1
Verzending slechts 4,90€ voor bestellingen onder 99€ tot 31.05.21* ×
Gratis verzending van 99€ in NL +49(0)40 - 2442 416 80 Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 18:00 uur Gratis verzending vanaf 99 € Snelle en betrouwbare levering met DHL

Advanced Hydroponics Set Grow, Bloom, Micro 5l

Artikel: 10723

126,90 € 116,93 €

incl. btw , Gratis verzending

voorradig

Levertijd: 3 - 5 Werkdagen

Beschrijving

Advanced Hydroponics Set Grow, Bloom, Micro 5l

In de geanvanceerde Hydroponics Dünger Set verkrijg:
5 Liter Advanced Hydroponics DUTCH FORMULA GROW
5 Liter Advanced Hydroponics DUTCH FORMULA BLOOM
5 Liter Advanced Hydroponics DUTCH FORMULA MICRO

1. Advanced Hydroponics DUTCH FORMULA GROW
De aanbevolen combinatie van de Nederlandse formule voor onderdelen 1, 2 en 3 tijdens de 18-uurs periode van groei is de beste garantie voor hoge kwaliteit resultaten: Sterke, gezonde planten met frisgroene bladeren. Nederlandse GROW formule creëert de perfecte omstandigheden voor de volgende fase van de ontwikkeling. Je moet het gebruik van GROW, GROW 21 tot 30 dagen na het begin van de bloeifase (12 uur) beeinden.

2. Advanced Hydroponics DUTCH FORMULA BLOOM
De bloeifase is de productiviteit van de plant. BLOOM is de "kracht-dieet" voor prachtige bloemen. BLOOM zorgt ervoor dat jouw planten een goed uitgebalanceerde voeding verkrijgen voor de optimale groei van hoogwaardige bloemen. Solide voedings structuur van de omgeving van uw planten is uniek en afhankelijk van factoren zoals, bijvoorbeeld; waterkwaliteit, alsmede licht, temperatuur en ventilatie.
Met Nederlandse Formule wordt bedoeld dat u gemakkelijk op elk moment tijdens plantontwikkeling je eigen specifieke voedsel-oplossing ontwikkelt en veranderd: van groei tot de oogst. Nederlandse Formula is een combinatie van drie producten: GROEI, BLOEI en MICRO. de drie Componenten tezamen in drie eenvoudige stappen op de natuurlijke levenscyclus van planten te behouden. Deze 3 stappen combinatie rust de plant met alle noodzakelijke elementen uit en maakt dure additieven overbodig.

3. Advanced Hydroponics DUTCH MICRO
U zult zien dat de MICRO de sleutel van het succes is. Daarmee worden de planten tijdens complete levenscyclus optimaal verzorgd. MICRO is een sterke mix van ChelatMikroelementen, de aanvullende combinatie met unieke pH buffers, groei-energie en stabiliteit de juiste effect verzorgen. NEDERLANDSE FORMULE: Voor alle ondergronden. De toepassing van de Nederlandse Formule is niet alleen tot hydrocultuur beperkt. Nederlandse Formule geldt voor alle ondergronden. In vele aardelijke en Cocokulturen waren duidelijk door toepassing van Nederlandse Formule betere resultaten behaald.

Advanced Hydroponics is de moeite waard!
Het succes van het product van de Nederlandse Formule van de geadvanceerde Hydroponics begon in Holland, het "hart van het bedrijf", waar vele tuinders planten voor het interieur verbouwen. Deze deskundigen zijn altijd op de kwaliteit en vooral de uitstekende resultaten van de Nederlandse Formule onder de indruk gebleven. Een belangrijke factor voor succes is de hoge concentratie voedingsstoffen in GROW, BLOEI en MICRO. Met andere woorden, je hebt minder voeding voor de planten nodig. Daarom is Nederlandse Formula een economische oplossing die echt zijn geld waard is. (Dat is altijd heel belangrijk voor de Nederlanders!) Dit systeem is zuinig en uitgebreid, omdat - je geen verdere additieven nodig hebt.

Producent: Advanced Hydroponics
Voeding: mineraal
Fase: GroeiBloei
Grootte: 5 L
Medium: AquaGrondHydroCoco
Gewicht: 18,25 Kg

Beoordelingen

Beoordeel dit product als eerste:


Dit artikel bestaat uit
Klanten kochten hierbij de volgende producten
Loading ...