulatoren die in combinatie met Terra Grow in de groeiperiode ingezet kunnen worden, om van je groeifase een nog geslaagdere periode te maken. Denk hierbij aan producten zoals Pure Zym voor versnelde opname van voeding, en Power Roots voor extra ontwikkeling van het wortelstelsel.

Eigenschappen Terra Grow:
 • Geschikt voor alle typen aardemengsels
 • Kan gebruikt worden in dripper- en geautomatiseerde bewateringssystemen
 • Verhoogt de weerstand van je gewassen
 • N-P-K Samenstelling: 3-1-3
Toepassing:
 • Voor gebruik goed schudden
 • Dosering: 5ml per liter water (1:200)
 • Gebruik Terra Grow tijdens de gehele groeiperiode en bij elke waterbeurt
Plagron Terra Bloom
Terra Bloom is een sterk geconcentreerde minerale basisvoeding, te gebruiken in de bloeifase van de plant. Vanzelfsprekend is er wat extra fosfor (P) en kalium (K) toevoegd voor een sterkere vruchtvorming en verhoogde densiteit van de bloemclusters. Deze vloeibare meststof zorgt niet alleen voor een optimale bemesting tijdens de bloeiperiode, het bevordert ook de smaak en kwaliteit van je opbrengst en genereert extra weerstand. Zo weet je zeker dat je geliefde gewassen uitbundig, gezond en heerlijk geurend de eindstreep gaan halen. Ook tijdens de bloeifase is het zeker een goed idee de additieven van Plagron in overweging te nemen. En daarvan heeft Plagron een ruime keuze: Voor nóg meer smaak is bijvoorbeeld Sugar Royal zeker een goed idee! En met boosters zoals Green Sensation en PK 13-14 kun je ook nog een paar reuzesprongen maken richting die dikke recordbrekende super opbrengst!

Eigenschappen Terra Bloom:
 • Geschikt voor alle typen aardemengsels
 • Kan gebruikt worden in dripper- en geautomatiseerde bewateringssystemen
 • Verhoogt de weerstand van je gewassen
 • N-P-K Samenstelling: 2-2-4
Toepassing:
 • Voor gebruik goed schudden
 • Dosering: 5ml per liter water (1:200)
 • Gebruik Terra Bloom tijdens de gehele bloeiperiode en bij elke waterbeurt
Tips van Plagron:
Het beste combineer je de producten uit de Top Grow Box 100% TERRA met: Plagron Lightmix of Plagron Growmix, zodat je zeker bent van een optimaal resultaat.

Handige accessoires:


Beoordelingen

Beoordeel als eerste dit artikel en help anderen bij de beslissing voor de aanschaf:

Dit artikel bestaat uit
Loading ...