1
Coupon code: PRIMAKLIMA15 - 15% korting op alle PrimaKlima artikelen van 05.08. - 31.08.2022
Gratis verzending van 99Ä +49(0)40 - 2442 416 80 Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 17:00 uur Gratis verzending vanaf 99 Ä Snelle en betrouwbare levering met DHL

T.A. Terra Aquatica Waterfarm 15L

Artikel: 10133

70,11 €

incl.†btw , Plus Verzending

voorradig

Levertijd: 3 - 5 Werkdagen

Beschrijving

Een uitmuntende presentatie van hydrocultuur

De AquaFarm is 25 jaar geleden als eerste hydrologisch systeem gecreŽerd door Lawrence Brooke in California US. Sinds 1975 zijn er duizenden van deze opmerkelijke units verkocht en naar tevredenheid van gebruikers zijn er duizenden mooie en gezonde planten gekweekt.

Deze potten hebben een grote verscheidenheid: Het verzorgd de binnenkweek van moederplanten en nakomelingen, binnenshuis voor decoratieve of culinaire planten van ieder soort, of voor in de keuken alle aromatische verse tuinkruiden voor het koken. Deze units zijn gebruikt in research laboratoriums, universiteiten en scholen waar deze studie van de hydro-plantengroei kinderen en volwassenen heeft verwonderd.

U kunt hem overal plaatsen, in de woonkamer, kantoor, veranda of kweekkas.

Technisch gelijk aan de AquaFarm de WaterFarm verschild alleen in grote en prijs. Planten groeien in een ruimte gevuld met kleikorrels. De groeiruimte is boven een met voedingsoplossingen gevuld reservoir geplaatst. Een luchtpomp pompt de voedingsoplossing door de "pompkolom" naar de druppelring en druppelt door de kleikorrels. Het mengt de voeding met zuurstof, baad constant de wortels en stimuleert de plant te groeien zoals u nimmer te voren heeft gezien.

Veel geÔmiteerd doch nooit geŽvenaard, zijn deze 2 systemen een top performance. Makkelijk te gebruiken in expansie. Het zal groeien van 1 tot 6 planten, afhankelijk van de grote van de plant.

WaterFarm afmeting
- L = 30,5 cm
- B = 30,5 cm
- H = 37 cm
- Effectieve capaciteit = 15 Liter


Producent: Terra Aquatica
Gewicht: 3,20 Kg

Beoordelingen

Beoordeel dit product als eerste:

Overige


Klanten kochten hierbij de volgende producten
Loading ...