Huidige mededeling:

Vanwege de legalisatie in Duitsland zijn er momenteel vertragingen bij de ondersteuning en levering. Helaas is er momenteel geen telefonische ondersteuning mogelijk. We vragen om uw begrip hiervoor. Vragen per e-mail worden binnen 7-10 werkdagen behandeld. De huidige levertijd is 14-21 werkdagen. We vragen daarom om je geduld. Bestelde goederen worden uiteraard voor je gereserveerd en binnen de aangegeven tijd verzonden. ×
Gratis verzending van 150€ 16 jaar ervaring Gratis verzending vanaf 150 € Snelle en discrete levering
  1. /
  2. Irrigatie Systemen
  3. /
  4. Gieten & Besproeien

Gieten & Besproeien

De irrigatie is een van de belangrijkste taken om de groei en bloei van planten te waarborgen. De klassieke versie is het gieten of spuiten. Er is een zekere mate van gevoeligheid aanwezig voor de installatie en belangrijk ervoor te zorgen dat zij ontvangen niet te veel en niet te weinig water.[:vm_splitText:]In ons assortiment is er de mogelijkheid om water te spuiten, gieters of voedingsvat gebruiken. Door het gebruik van het water sproeiers planten kan worden toegevoerd via de bladen bovendien fluïdum. Wij bieden een verscheidenheid van de verschillende versies, die zijn bedoeld voor gebruik binnen of voor de tuin. In ons aanbod zijn er ook verschillende gieters. Hier kunt u kiezen uit diverse modellen en kleuren: Van inhoud van één liter tot 5 liter en de kleuren van blauw naar groen naar wit.

Een ander product is onze voedingsstoffen tanks, die u toelaten om extra voedingsstoffen toe te voegen aan uw planten. Deze zijn ook verkrijgbaar in verschillende maten.
Loading ...