1
Gratis verzending van 99Ä 15 jaar ervaring Gratis verzending vanaf 99 Ä Snelle en discrete levering + 2700 producten

Plantenvoeding set - HESI Starterbox voor aarde

Artikel: 10638

 • Kwaliteitsvoeding voor alle fasen - groei & bloei
 • Zeven verschillende HESI producten
 • Gebruiksvriendelijk ook voor beginners
53,79 €

incl.†btw , Plus Verzending

voorradig

Levertijd: 3 - 5 Werkdagen

Beschrijving

De HESI Starterbox voor aarde: het complete instappakket voor je indoorgrow

De HESI Starterbox voor aarde is ťťn van de meest complete pakketen op de markt, met maar liefst zeven verschillende HESI producten. Bij HESI weten ze wat je nodig hebt voor een sterke groeifase, een uitbundige bloeifase en een gulle oogst. Met deze set hebt je meteen alles wat noodzakelijk is voor een succesvolle binnenkweek op aarde binnen handbereik.

De HESI Starterbox aarde biedt deze producten:

 • 0,5Ltr HESI TNT Complex
 • 1Ltr HESI Bloei Complex
 • 1Ltr HESI Phosphor Plus
 • 0,5Ltr HESI Wortel Complex
 • 0,5Ltr HESI PowerZyme
 • 100ml HESI Boost
 • 10ml HESI SuperVit
 • HESI Kweekschema

Het lijkt ons wel duidelijk dat je met zo'n waslijst aan producten als in de HESI Starterbox op zeker alles in huis hebt om je planten van alle noodzakelijke meststoffen en supplementen te voorzien. Zet meteen een enorme stap voorwaarts op weg naar een indrukwekkende kweeksucces.

Aanvullende informatie over de producten in de HESI Starterbox voor aarde:

HESI TNT Complex - Groeifase plantenvoeding

HESI TNT Complex is een krachtige en complete voeding voor groeiende planten op aarde, met 100% organische stikstof (N). Het voordeel van organische stikstofverbindingen is dat ze geen zouten bevatten die jonge gewassen zouden kunnen belasten in hun ontwikkeling. Zo kunnen ze ongestoord en effectief groeien onder ideale condities. Bovendien is TNT Complex verrijkt met alle andere noodzakelijke macro- en micro elementen en slimme supplementen zoals aminozuren, vitaminen en plantactieve suikers. Je ziet het effect van TNT Complex gemakkelijk terug in de ontwikkeling van je planten: een duidelijke verbetering van bladgroen en meer scheuten en internodes die een belangrijke basis vormen voor de latere bloeiperiode. Zoals met alle plantenvoedingen is het niet aan te raden TNT Complex te overdoseren, je planten kunnen gemakkelijk de hoogte inschieten, waardoor de plant veel energie moet verspillen voor het transport van voedingsstoffen van de wortels tot aan de top van de planten. Geef bij twijfel liever iets weiniger dan iets teveel, of volg het HESI kweekschema voor het beste resultaat.

HESI Bloei Complex - Bloeifase plantenvoeding

Naast de broodnodige marco elementen stikstof (N), fosfor (P) en kalium (K) is HESI Bloei Complex rijk aan sporenelementen, aminozuren en vitamines. De zorgvuldig samengestelde formule biedt de bloeiende planten alle essentieŽle meststoffen die noodzakelijk zijn voor deze belangrijke fase van je thuiskweek. HESI Bloei Complex bevat ook een pH corrector, deze corrigeert je gietwater naar een voor de planten optimale -licht zure- pH waarde. Dit maakt het voor je planten makkelijker om de voedingsstoffen snel en compleet op te nemen. Niets staat een uitbundige bloei nog in de weg!

HESI Fosfor Plus - Voor grotere bloemen

In de tweede fase van je bloeiperiode kunnen je planten wel wat extra fosfor en kalium gebruiken om de bloemvorming naar een hoger niveau te tillen. HESI fosfor Plus in combinatie met Bloei Complex is precies daarvoor bedoeld. De kalium zorgt ervoor dat alle fosfor sneller opgenomen wordt. En het is nou juist de fosfor die op zijn beurt weer voor een overvloedige bloemvorming zorgt.

HESI Wortel Complex - voor een overdadig wortelstelsel

HESI Wortel Complex is een stimulator voor een gezonde wortelgroei. Het bevordert de activering en vermenigvuldiging van nuttige bacteriŽn die de opname van voeding optimaliseren, wat leidt tot een gezonde groei van je jonge gewassen. Een prettig bijkomend effect van een rijk microleven is dat de weerstand van planten wordt versterkt. HESI Wortel Complex zorgt voor een snelle opbouw van nieuwe wortels en schept de juiste condities voor een goed functionerende fotosynthese.

HESI PowerZyme - Enzymenextract voor meer weerstand en suikers

Hesi PowerZyme is een enzymenextract voor planten in alle fasen en op alle soorten systemen. Enzymen houden je kweekmedium schoon, doordat ze plantenresten omzetten in druivensuikers. Deze suikers dienen weer als voeding voor de wortels en het microleven. Ook zorgt Hesi PowerZyme voor een zuurstofrijke rhizosfeer door het verhinderen van rot en verbetert hierdoor het biologisch evenwicht. Hoe beter dit evenwicht, hoe sterker en gezonder je planten, met een goed ontwikkeld wortelnetwerk en verhoogde weerstand tegen schimmels en ziektes.

HESI Boost - Geconcentreerde bloeiversterking en bladvoeding

Hesi Boost is een complete organische meststof voor de bloeiversterking. Het bevat een mix uit vruchtenzymen, plantensuikers en fruitextracten. Het zorgt voor een snelle start van de bloeifase en grotere bloemen en verbetert het natuurlijke suikergehalte. In het begin van de bloeifase kan HESI Boost als bladbvoeding ingezet worden om de eerste bloem- of vruchtvorming extra te ondersteunen, vervolgens kan het, als de bloeiperiode echt van start gegaan is, aan het gietwater worden meegegeven.

HESI SuperVit - Vitaminen en aminozuren voor verhoogde stofwisseling

Hesi SuperVit is een hoog geconcentreerde mix van 15 vitaminen en 10 aminozuren die de stofwisseling en de algehele gezondheid van de plant verbetert. Ook al kunnen planten deze belangrijke bouwstenen vaak zelf ook wel vormen, met HESI Supervit biedt je ze in kant en klare vorm aan. Daardoor kan de plant een hoop tijd en energie besparen, en deze opgespaarde energie kunnen je planten dan weer goed gebruiken voor de groeifase, weerstandsverbetering en een krachtige bloeiperiode.

Tip van HESI:
De producten van HESI voor de kweek op aarde werken optimaal op de speciale HESI GrowMix. Deze licht voorbemeste aarde bevat voldoende voeding voor de eerste twee weken.

Handige accessoires:


Producent: Hesi
Voeding: mineraal
Medium: Grond
Gewicht: 4,20 Kg

Beoordelingen

Beoordeel dit product als eerste:


Klanten kochten hierbij de volgende producten
Loading ...