Huidige mededeling:

Vanwege de legalisatie in Duitsland zijn er momenteel vertragingen bij de ondersteuning en levering. Helaas is er momenteel geen telefonische ondersteuning mogelijk. We vragen om uw begrip hiervoor. Vragen per e-mail worden binnen 7-10 werkdagen behandeld. De huidige levertijd is 10-14 werkdagen. We vragen daarom om je geduld. Bestelde goederen worden uiteraard voor je gereserveerd en binnen de aangegeven tijd verzonden. ×
Gratis verzending van 150€ 16 jaar ervaring Gratis verzending vanaf 150 € Snelle en discrete levering
  1. /
  2. Kweektenten
  3. /
  4. Garden Highpro

Garden Highpro

Garden Highpro - kweektenten voor binnenkweek

Garden Highpro, kortweg GHP, is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het produceren van apparatuur voor binnenkwekers. Bij Garden Highpro vindt u een breed scala aan producten die u helpen bij het binnen kweken. Dit zijn bijvoorbeeld kweekbakken, verlichtingssystemen, ventilatiesystemen en kweekaccessoires.

Hoogwaardige kweektenten van Garden Highpro

Om de prestaties en duurzaamheid van haar producten te optimaliseren, maakt Garden Highpro gebruik van hoogwaardige materialen en de nieuwste technologieën bij de fabricage van haar producten. U kunt er dus op rekenen dat de kweekbakken van Garden Highpro duurzaam en betrouwbaar zijn. Ze zijn geschikt voor zowel professioneel als thuisgebruik en bieden u een complete uitrusting voor uw binnenkweek.

Meer over Garden Highpro

Garden Highpro biedt ook verlichtingssystemen voor kweekkasten. Het bedrijf biedt kweeklampen in verschillende vermogensniveaus om aan alle eisen tijdens de kweek te voldoen. De verlichtingssystemen zijn energiezuinig en gaan lang mee, en bieden zo een kosteneffectieve en milieuvriendelijke verlichtingsoplossing.

Om de luchtcirculatie en -uitwisseling in de kweekkast te optimaliseren, biedt Garden Highpro ook ventilatoren en Accessoires.

Loading ...