GHE AquaFarm 45L

GHE AquaFarm 45L GHE AquaFarm 45L GHE AquaFarm 45L
  • 79,95 €
  • Speciale prijs: 74,95 €
  • incl. 19% Omzetbelasting, Plus Verzending
Wordt geladen ...

  • Artikelnr.: 10124
  • Artikelgewicht: 4,20 kg
  • Levertijd: 3 - 5 Werkdagen

Beschrijving

Een uitmuntende presentatie van hydrocultuur

De AquaFarm is 25 jaar geleden als eerste hydrologisch systeem gecreëerd door Lawrence Brooke in California US. Sinds 1975 zijn er duizenden van deze opmerkelijke units verkocht en naar tevredenheid van gebruikers zijn er duizenden mooie en gezonde planten gekweekt.

Deze potten hebben een grote verscheidenheid: Het verzorgd de binnenkweek van moederplanten en nakomelingen, binnenshuis voor decoratieve of culinaire planten van ieder soort, of voor in de keuken alle aromatische verse tuinkruiden voor het koken. Deze units zijn gebruikt in research laboratoriums, universiteiten en scholen waar deze studie van de hydro-plantengroei kinderen en volwassenen heeft verwonderd.

U kunt hem overal plaatsen, in de woonkamer, kantoor, veranda of kweekkas.

Technisch gelijk aan de AquaFarm de WaterFarm verschild alleen in grote en prijs. Planten groeien in een ruimte gevuld met kleikorrels. De groeiruimte is boven een met voedingsoplossingen gevuld reservoir geplaatst. Een luchtpomp pompt de voedingsoplossing door de "pompkolom" naar de druppelring en druppelt door de kleikorrels. Het mengt de voeding met zuurstof, baad constant de wortels en stimuleert de plant te groeien zoals u nimmer te voren heeft gezien.

Veel geïmiteerd doch nooit geëvenaard, zijn deze 2 systemen een top performance. Makkelijk te gebruiken in expansie. Het zal groeien van 1 tot 6 planten, afhankelijk van de grote van de plant.

AquaFarm afmeting
- L = 46 cm
- B = 46 cm
- H = 43 cm
- Effectieve capaciteit = 45 Liters

Beoordelingen (0)

Gemiddelde artikelbeoordeling:

(Er zijn geen artikelbeoordelingen)

Deel andere klanten uw ervaringen mee

Klanten kochten hierbij de volgende producten