Gratis verzending van 150€ 16 jaar ervaring Gratis verzending vanaf 150 € Snelle en discrete levering
  1. /
  2. Sale

Advanced Hydroponics Final Solution 1L

Artikelnummer: 10482

Grootte
34,50 €
34,50 € per 1 l
incl. Omzetbelasting , Plus Verzending
Direct beschikbaar
Leverdatum: 19.06.2024 - 21.06.2024
Beschrijving

Sinds 1993 heeft Advanced Hydroponics of Holland een stevige reputatie opgebouwd als het gaat om kwalitatieve minerale plantenvoeding. Er is echter nog zo veel moois te vinden in de natuur, dat ons kan helpen bij de ontwikkeling van gezonde, stevige planten in tuin, op het balkon en in de growbox. Vandaar dat Advanced de Natural Power serie in het leven geroepen heeft: Een innovatie reeks producten opgebouwd uit puur biologische ingrediënten. Natural Power is een krachtig mengsel van essentiële, natuurlijke bestanddelen die je planten beschermen door het immuunsysteem te verstevigen. Deze verhoogde weerstand voorkomt ziekten en kan schade door mijten, trips en ander ongedierte helpen afweren. Het gebruik van organische componenten heeft nog veel meer voordelen: Gemakkelijk in gebruik, sterke en gezonde planten, een hoge kwaliteit van de opbrengst en natuurlijk die onberispelijke, natuurlijke smaak!

Wat is Final Solution?

Gedurende de laatste 2 weken voor de oogst is het raadzaam de planten alleen water te geven zonder plantenvoeding, om een zo zuiver mogelijk eindproduct te verkrijgen. Final solution helpt bij het afbreken en verwijderen van de laatste resten van meststoffen in het kweekmedium, maar werkt ook als een preventiemiddel tegen toprot en andere schimmels. Natural Power Final solution kan worden gebruikt met elk soort groeimedia en zorgt voor een schone en smaakvolle opbrengst van natuurlijke kwaliteit.

Dosering:

  • 1ml per liter water, gedurende de laatste twee weken voor de oogst

Geschikt voor:

Alle soorten aarde- en kokossubstraten. Volg de aanwijzingen in het kweekschema van Advanced voor het beste resultaat.

Belangrijk: Advanced Hydroponics Final Solution kan niet gebruikt worden in combinatie met Advanced Hydroponics Enzymes+!


Beoordelingen

Beoordeel als eerste dit artikel en help anderen bij de beslissing voor de aanschaf:

Loading ...