Gratis verzending van 150€ 16 jaar ervaring Gratis verzending vanaf 150 € Snelle en discrete levering + 2700 producten
  1. /
  2. Voeding
  3. /
  4. Plantenvoeding sets

BioTabs Guerrilla Box - Guerrilla Tabs 20 stuks & Guerrilla Juice 500ml

Artikelnummer: 15589

29,40 €
incl. Omzetbelasting , Plus Verzending
Product uitverkocht
Beschrijving
BioTabs STARTERKIT Handboek

BioTabs Guerrilla Box - 100% biologische slow-release plantenvoeding

Deze set van BioTabs bestaat uit de speciale Guerrilla Tabs en Guerrilla Juice, twee 100% organische producten die speciaal voor de buitenteelt ontwikkeld zijn. De combinatie van de twee producten garandeerd dat je planten tijdens zowel de groeifase als bloeiperiode alles krijgen wat ze nodig heeft voor een complete en natuurlijke cyclus en een mooie organische opbrengst. Het slimme concept van de Guerrilla Tabs maakt het leven van de buitenkweker een stuk makkelijker, doordat de voeding in de Tabs (NPK: 15-7-8) langzaam en over de gehele levencyclus wordt vrijgegeven. De Tabs hebben een positieve uitwerking op het bodemleven, en zorgt tegelijkertijd voor de broodnodige plantenvoeding. Zo hoef je over het algemeen alleen maar water bij te geven, of laat je de regen zijn werk doen.

Naast die broodnodige plantenvoeding die je beschikbaar stelt via de Guerrilla Tabs, bevat deze plantenvoeding set ook de Guerilla Juice van BioTabs. Dit product met een NPK van 5-1-5 is bedoeld als booster vanaf de 4de week van de bloeifase. Het geeft net even die extra duw in de goede richting zodat je je niet alleen op een kwalitatieve oogst mag verheugen, maar ook op een hogere opbrengst. Guerilla Juice biedt naast extra stikstof en kalium een heel scala aan nuttige aardebacteriën en symbiotische schimmels die niet alleen het bodemleven en voedingsopname bevorderen, maar ook hun steentje bijdragen als het gaat om naturlijke smaak, aroma en een optimaal ontwikkeld terpenenprofiel van je gewassen.

Toepassing Guerrilla Tabs:
Ook al gebruiken de meeste mensen Guerrilla Tabs voor de buitenkweek, ze werken net zo goed en net zo makkelijk in je Growbox. Ga uit van 4 Tabs op een pot van 10ltr of 4 tabs in de volle grond, verdeeld rondom de plant. Druk de Tabs 5 tot 10cm in de aarde en giet er vervolgens wat water overheen om ze te activeren. Je hebt geen kennis of apparatuur nodig om pH- en Ec waardes te meten of aan te passen, laat de natuur gewoon lekker zijn ding doen. De Guerilla producten werken op alle aardemengsels, maar je kunt ze ook op een coco substraat gebruiken.

Toepassing Guerrilla Juice:
Best te gebruiken in combinatie met de Guerrilla Tabs. Dosering: 5ml per liter water. Begin met Guerrilla Juice vanaf de vierde week, eenmaal per week. In de laatste week voor de oogst alleen met water gieten.

Leveromvang:

  • Guerrilla Tabs 20 stuka
  • Guerrilla Juice 500ml

Handige accessoires:


Beoordelingen

Beoordeel als eerste dit artikel en help anderen bij de beslissing voor de aanschaf:

Loading ...