Gratis verzending van 150€ 16 jaar ervaring Gratis verzending vanaf 150 € Snelle en discrete levering + 2700 producten
  1. /
  2. Klimaat
  3. /
  4. Klimaatbeheersing
  5. /
  6. Ventilatieregelaar

Ventilatieregelaar

Het klimaat te allen tijde onder controle zonder handen aan te trekken

Een goed binnenklimaat speelt een belangrijke rol als het gaat om de gezonde groei van uw planten. Dit omvat vooral het regelen van de temperatuur en de vochtigheid van een ruimte. Een goed ventilatiesysteem helpt om deze factoren te beheersen en snel te reageren op veranderingen in het binnenklimaat. Met een klimaatregelaar of een speciale transformator is de juiste instelling van ventilatoren en ventilatoren kinderspel.

In ons assortiment vindt u een ruime keuze aan hoogwaardige klimaatregelaars van GSE in verschillende prestatie- en uitrustingsvarianten. Afhankelijk van het model zijn deze zogenaamde ventilatorcontrollers uitgerust met een temperatuur- en vochtigheidsregelaar. Het apparaat registreert automatisch schommelingen en houdt de ingestelde waarden constant door de aangesloten toe- en afvoerluchtsystemen te regelen. De klimaatregelaars zijn uitgerust met waterdichte behuizingen en zorgen zo voor een ideaal binnenklimaat, zelfs in vochtige ruimtes.

Verder vindt u in ons aanbod de innovatieve producten van SMSCOM. De Hybrid Controller Pro is softwaregestuurd en creëert automatisch een ideaal ventilatiemodel voor de ruimte door deze te scannen. Een speciale transformator wordt in veel van de apparaten gebruikt om vervelende zoemgeluiden bij het regelen van de snelheid van de ventilatoren te voorkomen. Trafo's maken een stapsgewijze aanpassing van het vermogen zonder ruis mogelijk. Door ons grote assortiment vindt u in ons assortiment producten die geschikt zijn voor zowel privé als professioneel gebruik.
Loading ...