Gratis verzending van 150€ 16 jaar ervaring Gratis verzending vanaf 150 € Snelle en discrete levering + 2700 producten
  1. /
  2. Complete kweeksets
  3. /
  4. Stekken Sets

Stekken Sets

Kleine kweekdozen met goede wat op de doos.

Onze stekken set is de ideale keuze voor de teelt van stekken. Deze kleine kas is geschikt voor stekken, zaailingen en andere jonge planten. De sets bevatten alles wat een ambitieuze tuinder nodig heeft om de jonge planten te kweken. Natuurlijk is er ook knipselverlichting inbegrepen. Dit geeft de kas een ideaal klimaat voor de jonge planten.

De steksets bevatten ook een fles hoogwaardige meststof voor de teelt. Verschillende turfpotjes, de zogenaamde Jiffys, zijn ook inbegrepen. Met de mechanische dagtimer kan de knipverlichting in een dag-nachtritme worden bediend. Hierdoor kunnen de jonge planten optimaal groeien in de kas.

De afzonderlijke steksets verschillen in grootte en verlichtingssterkte. Afhankelijk van het aantal en de jonge planten die u wilt kweken, vindt u een geschikte kas. De kleinste en goedkoopste set bestaat uit een kas van 38 x 24 x 19 cm met ruimte voor ongeveer 30 stekken. De knipverlichting bestaat uit twee lampen van 55 watt elk. De iets grotere sets verhogen zowel de grootte van de kas als de opbrengst van de stekverlichting. De Mega-Set bevat twee kassen voor bijna 80 planten. De set bevat ook een scalpel voor schone sneden en een handspuit voor het bevochtigen van de zaden en planten.
Loading ...