Huidige mededeling:

Vanwege de legalisatie in Duitsland zijn er momenteel vertragingen bij de ondersteuning en levering. Helaas is er momenteel geen telefonische ondersteuning mogelijk. We vragen om uw begrip hiervoor. Vragen per e-mail worden binnen 7-10 werkdagen behandeld. De huidige levertijd is 10-14 werkdagen. We vragen daarom om je geduld. Bestelde goederen worden uiteraard voor je gereserveerd en binnen de aangegeven tijd verzonden. ×
Gratis verzending van 150€ 16 jaar ervaring Gratis verzending vanaf 150 € Snelle en discrete levering
  1. /
  2. Complete kweeksets

Complete kweeksets

Complete Growbox Kweeksets: Klaar voor de start.... Grow!

De perfecte manier om in te stappen: met een compleet verzorgde kweekset. Omdat je aan het begin van je eerste thuisteelt misschien niet de complete uitrusting die je dan nodig hebt, op een boodschappenlijstje hebt staan, of omdat je even geen tijd hebt om je met alle details bezig te houden, bieden we je de volgende service aan: Complete kweeksets in verschillende categorieën, zorgvuldig samengesteld en voor een scherpe prijs. Wat hebben we voor allemaal voor je uitgezocht:

  • Growbox kweeksets met HPS of MH verlichting
  • Growbox kweeksets met LED
  • Luchtafvoersets
  • Plantenvoeding- en stekkensets
  • Bewatering- en irrigatiesets

Met liefde en plezier stellen we ook een individuele -op maat samengestelde- set samen die past bij je budget en je plannen, of adviseren we je over de samenstelling van de perfecte uitrusting. De meeste artikelen zijn direct leverbaar, zodat je snel met je homegrow kunt beginnen. Dus bestel vandaag en begin over een paar dagen al met kweken.

Hieronder lichten we met een korte beschrijving de verschillende indoor kweeksets toe, waarvan alle onderdelen op elkaar zijn afgestemd. Deze producten zijn bij Growland ook afzonderlijk te bestellen, maar als complete set zijn ze vaak voor een net iets scherpere prijs te krijgen, dus lees even mee:

Growbox kweeksets: je plantjes gaan op kamers wonen

Wat bij Growland altijd als vuistregel hanteren: Een succesvolle indoor homegrow begint altijd met een growbox. De afmetingen van de kweektent bepalen de omvang en capaciteit van alle andere apparatuur die je erin gaat installeren. Dus vraag je eerst even af op wat voor oppervlak je wilt gaan kweken en hoeveel plek je überhaupt ter beschikking hebt of op wilt offeren voor je hobby. Een groot voordeel van kweken in een growbox: je hebt een compleet gesloten ruimte, die zich eenvoudig laat beheren en controleren. Je creërt als het ware een microklimaat waar je zelf heer en meester over bent. Zo kunnen je gewassen het beste gedeien onder optimale condities, met een mooie, gulle oogst als resultaat. Wat je van een zichzelf respecterende on-line growshop mag verwachten is dat we natuurlijk de growbox kweeksets in alle soorten en maten aanbieden, met conventionele kweekverlichting of high-tech LED's. Check even de selectie van voorbeelden die we voor je op een rijtje hebben gezet:

Verlichting Zelfbouwsets: Haal een zonnetje in huis

Onder de categorie verlichting zelfbouwsets vindt je speciaal samengestelde voordeelpakketen voor het verlichten van je kweekruimte. De sets bestaan over het algemeen uit een sterke kweeklamp, een reflector en een voorschakelapparaat (VSA) om het licht in te schakelen. Bij het maken van je keuze is het belangrijk dat je rekening houdt met het type licht en lichtspectrum voor de verschillende kweekperiodes en behoeftes van de planten op dat moment. Voor bijvoorbeeld de bloeifase hebben we een hele reeks aan mogelijkheden voor je klaar staan van zelfbouwsets met HPS bloeiverlichting. Er zijn daarnaast nog veel meer opties om je geliefde plantjes in de bloeifase met het juiste licht te verwennen, voor het kweken in een kleine ruimte en met weinig stroomverbruik is er een selectie aan CFL spaarlampen of hypermoderne en energiezuinige LED kweekverlichting. Afhankelijk van de omvang van je growbox of thuiskweekproject baseer je de keuze op het te verlichten kweekoppervlak en de hoeveelheid energie die je daarvoor beschikbaar hebt. Als je weet welke type verlichting je wilt gaan gebruiken, selecteer je vervolgens de zelfbouwset met de reflector die je het meest aanspreekt, en het type VSA. Ook bij reflectors en VSA's is het aanbod lekker ruim, van eenvoudig hamerslagkappen tot slimme Adjust-A-Wings en CoolTubes, en van oerdegelijke analoge tot dimbare, digitale VSA's. Licht is een belangrijke factor bij een indoor-grow en voor een groot deel doorslaggevend bij het binnenhalen van die droomopbrengst. We weten zeker dat we met ons aanbod van verlichting zelfbouwsets je een flinke stap in de goede richting kunnen helpen.

Luchtafvoersets: Laat een frisse wind door je kweekruimte waaien

Niet alleen de juiste growbox, verlichting en kweekmethode zijn belangrijke factoren bij het opzetten van een efficiënte binnenkweek, de klimaatbeheersing speelt ook een grote rol. De afvoer van warme, vochtige lucht en aanvoer van frisse, zuurstofrijke lucht zijn van doorslaggevend belang. Met een luchtafvoerset die bestaat uit een buisventilator, koolstoffilter en bijpassende asseccoires laat een goede klimaatbeheersing zich eenvoudig realiseren. Je zorgt er niet alleen voor dat je plantjes in een prettige, zuurstofrijke growbox groeien en bloeien, met behulp van een koolstoffilter weet je zeker dat ongewenste geuren die je thuisteelt zou kunnen produceren, zich niet door het hele huis verspreiden. Als je de klimaatomstandigheden naar een nog hoger niveau wilt upgraden, is het ook altijd mogelijk om een luchtbevochtings- of verwarmingssyteem toe voegen voor het meest perfecte micro-klimaat. Hoe beter je planten zich thuisvoelen in het klimaat dat je voor ze realiseert, des te hoger de beloning die je ervoor terugkrijgt in de vorm van een kwalitatieve en kwantitieve opbrengst.

Plantenvoeding- en stekkensets: Voor sterke wortels, krachtige groei en indrukwekkende bloei

Elke indoor homegrow begint met een jong plantje, een net gekiemde zaailing of een versgesneden stekje. Aangezien je de ontwikkeling van je prille gewassen koestert, gun je ze een veilige en productieve kweekomgeving. De basis hiervoor is terug te vinden in de sectie stek- en zaailingsets op onze Growland website. In deze sets bieden we de juiste tools die je nodig hebt: wortelstimulators, Jiffy-plugs of stekkentrays, T5 kweekverlichting, tijdschakelaars en andere handige asseccoires om een mooie kraamkamer voor je delicate plantjes te bouwen. Als je geliefde gewassen eenmaal de hoogte in schieten en op weg zijn naar een sterke groeifase en een uitbundige bloeifase is het tijd om extra plantenvoeding in te zetten. In onze plantenvoedingsets hebben we van de beste producenten voor je bij elkaar gezocht, voor een fijne setprijs en voor zo'n beetje elk mogelijke kweekmethode. Of je nu op aarde, kokos, steenwol, mapito, hydrokorrels of gewoon op water kweekt: We hebben de geschikte voeding voor je klaar staan, die je stoutse dromen doen uitkomen.

Bewatering- en irrigatiesets: Nooit meer zorgen om je waterverzorging

De hoeveelheid water en frequentie van watergeven is voor sommige thuiskwekers een bron van onzekerheid. Het is namelijk een publiek geheim dat de perfecte frequentie van watergeven en een stabiele vochtigheidsgraad in je substraat voor een extra boost in de bloeiperiode zorgt die zich weerspiegelt in de omvang van je opbrengst. Met een bewatering- of irrigatieset creeër je regelmaat, stabiliteit en voorkom je verspilling van water en plantenvoeding: ongeacht het type substraat, kweekmedium of kweekmethode. Eenmaal ingesteld geeft het je ook wat meer ruimte en vrijheid, want je kunt er gerust even een paar dagen ertussen uit, terwijl je systeem gewoon doorloopt en je gekoesterde plantjes lekker verder groeien en bloeien. Ons Growlanders hebben een leuke selectie van bewateringssystemen voor kleine, gezellige binnenkwekers, maar ook voor de meer professioneel ingestelde thuisteler die een grotere installatie voor ogen heeft. Er zijn systemen die tot 100 planten van water en voeding kunnen voorzien, en die modulair uit te bouwen zijn naar nog grotere ambities. Zodra het bewateringssysteem is ingesteld en loopt, hoef je je over de watervoorziening (en vaak ook het voedingsregime) geen zorgen meer te maken, en die tijd kun je altijd goed gebruiken om andere factoren in je kweekruimte te tweaken en optimaliseren.

Loading ...