• +49(0)40 – 2442 416 80 (Maandag tot vrijdag van 9 - 18 uur)
  • discrete verzending, vanaf 99 € gratis verzending
  • Snelle en betrouwbare levering wereldwijd

BIOCANNA Starterskit

Artikel: 15628

50,64 €

incl. 16% Omzetbelasting , Plus Verzending

Product uitverkocht

Informeren zodra beschikbaar

Beschrijving

100% natuurlijke meststoffen en additieven in een startpakket voor een snelle, gezonde en sterke groei van uw planten. De BIOCANNA starterset is gemakkelijk te gebruiken en ideaal voor de onervaren fokker. De Starterkit bevat alle meststoffen en additieven voor 1 m² fokken in groei en bloei.

BIOCANNA is het assortiment biologische producten van CANNA. BIOCANNA bevat puur natuurlijke voedingsstoffen en is met name geschikt voor de teelt in grondmengsels. In tegenstelling tot mineraal plantaardig voedsel, balanceren deze natuurlijke ingrediënten de biodiversiteit van de microflora. BIOCANNA-meststoffen zijn volledig plantaardig (100% veganistisch) en bevatten geen dierlijke uitwerpselen.

BIOCANNA biedt plantenvoeding voor de groeifase (Vega) en voor de bloeifase (Flores). Dit geeft uw plant ten allen tijde de juiste hoeveelheid essentiële voedingsstoffen.

Set Inhoud:
1x Bio Vega 250ml
1x Bio Flores 1 Liter
1x BioRhizotonic 250ml
1x BioBoost 250ml

De starterskit bevat productinstructies, geïllustreerde bijsluiters over deficiëntieverschijnselen en plagen en het bijbehorende fokschema (toevoegingstabel voor bemesting).
meer artikelgegevens
minder artikelgegevens
Producent
Medium: Grond
Toepassing: Binnen & Buiten
Voeding: organisch
Gewicht: 4,00 Kg

Vergelijkbare artikelen

Beoordelingen (0)

Klanten kochten hierbij de volgende producten