Huidige mededeling:

Vanwege de legalisatie in Duitsland zijn er momenteel vertragingen bij de ondersteuning en levering. Helaas is er momenteel geen telefonische ondersteuning mogelijk. We vragen om uw begrip hiervoor. Vragen per e-mail worden binnen 7-10 werkdagen behandeld. De huidige levertijd is 14-21 werkdagen. We vragen daarom om je geduld. Bestelde goederen worden uiteraard voor je gereserveerd en binnen de aangegeven tijd verzonden. ×
Gratis verzending van 150€ 16 jaar ervaring Gratis verzending vanaf 150 € Snelle en discrete levering
 1. /
 2. Voeding
 3. /
 4. Plantenvoeding sets

Plantenvoeding set - BIOCANNA Starterkit voor aarde

Artikelnummer: 15628

52,80 €
incl. Omzetbelasting , Plus Verzending
Direct beschikbaar
Leverdatum: 30.04.2024 - 08.05.2024
Beschrijving
Bestel deze 100% organische Starterkit van BIOCANNA en verzeker jezelf van de puur biologische producten van CANNA, de Europeese marktleider op het gebied van minerale en organische plantenvoeding. Met slechts vier eenvoudig te gebruiken producten is dit pakket niet alleen ideaal en super overzichtelijk voor de beginner, maar ook voor de thuiskweker die natuurlijke kweekmethodes een warm hart toedraagt. In de Starterkit heb je genoeg producten om op een vierkante meter tot een mooi natuurlijk resultaat te komen. BIOCANNA is gecertificeerd biologisch, 100% veganistisch en speciaal ontwikkeld voor snelgroeiende gewassen op aarde. Je kunt deze voeding zowel voor je binnenkweek als je achtertuin inzetten. Het concept van BIOCANNA is zowel simpel als doeltreffend: de organische formules van de Bio Vega en Bio Flores voeden en verbeteren de aarde, stimuleren het microleven en vooral de nuttige bacteriën die verantwoordelijk zijn voor meststofverwerking. De Bio Boost en Bio Rhizotonic assisteren de basisvoeding door middel van respectievelijk bloei- en wortel stimulatie. Door een grondig doorvoedt en van leven bruisend substraat te creëren met BIOCANNA komen je planten niets te kort en worden ze op volkomen natuurlijke wijze vetgemest, groeien ze als een speer en leveren ze je een eindproduct met een rijke geur en heerlijke smaak.

De BIOCANNA Starterkit voor aarde bevat:
 • 1x Bio Vega 250ml
 • 1x Bio Flores 1000ml
 • 1x BioRhizotonic 250ml
 • 1x BioBoost 250ml
De starterkit bevat productinstructies en een geïllustreerde folder over ondervoedingsverschijnselen en ziektes. Daarnaast bevat het ook een met de producten overeenkomstig kweekschema.

BIOCANNA Bio Vega

BIOCANNA Bio Vega is een complete 100% natuurlijke voeding, het bevat alle essentiële elementen die de plant nodig heeft tijdens de groeifase. Bio Vega stimuleert sterke planten met grote vitale scheuten en weelderige wortelontwikkeling. Dit is is basis voor een gezonde, sterke plant, klaar voor een krachtige bloeiperiode. De groeivoeding is uniek door de biologische stikstofverbindingen. Deze stikstof is de makkelijk opneembare betaïnestikstof dat vrijkomt naar behoefte van de plant. BIOCANNA Bio Vega NPK waarde: 3,5-1,0-5,5

BIOCANNA Bio Flores

BIOCANNA Bio Flores is een complete 100% natuurlijke voeding, het bevat alle essentiële elementen die de plant nodig heeft tijdens de bloeifase. Tijdens de bloeifase is aanzienlijk minder stikstof nodig maar heeft de plant een verhoogde behoefte aan onder andere fosfor (P) en kalium (K). Bio Flores stimuleert de vruchtvorming en biedt de plant zijn karakteristieke smaak, ook is ze rijk aan direct beschikbare voedingstoffen, proteïnen, fruitzuren (AHA) en vitaminen. Daarnaast bevat deze bloeivoeding hopextract, dat de planten voorziet van talrijke waardevolle mineralen die de plant extra bloeikracht geven. BIOCANNA Bio Flores NPK waarde: 2,5-2,0-5,0

BIOCANNA Bio Rhizotonic

BIOCANNA BIO Rhizotonic stimuleert de wortelontwikkeling waardoor de plant beter in staat is om water en voedingsstoffen op te nemen. Een beter wortelstelsel zorgt er voor dat de plant gezonder en weerbaarder is en zorgt het ervoor dat de plant meer voedingsstoffen kan opnemen en sneller groeit. Dankzij Bio Rhizotonic breiden planten hun wortels sneller door de ondergrond uit. Dat maakt het bij uitstek ook een geschikte remedie voor gestresste planten zoals stekjes en zaailingen tijdens het overplanten.

BIOCANNA Bio Boost

BIOCANNA BioBOOST is een universele bloeistimulator van natuurlijk gefermenteerd plantenextract met bloeistimulerende eigenschappen die voor een verhoogde terpenen productie zorgen. Met BIOCANNA BioBOOST bent je verzekerd van een uitzonderlijke smaak. Het verhogen van de fotosynthesesnelheid verhoogt de suikerproductie in de vruchten enorm. Dit maakt de smaak zoeter en de natuurlijke aroma's in de vruchten zullen in hogere concentraties worden geproduceerd.

Tips van CANNA:
Wil je je complete binnenkweek het liefst helemaal biologisch doen? Het beste combineer je dan de producten van het BIOCANNA basispakket met: Canna Bio Terra Plus dan weet je zeker dat je van begin tot einde lekker organisch bezig bent. Je kunt echter ook voor de reguliere aardemengsels van CANNA kiezen, zoals Canna Terra Professional of Canna Terra Professional PLUS, waarmee je op een vierkante meter ook een mooi resultaat kunt behalen.

Handige accessoires:


 • Producent:
  Canna
 • Samenstelling: organisch
 • Medium: Grond
 • Artikelgewicht: 4,00 Kg
Beoordelingen

Beoordeel als eerste dit artikel en help anderen bij de beslissing voor de aanschaf:

Loading ...