Huidige mededeling:

Vanwege de legalisatie in Duitsland zijn er momenteel vertragingen bij de ondersteuning en levering. Helaas is er momenteel geen telefonische ondersteuning mogelijk. We vragen om uw begrip hiervoor. Vragen per e-mail worden binnen 7-10 werkdagen behandeld. De huidige levertijd is 14-21 werkdagen. We vragen daarom om je geduld. Bestelde goederen worden uiteraard voor je gereserveerd en binnen de aangegeven tijd verzonden. ×
Gratis verzending van 150€ 16 jaar ervaring Gratis verzending vanaf 150 € Snelle en discrete levering
  1. /
  2. Voeding
  3. /
  4. Voeding
  5. /
  6. Advanced Hydroponics

Advanced Hydroponics Enzymes+ 500ml, 1L, 5L

Artikelnummer: AH_Enzym

Grootte
vanaf 19,22 €
19,22 € per 1 l
incl. Omzetbelasting , Plus Verzending
Direct beschikbaar

Voor dit product zijn er verschillende varianten. Selecteer de gewenste variant a.u.b.

Beschrijving
Sinds 1993 heeft Advanced Hydroponics of Holland een stevige reputatie opgebouwd als het gaat om kwalitatieve minerale plantenvoeding. Er is echter nog zo veel moois te vinden in de natuur, dat ons kan helpen bij de ontwikkeling van gezonde, stevige planten in tuin, op het balkon en in de growbox. Vandaar dat Advanced de Natural Power serie in het leven geroepen heeft: Een innovatie reeks producten opgebouwd uit puur biologische ingrediënten. Natural Power is een krachtig mengsel van essentiële, natuurlijke bestanddelen die je planten beschermen door het immuunsysteem te verstevigen. Deze verhoogde weerstand voorkomt ziekten en kan schade door mijten, trips en ander ongedierte helpen afweren. Het gebruik van organische componenten heeft nog veel meer voordelen: Gemakkelijk in gebruik, sterke en gezonde planten, een hoge kwaliteit van de opbrengst en natuurlijk die onberispelijke, natuurlijke smaak!

Wat is Natural Power Enzymes+?
Dit 100% natuurlijke enzymenproduct van Advanced Hydroponics helpt bij de opname van voedingsstoffen en de verwerking van dode wortelcellen. Enzymen doen dat door voeding en dood organisch materiaal af te breken in kleinere deeltjes, die gemakkelijk door de wortelomgeving opgenomen kunnen worden. Je planten kunnen dus meer en sneller essentiële elementen opnemen, wat zich vertaald in een sneller groeiende en bloeiende plant met een hogere opbrengst. Als je op aarde of kokos kweekt heb je nog een extra voordeel: Aan het einde van je oogst is je substraat schoon en opgeruimd en kan zonder problemen opnieuw gebruikt worden. Zo ben je niet alleen een stuk duurzamer aan het kweken, je portemonnee wordt er ook gelukkig van.

Dosering
1ml per liter water. Geef mee met elke waterbeurt gedurende de hele levenscyclus van je planten, tot twee weken voor de oogst.

Geschikt voor:
Alle soorten aarde- en kokossubstraten, Hydro, Mapito en alle andere kweekmethodes. Advanced adviseert Natural Power Enzymes+ te gebruiken in samenwerking met Natural Power Root Stimulator tijdens de groeifase, voor een optimale start van je thuisteelt. Volg de aanwijzingen in het kweekschema van Advanced voor het beste resultaat.

Belangrijk: Natural Power Enzymes+ kan niet gebruikt worden in combinatie met Advanced Final Solution!

Verkrijgbaar in:
  • Advanced Hydroponics Enzymes+ 500ml
  • Advanced Hydroponics Enzymes+ 1L
  • Advanced Hydroponics Enzymes+ 5L

Beoordelingen

Beoordeel als eerste dit artikel en help anderen bij de beslissing voor de aanschaf:

Loading ...