Gratis verzending van 150€ 16 jaar ervaring Gratis verzending vanaf 150 € Snelle en discrete levering
  1. /
  2. Verlichting
  3. /
  4. Reflectoren

Reflectoren

Niet lang nadenken. Je hebt reflectoren nodig!

Planten hebben licht nodig voor fotosynthese - is niet alleen belangrijk omdat zij evenveel licht, maar ook dat de Glastuinbouwgebied is optimaal verlicht. Voor reflectoren worden in verschillende varianten. Met hun hulp, kan het licht worden betere focus en sturen in de gewenste richting. Dat bevordert zowel efficiëntie en de efficiëntie van belichting.

Bij ons vindt u een ruime keuze aan verschillende soorten reflector vinden. De hamer geblazen reflector, die net als de meeste reflectoren E40 socket bezit, maakt ongeveer net zo model Vega door een speciale Miro9 coating voor maximale reflectie en een hoge lichtopbrengst.

In verschillende maten, we hebben reflectoren van het type Adjust a Wing, zijn als twee vleugels op de lamp. Het grootste model in onze Range, de Avenger Large is geschikt voor lampen tot 1000 watt. Deze reflectoren tegelijkertijd het vuur en support uniforme groei fasen. Afhankelijk van hoe hoog de reflector wordt opgeschort, kan met de Avenger tot 4 vierkante meter van de groeiende oppervlakte worden verlicht. De Adjust a Wing reflectoren worden geleverd met een spreider dat het licht gooit gelijkmatig aan de vleugel.

Volgens een ander principe, de koele buis reflectors werken. Ze zijn direct geïntegreerd in het ventilatiesysteem - dus er kan al de warmte kan worden weggezogen. Cool tube reflectoren worden bij voorkeur in kleine ruimtes of in groei kasten, waarbij de Plafondhoogte is zeer laag.

Ideaal voor gebruik in kleine ruimtes hebben ook invloed op de luchtgekoelde reflectoren Spudnik, die nog vrij nieuw op de markt. Met zijn vierkante Vorm van licht en warmte te verspreiden zeer goed, dus de Spoetnik reflectoren kunnen worden geplaatst op een korte afstand van de planten, zonder warmte probleem voordoet.

Als u nog vragen heeft, die reflector voor welke toepassing het meest geschikt is, we zijn blij om u te adviseren.
Loading ...