Gratis verzending van 99€ 15 jaar ervaring Gratis verzending vanaf 99 € Snelle en discrete levering

BIOBIZZ Acti-Vera 100% Organische Botanische Activator 250ml - 10Ltr

Artikelnummer: Bio_ActiVera

 • Versterkt het immuunsysteem, de stofwisseling en de opname van voedingsstoffen
 • Voor alle soorten planten
 • Verhoogt de kwantiteit en kwaliteit van de opbrengst
 • 100% veganistisch
Selectie
vanaf 7,07 €
incl. Omzetbelasting , Plus Verzending
Direct beschikbaar

Voor dit product zijn er verschillende varianten. Selecteer de gewenste variant a.u.b.

Beschrijving

Acti-Vera maakt planten sterker en gezonder, zowel van binnen als van buiten. Het beschermt en activeert het immuunsysteem, verhoogt de ontkieming en het metabolisme van de plant - het breekt suikers af en verbetert de opname van voedingsstoffen. Het is echt een super, natuurlijk krachtproduct voor planten - en het is 100% veganistisch.

De voordelen van BIOBIZZ Acti-Vera in het kort:
 • Versterkt het immuunsysteem
 • Verbetert de weerstand tegen ziekten
 • Doeltreffend tegen virussen, schadelijke bacteriën en schimmels
 • Versnelt ontkieming en groei
 • Stimuleert bloemvorming
 • Verhoogt de opbrengst
 • Helpt bij het afbreken van suikers en verbetert de opname van voedingsstoffen

Waar word BIOBIZZ Acti-Vera van gemaakt?

BIOBIZZ Acti-Vera maakt gebruik van de positieve en heilzame eigenschappen van de Aloë Vera, die al vele eeuwen bekend zijn. De helende en versterkende werking van de Aloë Vera plant wordt reeds gebruikt in talrijke producten voor mens en dier. Maar ook planten kunnen profiteren van de natuurlijke kracht van Aloë, en zo is BIOBIZZ op het idee gekomen er een stimulator voor de thuisteelt van te maken. Acti-Vera bevat waardevolle bioactieve bestanddelen die opgeslagen zijn in het vocht en voedingsstoffen uit het binnenste van de Aloë Vera, de zogenaamde slijmlaag. BIOBIZZ Acti-Vera is zuiver plantaardig en dus 100% veganistisch.

Waarom zou ik BIOBIZZ Acti-Vera gebruiken?

Acti-Vera versterkt op natuurlijke wijze het immuunsysteem van je planten. De uit Aloë Vera geëxtraheerde mono- en polysachariden hebben een antibacteriële en antivirale werking. Dit maakt je planten minder vatbaar voor allerlei ziekten en plagen en kunnen ze zich optimaal in alle gezondheid ontwikkelen. De krachtige botanische activator van BIOBIZZ verhoogt ook de fytoalexine productie, zodat je plant zich beter kan verdedigen tegen infecties en schimmels.

Acti-Vera bevordert de aanmaak van nieuwe plantencellen en ondersteunt zo de ontkieming van zaden, de eerste wortelvorming bij stekken en zaailingen en de ontwikkeling van de groei in het algemeen. Zowel de kwantiteit als de kwaliteit van de oogst verbeteren. In de bloeifase stimuleert Acti-Vera de vorming en rijping van bloemen en geeft je opbrengst net even dat extra beetje smaak en geur.

De extracten uit Aloë Vera ondersteunen de voedingsopname van je planten door suikers af te breken. Deze suikers zijn van wezenlijk belang voor de vermeerdering van nuttige bacteriën rondom de rhizosfeer (wortelomgeving). Dankzij maar liefst veertien verschillende enzymen en negen aminozuren die van nature voorkomen in Aloë Vera, wordt organisch materiaal gemakkelijk beschikbaar gemaakt, de opname van moeilijk opneembare micro-elementen bevordert, de stofwisseling verhoogt en de plant gezuiverd van opgebouwde toxines.

Toepassing en dosering van BIOBIZZ Acti-Vera:

Acti-Vera is een dankbare aanvulling op je reguliere kweekschema en geschikt voor alle vormen van binnen- en buitenteelt en op alle soorten gewassen. Begin met een dosering in de groeifase van 2ml per liter en bouw langzaam op naar maximaal 5ml per liter aan het einde van de bloeiperiode. Geef Acti-Vera mee met elke waterbeurt, tot ongeveer een week voor de oogst. Deze veelzijdige botanische activator kan ook gebruikt worden als bladvoeding in de groeifase en tot en met de tweede week van de bloeiperiode. BIOBIZZ adviseert bij gebruik als bladvoeding een dosering van maximaal 1ml per liter. Raadpleeg de website www.biobizz.com voor meer informatie, of om het kweekschema van BIOBIZZ te downloaden.

Natuurgetrouwe organische ingrediënten in plaats van chemische zouten
Net zoals alle andere producten van BIOBIZZ is Acti-Vera 100% organisch gecertificeerd en geschikt voor alle vormen van organische land- en tuinbouw. Dus als je aan de slag wilt gaan met je eigen, thuis gekweekte kruiden, groenten, fruit, bloemen en sierplanten dan ligt de keuze voor een natuurlijke biologische plantenvoeding voor de hand. Niet alleen voor je favoriete gewassen maar ook voor je eigen gezondheid en een duurzamere samenleving. Met de producten van BIOBIZZ ontdek je de perfecte balans tussen kwaliteit en kwantiteit.

BIOBIZZ Acti-Vera is verkrijgbaar in de volgende maten:
 • BIOBIZZ Acti-Vera Botanische Activator 250ml
 • BIOBIZZ Acti-Vera Botanische Activator 500ml
 • BIOBIZZ Acti-Vera Botanische Activator 1Ltr
 • BIOBIZZ Acti-Vera Botanische Activator 5Ltr
 • BIOBIZZ Acti-Vera Botanische Activator 10Ltr

Beoordelingen

Beoordeel als eerste dit artikel en help anderen bij de beslissing voor de aanschaf:

Loading ...