Gratis verzending van 150€ 16 jaar ervaring Gratis verzending vanaf 150 € Snelle en discrete levering + 2700 producten
  1. /
  2. Producten met Fase: Groei

Groei

Elk huis tuinder willen genieten van de bloei van zijn planten op het terras of in de woning. De voorwaarde hiervoor is een gezonde groei van planten tijdens de groeifase.

De juiste locatie
Vraag gelijk de aankoopprijs in de kwekerij of in de bloemenwinkel, of de planten tijdens de groeifase en Groeiseizoen liever in een beschutte plaats en of ze direct aan de zonlicht blootgesteld mogen worden. In sommige installaties met tere blaadjes wordt de groei van de plant aangetast als ze op terrassen met direct zonlicht liggen. Andere soorten hebben tijdens het groeiseizoen veel zon nodig en bederven, wanneer ze in de schaduw staan. Binnenshuis in planten moeten aandacht besteden aan de juiste verlichting, zoals sommigen misschien niet goed te ontwikkelen in een donkere omgeving. Het is zeer belangrijk een bepaalde luchtvochtigheid, omdat droge lucht is schadelijk voor de bladeren en de bloemen.

Een goede verzorging en bemesting
Tijdens de groeifase, heeft elke plant voldoende voedingsstoffen nodig, die de groei van planten versnellen. Daarom moet op dit moment regelmatig bevrucht worden. Door de meststof de plant voorzien van alle noodzakelijke mineralen en additieven, en weerbaar maakt tegen ziekten. Schoon tijdens het groeiseizoen en op regelmatige tijdstippen de pagina's zodat de Plant kan weer goed ademen.

De juiste potkeuze
Plaats uw planten in niet "te" kleine potten, want dan kunnen de wortels zich niet genoeg verspreiden. Dit beperkt de groei van de plant en de bladeren kunnen daardoor niet goed ontwikkelen.

Met de juiste selectie van locaties en regelmatige bemesting tijdens de groeifase, zal je beloond worden met gezonde planten.
Loading ...