1
Gratis verzending van 99Ä +49(0)40 - 2442 416 80 Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 18:00 uur Gratis verzending vanaf 99 Ä Snelle en betrouwbare levering met DHL

BioTabs PK Booster Compost Tea 100% biologisch 650 g

Artikel: 15848-001

  • Bevat levende organismen
  • Verrijkt het bodemleven aanzienlijk
Selectie
19,22 €
27,45 € per 1

incl.†btw , Plus Verzending

voorradig

Levertijd: 3 - 5 Werkdagen

Beschrijving

PK Booster Compost Tea heeft een directe invloed op de gezondheid van planten en hun opbrengst. Dit product bevat levende organismen en kan door schimmel worden aangetast. Dit heeft geen effect op de kwaliteit. Compostthee is een mengsel van kamertemperatuur, chloorvrij water, compost en diverse andere ingrediŽnten, die rijk zijn aan micro-organismen die ook in de bodem voorkomen.

Compost Tea verrijkt het bodemleven aanzienlijk en is daarom een belangrijk instrument voor biologische telers. Het pakket bevat rijke en krachtige compost met een gezonde mix van actieve, bacteri-dominante micro-organismen, Bat guano, zeewier en enkele andere geselecteerde ingrediŽnten. Daarnaast is het een uniek mengsel van bacteriŽn die fosfor (P) produceren en kalium (K) in de bodem mobiliseren, waardoor de planten een grote dosis fosfor (P) en kalium (K) krijgen.

Producent: BIOTabs
Additieven: Bodemverbeteraar
Voeding: organisch
Fase: Universeel
Grootte: 650 g
Gewicht: 0,80 Kg

Beoordelingen

Beoordeel dit product als eerste:


Klanten kochten hierbij de volgende producten
Loading ...