1
Gratis verzending van 99Ä +49(0)40 - 2442 416 80 Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 18:00 uur Gratis verzending vanaf 99 Ä Snelle en betrouwbare levering met DHL

Plantenvoeding set - BIOBIZZ Try-Pack Stimulant

Artikel: 11671

24,35 €

incl.†btw , Plus Verzending

voorradig

Levertijd: 3 - 5 Werkdagen

Beschrijving

BioBizz TRY-Pack Stimulant: Stimuleer je planten naar een gulle oogst:

Als je je planten wilt verwennen met biologische plantenvoeding en je hebt een kleine growbox, dan is het BIOBIZZ TRY-Pack Stimulator een slimme aanvulling op de basisvoeding die je al hebt uitgezocht. De Stimulant Pack is vooral handig voor beginners die zich bekend willen maken met de voordelen en effecten van stimulatoren en supplementen die de werking van basisvoeding kunnen bevorderen. Zo kun je met een bescheiden budget een indruk krijgen welke stimulatoren je het beste liggen, voordat je ze in een groter formaat voor je volgende binnenkweek gaat bestellen. In dit pakket hebben heeft de fabrikant drie van de belangrijkste Biobizz stimulatoren geselecteerd die de werking van je basisvoeding op een hoger niveau tillen, ongeacht of ze mineral of biologisch zijn. Zoals je van BIOBIZZ mag verwachten zijn alle producten gecertificeerd en geschikt voor organische land- en tuinbouw. De vloeibare meststoffen en stimulatoren van Biobizz zijn opgebouwd uit gefermenteerde plant- en zeewierextracten en suikerbietconcentraten en bedienen het microleven in de aarde met een rijk buffet aan natuurlijke bestanddelen. De TRY-Pack Stimulant is onderdeel van een serie van vier verschillende packs: Indoor, Outdoor, Stimulant en Hydro. Het idee achter deze packs is dat je je voor een laagdrempelige prijs eenvoudig bekend kunt maken met de effectiviteit van organisch tuinieren.

De producten van het Biobizz TRY-Pack Stimulant uitgelicht:

Biobizz Top-Max

Biobizz Top-Max is geen plantenvoeding (het bevat namelijk geen meststoffen of NPK's), maar een organische bloeistimulator opgebouwd uit humine- en fulvidezuren. Deze ingrediŽnten stimuleren de bloei- of vruchtvorming op een hele slimme manier: Huminezuren transporteren inmobiele sporenelementen zoals ijzer, koper, molybdeen en zink maar ook magnesium en calcium tot aan de wortels voor eenvoudige opname. De Fulvidezuren zorgen er vervolgens voor dat alle aangevoerde elementen door de hele plant effectief verdeeld worden. Dit helpt onder andere de dichtheid van de bloemvorming te verhogen. Een extra voordeel van Top-Max is dat het zetmeel of stijfsel uit de celwanden van de plant ontrekt en die omzet in suikers. Vandaar ook dat Top-Max over de laatste 25 jaar een reputatie heeft opgebouwd als smaakversterker. Kweek je niet op aarde of cocos, maar wil je deze effectieve bloeistimulator ook graag eens proberen op je hydrosysteem? Geen probleem: Top-Max is ook geschikt voor dergelijke systemen als toevoeging op je minerale voedingsschema.

Biobizz Root-Juice

Het volgende product is Root-Juice, een organische wortelstimulator die een uitbundige wortelontwikkeling stimuleert. Dit product is opgebouwd uit zeewierextract en huminezuren. Je hebt die twee ingrediŽnten ook al terug zien komen in andere producten van Biobizz, echter zijn ze in Root-Juice optimaal gebalanceerd om de wortelontwikkeling te ondersteunen. Zodra er sprake is van wortelvorming kan je Root-Juice inzetten. Een bijkomend voordeel van Root-Juice is dat het de wortels beschermd tegen overvoeding en vervelende wortelziektes. Dat effect wordt bereikt doordat deze wortelstimulator de vermenigvuldiging van specifieke nuttige bacteriŽn bevorderd, die een vervolgens een beschermend laagje om de wortels vormen en ze zo afschermen tegen negatieve invloeden van buitenaf. Daarnaast helpen de huminezuren het aanwezige micoleven en de rhizosfeer van de plant met de aanvoer van sporenelemeten en meststoffen tot aan de wortels voor eenvoudige opname. Gebruik Root-Juice niet alleen in de groeifase, maar ook in de eerste twee tot drie weken van de bloeifase om de eerste bloeivorming te ondersteunen en zo de fundering te leggen voor een mooie organische opbrengst.

Biobizz Alg-A-Mic

Ook dit product van Biobizz bevat geen meststoffen of NPK's. Het is een organische vitaliteitsbooster opgebouwd uit koudgeperst zeewier oftewel Ascophyllum Nodosum. Dit type zeewier is bij de meeste bio tuiniers welbekend: het zit boordevol aminozuren, vitaminen, sporenelementen en natuurlijke planthormonen en wordt al duizenden (!) jaren gebruikt in de landbouw. Doordat het zeewier koudgeperst is, blijven veel meer van de nuttige elementen behouden, in vergelijk tot de meer gangbare zeewierextracten. Met Alg-a-Mic maak je je planten resistent tegen stress, schimmels en ziektes maar ook is je plant beter beschermd bij aanvallen van ongewenste insecten. Dankzij de hoge concentratie van planthormonen (phytohormonen) zijn je planten een stuk minder gevoelig voor alle dingen die fout kunnen gaan in je binnenkweek zoals te hoge of te lage temperaturen, overvoeding en een verkeerde luchtvochtigheid. Daarnaast stimuleert Alg-a-Mic een verhoogde chlorophyll productie, waardoor je planten te allen tijde een mooie diepgroene bladkleur hebben. Ben je een ervaren kweker en heb je nooit last van problemen of plantstress: dan nog is Alg-A-Mic een mooi product om je voordeel mee te halen! Een gezonde en stressvrije plant genereert namelijk altijd een hogere opbrengst!

Inhoud BIOBIZZ TRY-Pack Stimulant: Met de TRY-Pack Stimulant haal je voldoende stimulatoren in huis voor de verzorging van 1 tot 4 planten.

Tips van BIOBIZZ:
Het beste combineer je de producten uit de BIOBIZZ TRY-Pack Indoor met: Light-Mix, een veelzijdige lichtbemeste aarde of All-Mix een zwaarder bemeste aarde die je helpt wat te besparen op het gebruik van de vloeibare producten.

Handige accessoires:


Producent: BIOBIZZ
Additieven: Booster,†Enzymen
Voeding: organisch
Fase: Universeel
Gewicht: 1,00 Kg

Beoordelingen

Beoordeel dit product als eerste:


Klanten kochten hierbij de volgende producten
Loading ...