1
Gratis verzending van 99€ +49(0)40 - 2442 416 80 Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 18:00 uur Gratis verzending vanaf 99 € Snelle en betrouwbare levering met DHL

BIOBIZZ Root-Juice biologische wortelstimulator 250 ml

Artikel: 10026

  • 100% organische wortelstimulator
  • bevordert de wortelvorming en groei
Grootte
13,17 € 12,10 €
48,40 € per 1

incl. btw , Plus Verzending

voorradig

Levertijd: 3 - 5 Werkdagen

Beschrijving

Wat is BioBizz Root-Juice?
De Root Juice, ontwikkeld voor de biologische landbouw, is een combinatie van twee fascinerende natuurlijke Stoffen: humuszuur en zeealgen van de hoogste kwaliteit. Het dient als een sterke wortelvorming en verbetert de natuurlijke biologisch leven dat het wortelstelsel van uw plant omringt en ondersteunt. Biologisch leven dat het wortelstelsel van uw plant omringt en ondersteunt.

Wortelsap bevordert de wortelvorming en groei van planten die al vanaf het begin wortel hebben geschoten. De plant is beter voorbereid op een snellere opname van voedingsstoffen. Het resultaat is een sterke, resistente, sterke aanplant en een gegarandeerd goede oogst voor alle plantenveredelaars.

Gebruik:
Wortelsap kan perfect worden toegevoegd aan aarde, turf en kokosnootmengsels. Het is ook ideaal voor gegarandeerde wortelbescherming in hydrocultuur- of aeroponicasystemen. Als gebruiker van de ondergronden All-Mix of Light-Mix leveren ze de planten in de eerste weken het beste met Root Juice, omdat deze tijd is voor een gezond wortelgroei is zeer belangrijk. BioBizz adviseert een dosis van 1 tot 4 ml wortelsap per liter water.


Producent: BIOBIZZ
Additieven: BoosterEnzymen
Voeding: organisch
Fase: Groei
Grootte: 250 ml
NPK: 0,1 - 0,1 - 0,1
Medium: AquaGrondHydroCoco
Gewicht: 0,28 Kg

Beoordelingen

Beoordeel dit product als eerste:


Klanten kochten hierbij de volgende producten
Loading ...